2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048616 بازدید | 684660 پست
سلام به همگی... من رفتم پانکچر شدم با سونویی که فقط ۲تا تخمک خوب داشتم.بعد تو اتاق عمل معلوم شد که ...

عزیزم متاسفم
کاش بیشتر دقت میکردنتا اون یکی تخمکت هدر نمیرفت لا اقل

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
آخه رزاقی هم هزینه هیسترو خیلی زیاد میگیره واقعان اصلا من نمیتونم با این هزینه بتونم عمل کنم . خدا ...

عزیزم این جوری نگو
شما الزامی نداری که حتما هیسترو بشی
به نظرم اگه به خاطر هزینه اش کلا هیسترو نشی بهتره تا اینکه خودت رو دست کسی که نمیشناسی بسپاری

من نمیگم دکتری که معروف نیست خوب نیست، همین جور که هر دکتری معروفه خوب نیست
مثلا دکتر رزاقی همین جا 3 تا از بچه ها هستن که پیشش هیسترو کردن اما دچار چسبندگی شدن

من خودم وقتی دیدم دکتری که میخوام پیشش میکرو کنم هیسترو میکنه اما با بیمه ها قرار داد نداره ، منصرف شدم در حالی که خودم اول ازش خواستم هیسترو بشم
شکر خدا مشکلی هم نبود و مثبت هم شدم

یا بگرد ببین یه دکتر معروف تو یه بیمارستان دولتی پیدا کن پیشش هیسترو بشی

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لاله عزیز دوباره برگه سونوگرافی رو نگاه کردم نوشته هر دو تخمدان فولیکولهای 3 تا 7 میلی متری مشاهده ش ...

خب از تعداد فولیکول داخل تخمدانت گفته دیگه
نه به خاطر فیبروم هات

مرسي عزيزم، ميشه يه خلاصه اي منم راهنمايي كنين تغذيه شونو چيكار كنم؟؟ و اينكه چه مكمل و چه انتي اكس ...

ما چند سالی میشه از نظر تغذیه رفتیم تو خط طب سنتی
مثلا مرغ چند ساله نمیخرم کلا نمیخرما!!
تخم مرغ و لبنیات هم محلی میخریم ، البته دوغ و ماست نمیخوریم کلا
فقط تو فصل تابستون برای شوهرم میخرم اما توش نعنا میریزم (به توصیه جنین شناس)
قند وشکر حذف و به جاش مواد قندی طبیعی مثل خرما و مویز و عسل طبیعی و ارده و ...
حتی مربا هم با شیره انگور درست میکردم به جای شکر

ماکارونی و سویا کلا حذف / گوشت گاو و گوساله کلا حذف فقط گوشت گوسفند
میوه و سبزی تازه و غذاهای پختنی مخصوصا برای شام

سوسیس و کالباس و غذاهای کنسروی که هرگز نمیخوردیم تن ماهی هم همین طور
هر چیزی هم امکانش بود به جای کارخونه ای ، تازه اش رو مصرف میکردیم
مثلا رب یا اب لیمو و....

دارو نمیتونم بگم چی بخوره همسر شما
من به خاطر شرایط همسرم که هم تعداد هم مورفو هم تحرک هم دی اف ای خیلی بد بود اینا رو براش خریدم:

پروفرتیل /ال کارنتین 2000/سلن پلاس/کیوتن 30/ویتامین سی دوز بالا1000/ ویتامین ای200/ ویتامین دی (کمبود داشت) دوز 50000
زالو درمانی هم کرد و عرق کاسنی و تخم شربتی و خاکشیر هم میخورد

لاله جون چون خودم ميخوام به آزمايشگاه بگم برام انجام بده اسم آزمايش تستسترون رو چي بايد بگم؟؟ همون ب ...

اره عزیزم همینه اسمش 

ویتامین د روزی یکی خیلی زیاده ها ماهانه یا هفتگی یه دونه تجویز می کنن معمولا

روزانه هم داریم
دوزش خیلی کمه
هفتگی دوزش پنجاه هزار هست
روزانه دوزش 2000 هست یا هزار

من که فکر کنم قانونا هم نمیتونم طبیعی زایمان کنم چون فاصله دو زایمانم دو سال میشه.....

فک کنم الان دیگه اینم خیلی جدی نمیگرن
البته برای شماها الزامی نیستا اما خب اینکه به کسی بگن چون دو سال نشده نمیتونی فکر نکنم بگن
تو همین نی نی سایت خیلی دیدم تاپیک زدن !! کمتر از 3 سال بودن و دومی رو میخوستن طبیعی بیارن یا حتی سومی اونم بعد از دو تا سز!!

عزیزم دو تا نشده ، شده دویست هزار تحرک گرید آ و ب هم صفره متاسفانه عجله نکن اول بذار شرایط همسرت بهت ...

من دکترم بندرعباسه اره تحرک‌از همون اولین ازمایش صفر بود 

بعد من قبول ندارم که کیفیت‌اسپرم رو ننوشته اصن این‌ازمایششو قبول‌ندارم میخوام ۱شهریور باز تکرار شه تو‌مرکز ناباروری

داروهاش ویتامین ای کلومفین reprostasis

فریتل هم‌میخورد دکترم‌گفت خوب نیس زیاد

حالا ۱شهریور اگه ازمایشش بدتر بود براش امپول میگم بندیسه‌ولی نمیتونم منتطر بشیم‌بدتر شه نمیدونم ای وی اف هم‌بشم با تحرک‌صفر نمیدونم چی میشه اگه میکرو باشه مستقیم‌تزریق بشه باز یه چیزی

نه قبل از بارداری منظورمه از دادم اما دکترم گفت نظر خودته میخوای بزنی بزن نمیخوای هم لازم نیست

سلام لاله جون خوبی عزیزم میشه کمک کنی من شکمم خیلی میخاره نافم زده بیرون خشک شده میشه از چیزی استفاده کرد ؟ 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
من 5 روزه انتقال دادم نمیدونم چرا اینبار زمان نمیگذره

ثمین جون به سلامتی عزی م انتقال دادی؟؟ ایشالا این سری مثبت بشی و به خیر و خوشی پیش بره

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉