2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048616 بازدید | 684660 پست
میگم ک لاله جووون. منظورم این بود ک هر کسی متفاوته. من کلا آز استرا نداشتم تو پانکچر.. ن قرص نه آز..

منم آزو نداشتم ولی استرا رو داشتم.....

چون دکتر از رو سونوها حدس میزنه کی ریسک آنرمال بودن آز رو داره و نیاز به آز داره.....

احتمالا اگه حس کنه جای شکه آز میده.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
کلا لبنیات یبوست رو تشدید میکنه چون سرده 

لاله جون یه سوال.....

من سر دخترم بعد ماه سوم بارداریم که طبعم رو به گرمی و اعتدال رفت دیگه شیر (غیر پاستوریزه و مثلا محلی) خوردم تا وقت زایمان.....

اما سر این وروجک اوایل خوردم اما بعد نمیدونم چم میشد با خوردن شیر وحشتناک دلپیچه میشدم.....

اما امتحان کردم ماست و دوغ اذیتم نمیکرد.....

تو اینترنت یه سرچی زدم ظاهرا بعضیا با هضم لاتیک مشکل دارن برا همین دلپیچه شدید دارن.....

یعنی ممکنه به خاطر اون باشه.....

چون فکر کنم به سردی باشه که دوغ سردتره.....

مگه میشه یکی قبلا با لاتیک مشکل نداشته باشه بعدا مشکل پیدا کنه؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

لاله جون تو خودتو ناراحت نکن. شانس من خیلی خرابه...هررچی تلاش و نذر و نیاز و دعا و التماس انگاردنه ...

عزیز دلم من که گفتم چند بار، هر دکتر زنانی نبرین پیش کسی ببرین که کلا زیاد تو باغ نباشه و برا اینکه کم نیاره بنویسه.....

من دیدم که میگم خیلی از دکترا اصلا نمیدونن این آزها چین و حتی از رو نوشته و نسخه هم به زور میتونن بنویسن.....

هر چه قدر طرف مقابلت کمتر تو باغ باشه راحتتر مینویسه.....

هر چه قدر ادعاش بیشتر باشه سختتر زیر بار میره.....

لاله جون تو خودتو ناراحت نکن. شانس من خیلی خرابه...هررچی تلاش و نذر و نیاز و دعا و التماس انگاردنه ...

بابت زندگیتم اصلا اینجوری فکر نکن.....

بعضا پیش میاد حس میکنی همه چی داره رو به منفی و سختی میره.....

میدونم سخته واقعا آدم کم میاره.....

منم یه جور دیگه شو قبلنا تجربه کردم.....

اما یهویی میبینی زندگی روی خوششو بهت نشون میده و در کمال ناباوری بهترینا برات اتفاق میفته......

مطمئن باش اون روزام میاد فقط قدر داشته هاتو بدون.....

عجیبه اما تخــم شـربتی 🔹5 برابر کلسیم بیشتر از شیر 🔹7 برابر ویتامین C بیشتر از پرتقال 🔹3 بر ...

جالبه!!!!!

بچه ها من امشب تو نت بودم البته با کمربند . باردارا روزی چند ساعت تو نت هستين؟

بهار جون من جواب ندم بهتره چون همش یه جورایی هستم تو نت......

خخخخخخخخخخ.....

احتمالا کمربند دعاهای شما دوستای گلم حافظ بچه هامه.....

وای من خیلی میام  کمربند چیه؟ کجا بخرم؟ قیمتش چنده؟

والا عزیزم من چون اعتقاد دارم امواج همیشه دوروبرمون هست (مودم، پارازیتا، خود گوشی موبایل، بی سیم خونه، اینترنت موبایلا،.....) و تو فقط میتونی گوشی خودتو از خودت دور کنی و هر کاری کنی محیطت قرنطینه نیست پس بهتره اصلا بهش فکر نکنی.....

نه.این داروها رو مصرف نمیکنم دارم برای احتیاط این آزمایشارو میدم آناجون بیمه چقدر از هزینه ی آز ...

والا تامین حدود ۳۰ درصدو میداد.....

الانو نمیدونم.....

پرد این سری نداشتم کلروکین داشتم ولی کلسی کر خوردم دو سه ماه پیش

نمیدونم عوارض کلروکین مشابه پرد هست یا نه اما برا من با شروع پرد کلسی کر هم شروع شد.....

فقط بعدها تو بارداری بعضا یه روز درمیون شد.....

الان که فعلا دارمش هر روز.....

برام دعا کن اجی مهربونم.

دعا که خیلی میکنم......

همش فکرم پیش تو و روشانیلو جونه.....

واقعا درک شرایطتون غیر قابل تصوره و تنها از خدا براتون معجزه میخوام......

سلام خانما خوبید من امروز نوبت دکتر داشتم . گفت شکمم انقباض داره دو تا دیگه امپول داده گفت ۱۲ ساعتی ...

عزیزم نمیدونم چه لزومی داره دکترا این چیزارو بگن؟؟

خوب تجویزشو بکنه ت صیه های لازمو بکنه اما لازم نیست برا ما تو همچین شرایطی این حرفهارو بزنن....

نگران نباش تو دستگاهم نمیره بره هم ایرادی نداره.....

اما شک نکن میمونه نوه تپل مپلی هم میده دستت.....

مگه تا الان تمام تلاششو نکرده.....

وروجکهای ما اصلا کم نمیارن......

آناجان

سازمان انتقال خون،آزمایش اسپرم هم میگیره؟ اونجا آزمایش اسپرم بدیم معتبره؟ دکتراقبول میکنن؟

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
بابت زندگیتم اصلا اینجوری فکر نکن..... بعضا پیش میاد حس میکنی همه چی داره رو به منفی و سختی میره... ...

مرسی از دادن انرژی مثبتت.❤❤

انشاالله که منم یه روز .روی خوشی ها رو ببینم ....

آناجان سازمان انتقال خون،آزمایش اسپرم هم میگیره؟ اونجا آزمایش اسپرم بدیم معتبره؟ دکتراقبول میکنن؟

عزیزم به نظرم اگه هم داشته باشه اونجا آز اسپرم ندین فقط مرکز ناباروری.....