2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048616 بازدید | 684660 پست
سلام.ازتون ممنونم که برام دعا کردید تو این یک هفته بیمارستانی و دکتری نبود که نرم  .اما هیچکدو ...

ندا جان این جوری نگو
حضرت فاطمه (ع) هم حضرت محسن رو 5 6 ماهه سقط کردن
خداوند سیلی زده یعنی تو صورتشون؟
اصلا اینو نگو
امتحان با فرزند بسیار سخته

یادت باشه سخت ترین ازمون ها رو از بهترین ها میگرن !!

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
کار خوبی کردی عزیزم هر کسی خودش بهتر میشناسه خودش رو و میدونه جه طوری راحت تره و ارامشش بیشتره

لاله جون 

چرا تاحالا به من ویتامینی چیزی نداده؟

من خودم چندساله مولتی ویتامین میخورم بدون اون انگار مریضم توانم کمه

سونو اول که رفتم گفت دیگه نخور

گفتم خودتون مگه نمیدین گفت هروقت نیاز شد میدیم😒 خب منه مادر دوتا جنین نباید تقویت کنم خودمو؟😥 اصن حال ندارم بدرد هیچ کاری نمیخورم :( 

فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا قرص هنوز دكترم نداده فقط خودم سعي ميكنم ماست و شير زياد استفاده كنم، يعني بابت كلسيم هستش؟

احتمالا یا به خاطر کلسیمه یا ویتامین دی

عزیزم لبنیات بر خلاف اونچه تبلیغ میکنن اونچنان کلسیم نداره
مخصوصا اگه پاستوریزه میخوری که اصلا نداره!! تازه کلی ضرر هم داره
بیشترین مقدار کلسیم تو لبنیات داخل کشک هست (اونم محلی) و پنیر کهنه مثل لیقوان
تخم شربتی و انجیر خشک هم منبع خوبی از کلسیم هستن

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
سلام.ازتون ممنونم که برام دعا کردید تو این یک هفته بیمارستانی و دکتری نبود که نرم  .اما هیچکدو ...

عزیزممم 

واقعا نمیدونم چی بگم. ولی بازم توکل کن به خدا. گاهی وقتا از دل همین سختیا معجزه های خوبی متولد میشن. بدون که تو تنها نیستی و خیلیا مثل تو هستن 

برای ارامشت دعا میکنم امیدوارم زودی به دلت ارامش و صبر بده

و خیلی زود با بچه های سالم دامنتو سبز کنه

والا قرص هنوز دكترم نداده فقط خودم سعي ميكنم ماست و شير زياد استفاده كنم، يعني بابت كلسيم هستش؟

در ضمن یادت باشه حتما تو بارداری قرص اهن و کلسیم لازمه
وگرنه تا اخر بارداریت چند تا دندونت خراب میشه و خالی کاملا!!

عزيزممممم خيلي مبارك باشه به سلامتي روز چندم بودين؟

سلامت باشی گلم . روز 15 آزمایش اولم بود عددش 785,بود روز 17 ؛ 1614 شد . خیلی خداروشکر میکنم ولی یه کوچولو دلم ميسوزه . جنينهام بلاست بود حدس میزنم یکی باشه .

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
سلام دوستان  دکتر آزهای تکمیلیو نوشت...گفت بعضیهاش اصلا لازم نیست و فقط تو کتابا مطرح شده....ح ...

عزیزم خیلی از این ازهایی که فقط تو کتابا اومده مشکل اصلی خیلی ها بوده
مخصوصا انعقادی ها برای سلامت خود مادر خیلی مهمه
نسخه ات رو بذار تا مشخص بشه چه جیزایی داری چی نداری

احتمالا یا به خاطر کلسیمه یا ویتامین دی عزیزم لبنیات بر خلاف اونچه تبلیغ میکنن اونچنان کلسیم نداره ...

لاله جون من قبلا لبنیات فقط سنتی میخوردم ولی میگن خوب نیست  ب خاطر باکتری ک شاید توش باشه  منم الان ماست و پنیر و دوغ شرکتی میخورم ک پاستوریزه هستن

لاله جون  چرا تاحالا به من ویتامینی چیزی نداده؟ من خودم چندساله مولتی ویتامین میخورم بدون اون ...

والا چی بگم
به منم گفته بود نخور اما من خوردم تا نوبتم پیش دکتر مهر افزا برسه
مخصوصا اوائل که خیلی ضعف داشتم
دکتر مهر افزا بسیار جدی تاکید کرد که حتما لازمه مکمل داشته باشم چون تو غذاهامون هیچ چیز به درد بخوری نیست
اکثر دکترای اینجا هم برای بچه ها تجویز کردن

شاید اضافه وزن داری؟

عزیزم مادر دو بچه😂😍😂...من الان فمیبیون میخورم با پرگناکر

🙈🙈 🤗

ولی واقعا حالم بده اخه بهارجون

فقط میتونم دراز بکشم 😥 تا پا میشم سرم گیج توان ندارم