2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684660 پست
ثمین جون تهرانم،بیشترش رو به صورت آزاد تهیه کردم فعلا،البته احتمالا سه شنبه که وقت سونو دارم دوباره ...

سلام مریم جون بالاخره کدوم دکتر و انتخاب کردی ؟

وارد سیکل میکرو شدی ؟

ادعونی استجب لکم.
ترسم از اینه ک آزمایش استرادیول برام نوشتن . یعنی استرادیول فقط ب اونا ک احتمال هایپری دارن مینویسن ...

من اطلاعا دقیقی در این مورد ندارم فقط تجربه یکی از دوستان یادم بود گفتم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام آناجان

من رفتم پیش دکتر حیدر

میگه بازبایدمیکروکنم

کلی التماسش کردم که آزمایش های تکمیلی ایمنی وانعقادی ر برام بنویسه،اماننوشت باز،

ایناربرام نوشته،یکسری شون میدونم چی هستن ،مثل تیرویید امابقیه شون ر نمیدونم چی هستن! قیمت همین آزمایش ر بردم تو آزمایشگاه رویش که آزاده پرسیدم،۸۰۰هزاتومن میشد،منم انجام ندادم،دکترگفت تو اولین فرصت انجام بده وجوابش ر بیار برام

منم گفتم اگه قراره،۸۰۰هزارتومن بدم به اینا میرم یه دکتر دیگه برام آزمایشهای تکمیلی ر مینویسه اونهارانجام میدم.فقط میترسم تو این آزمایشها چیزی باشه که تو تکمیلی هانباشه. میتونن راهنمایی کنین؟

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
من اطلاعا دقیقی در این مورد ندارم فقط تجربه یکی از دوستان یادم بود گفتم.....

مرسی گلم . فقط این آزمایش استرادیول و ضخامت رحم ب هم ربط دارن ؟؟؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
سلام آناجان من رفتم پیش دکتر حیدر میگه بازبایدمیکروکنم کلی التماسش کردم که آزمایش های تکمیلی ایمن ...

عزیزم اینا انعقادیان بعلاوه جهسهای ژنی مربوط به غلطت خون یعنی به قسمت از تکمیلیا هست.....

اینارو انجام بده البته برو با بیمه انجام بده.....

بقیه رو هم که سی دی مارکران بده یه دکتر دیگه واست بنویسه.....

اینا به درد بخورن و خیلی مهمن.....

پروتئین سی و اس و pai1 و mthfr و فاکتور ۵ وآنتی تی پی او و......

همه شون به درد بخورن.....

عملا اینا بعلاوه سی دی مارکرارو بدی کامل میشه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مرسی گلم . فقط این آزمایش استرادیول و ضخامت رحم ب هم ربط دارن ؟؟؟

شاید مرتبط باشن چون عدد استرادیول اگه خیلیم بالا باشه شاید نشونه بالا بودن زیاد ضخامتم باشه اما مطمئن نیستم فقط حدسمو گفتم.....

برای همسرم این دوتا رنوشت

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.

لطفا راهنمایی کنین دارم میرم بیرون باهمسرم شاید یه دکتر پیداکنیم که بنویسه😥😥

یعنی من ک چارماه پیش ازمایش استرادیولم خوب بوده میشه الانم خوب باشه ؟

خوب تو سیکل با زمان عادی فرق داره
تو سیکل کلا استرادیول میره بالا خیلی زیاد، اما همون موقع هم رنج خاص خودش رو داره
اگه نزدیک 7 8 هزار باشه هایپر از نوع شدید هست و عوارض شدید تر داره

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
سلام دوستاي خوبم . من آزمایش دادم . خداروشکر مثبت شد . 1614 . انشاالله روزی همه منتظرااااا

مبارکه عزیزم
به سلامتی
چه خبر خوبی خوندم اول صبحی

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
عزیزم دی اف آی که خوبه..... مورفو هم یکه برا میکرو قابل قبوله..... تحرک تندش صفره عوضش کند بدک نیس ...

ممنونتم آنای مهربون انشالله زایمان خوب و راحتی داشته باشی

حالا به اورولوژ بیمارستان هم نشون میدم که اگه لازمه مکمل داشته باشه. چون فکر کنم با قرص اوضاع بهتر شه

ایمنی و انعقادی و انجام دادم که انعقادیم مشکل داشت و انوکسپارین استفاده کردم. سی دی مارکرا همه تو رنج بود ولی برای اطمینان بیشتر این دفعه پیش متخصص ایمونوژ هم میرم.

کاریوتایپ هم قراره انجام بدیم 

انشالله مهر ماه مراجعه کنم بیمارستان که اقدامات لازم برای پانکچر دومم را انجام دهم

خوب تو سیکل با زمان عادی فرق داره تو سیکل کلا استرادیول میره بالا خیلی زیاد، اما همون موقع هم رنج خ ...

خوب این استرادیول با ضخامت رحم ب هم ربط دارن ؟ برا من ضخامتم کم هستش ؟ حالا ب نظر شما برا من ک داده بخاطر هایپری داده ؟ چون من ازش سوال کردم گفتش ک برا کیفیت تخمک هستش شاید فولی پوچ باشه و نتونیم تخمک بکشیم از این جور چیزا 

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
آره از اون بابت مشکلی ندارم..... ضمنا درد روتو سطح حس میکنم اما در کلهنوز قطعی نفهمیدم چی به چیه ام ...

انا جون چرا نمیری بیمارستان چک کنن ببینن انقباض هست یا نه ؟