2777
2789

پسرم کلاس ششم هست 

یه پسره کلاس سوم هست خیلی اذیتش میکنه یعنی کتکش میزنه هلش میده 

چندباری بهم گفت منم گفتم بچست شاید داره باهات شوخی کنه تااینکه چهارشنبه که از مدرسه اومد خیلی عصبی بود گفت با لگد زده به باسنم درد میکنه و با هم کلاسی هاش اومدن سمتم که من باهاشون دعوا بگیرم ولی من محلش ندادم اونا هم هی بهم میگفتن ترسو ترسو

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا به بچه یاد نمیدی همون اول بزنه طرفو نصف کنه؟ بچس یعنی چی اصلا کلاس سومی چرا باید جرئت کنه پسر بز ...

جالب اینجاست پسر من هم در عوضش که زدش فردا مامانش رفته دم در سرویس مدرسشون که چرا پسرمو میزنی پسرمم گفته اول اون شروع کرد بعد مادره گفته نه پسر من دست بزن نداره😐 

حالا حرفم اینه که منم فردا برم پیش سرویس مدرسش و بهش تذکر بدم؟

خواستم امروز برم با پسره دعوا کنم گفتم نه بذار خودش از پس خودش بر بیاد بنظرتون چیکار کنم

بنظرم برو اگه بهم آسیب بزنن چکار کنی .پسرت بزرگتر ممکن هست از خودش دفاع کنه کاردستی بده

خواهرزاده ام آروم هست ولی گفت یه بچه ای تو کلاسمون اینجوری هست می‌خواهیم جمع شیم بزنیمش .بچه های آرو ...

متاسفاه پسر من عادت نداره بقیه رو جمع کنه و بگه بریم بزنیم

جالب اینجاست پسر من هم در عوضش که زدش فردا مامانش رفته دم در سرویس مدرسشون که چرا پسرمو میزنی پسرمم ...

برو و بترسونش هرچند تا خود پسرت یه بار ادبش نکنه باز ممکنه تکرار کنه

برو و بترسونش هرچند تا خود پسرت یه بار ادبش نکنه باز ممکنه تکرار کنه

پسرم اصلا نمیتونه از خودش دفاع کنه فقط داد میزه 

واسه سال بعدش که میره متوسطه خیلی میترسم

پسرم اصلا نمیتونه از خودش دفاع کنه فقط داد میزه واسه سال بعدش که میره متوسطه خیلی میترسم

بگو چند بار دفاع کنه ترسش می‌ریزه کلاس رزمی هم بفرستی اعتماد به نفس میگیره چون اونجا مجبوره تمرین کنه 

مگه اینکه منم یادش بدم که اینجوری بشه چون برای سال بعدش که میره متوسطه دیگه اونوقت بچه ها سوارش میشن

نه خواهرام نگران شد بزنن بلایی سر پسره بیارن چکار کنه .از این اتفاقات کم نداشتیم. هول دادن خودش کلی خطر داره