2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684660 پست
ذخیره تخمدان من بالای ۱۰ پلی کیستیکم .ولی تو رویان هر سری وقتی دارو میدن نهایت ۱۰ تا تخمک میشه با وج ...

خوب عزیزموقتی با ده تا هایپر میشی یعنی انقدر تعداد فولیات زیادن کیفیت تخمکات پایین میان خوب.....

ببین بهترین حالت یه کاری کنن تعداد فولی بالا نره ولی کیفیت بالا باشه.....

مثلا یه حالت اینه ۳۰ تا فولیکول داشته باشی که ۱۰ تا تخمک ازش بگیرن....

یه حالت اینه ۱۰-۱۲ فولیکول داشته باشی که ۱۰ تا تخمک ازش بگیرن.....

مطمئنا تو حالت دوم هم هایپر نمیشی هم الکی بدنت تحت فشار قرار نمیگیر هم کیفیت تخمکات بالاتر میره.....

خوب هر چی باشه تو حالت اول بیست تا فولیکول پوچ کلی انرژی برده و کیفیت اون ده تا تخمک گرفته شده رو پایین آورده.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
من روزدوتاشش پری کلا10تاگونال زدم روزهفتم3تامنوپیر بودفک کنم اسمش ویه ستروتایدروز8هم همینطور وروزنهم ...

پس عزیزم دز داروهات کم بوده اگه ذخیرت پایینه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هم جهش همه چی داشتم .یعنی خدا اول کلکسیون مریضیا رو آفریده توی من بعد منو خلق کرده اینجوری بگم بهتره ...

عوضش مامان شدن بهت میچسبه.....

سلام به همه  بچه ها ماه دیگه انتقال دارم  این ماه لاپرا و هیسترو شدم چون یه اندومتریوز خ ...

عزیزم والا من ایمنی و انعقادیمم چک کردم.....

اگه لاپرا کردی فکر کنم پنیرک برات خوب باشه من بین لاپرا و انتقال خوردم التهابات جای عملم رفع میکنه.....

۱۶ ۱۹ ۵۶ ۵۶+۱۶ رو دادم یه دوتایی داره

دو تایی نسبی رو دادی ۱۶/۵۶ رو مجموع رو ندادی.....

لااقل من ندیدم شاید متوجه نشدم.....

من که تکرار کردم شرایطم بدترم شده بود.....

۱۶ ۱۹ ۵۶ ۵۶+۱۶ رو دادم یه دوتایی داره

فقط اگه بخوایی دو تاییارو بدی مجبوری تکیارم دوباره بدی چون باید در آن واحد انجام بدی که بشه تفسیر کرد.....

سلام اناي عزيزم من اگه يادت باشه  با ميكرو يه بار باردار شدمو دوماهو نيمه سقط كردم و دوباره رفتم تخمك كشي وهايپر شدم  ودوماه گذشت رفتم براي انتقال دوباره  كه گفت تيروئيدم رسيده به ٩.٩ دهم چي كار كنم فرستادن واس غدد  به نظرت واقعا مياد پايين

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
عزیزم والا من ایمنی و انعقادیمم چک کردم..... اگه لاپرا کردی فکر کنم پنیرک برات خوب باشه من بین لاپر ...

ممنون گلم 

دی ماه پانکچر داشتم ولی هرماه رفتم واسه انتقال یه مشکل جدید پیش اومد این ماه دکترم گفت صبر کن وضعیت عمومیت خوب بشه کیست خونی هم که به وجود اومده از بین بره ماه بعد اگه همه چی خوب باشه انتقال میدیم

حالا خودم میخوام بدونم اگه ازمایش ایمنی و انقادی هم لازمه خودم بگم قبلش واسم بنویسه که از همه چی مطمئن باشم بعد برم 

🙂💕 خدای منم خیلی بزرگه 💕🙂⚘⚘⚘⚘نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست ... ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او قرنهاست که خدایی می کند ، اعتماد کن به خدایی او⚘⚘⚘
خوب عزیزموقتی با ده تا هایپر میشی یعنی انقدر تعداد فولیات زیادن کیفیت تخمکات پایین میان خوب..... بب ...

آره فولیکول که فت و فراوون داشتم ولی سایز ۱۸ به بالا ۱۰ تا بود که نهایت شد ۷ تا جنین. نمیدونم اینا انگار تو رویان هیچی حالیشون نیس .

سلام تورک انا جون من از دوسال پیش تاپیک شمارو میخوندم الان بعد دوسال اومدم دیدم نوشتی دوباره بارداری ...

عزیزم فدات بشم ایشالله قسمت خودت.....

چند تایی رها داشتیم.....

عزیزم پیگیر باش ایشالله که به زودی خبر خوشگله رو میدی.....

کی تکرار کنم؟

کی قراره وارد سیکل بشی؟

یه ماهی قبلش بهتره انجام بدی که دارو اگه نیازه برات شروع بشه.....

از اون ورم اگه سرم داشتی بتونی تایید بگیری...

پس دکترمو عوض کنم اره؟بنشرت کجا برم؟یه مرکز خوب میخوام من خودم شهرستانم برامم فرق نداره تهران و یزد ...

والا من مطب یه دکتر رو به مرکز ترجیح میدم باز بستگی به روحیه خودتم داره.....

عزیزم خوش اومدی..... ایشالله جشن مامان شدنت..... عزیزم شرایط زمانی خاصی نداره فقط داروهای هفته های ...

ببخشید یه سوال داشتم من سه شنبه تخمک کشی کردم و فریز شدن می خواستم بدونم چند روز پس از تخمک کشی میتوانیم رابطه داشته باشیم؟اگر شما اطلاعی دارید راهنمایی کنید 

لطفا لایک نکنید ، لایک نکنیددددد آفرین لایک نکنید🙃