2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684660 پست
۴ تا سی دی مارکر آزمایش دادم همش خوب بوده

خوب برا سی دی مارکرا دو تاییا خیلی مهمن.....

من جات باشم اینارو تکرار میکنم.

۵،۱۹، ۵+۱۹، ۱۶، ۵۶، ۱۶+۵۶

ببین من فروردین ۹۴ انجام دادم فقط ۵۶ به واحد بالا بود مهر تکرار کردم ۵۶ شش هفت واحد لالاتر بود، ۱۶ هم بالا رفته بود، دوتاییامم بالا بودن.....

پس به نظرم تکرار کن.....

هزینشم نهایت بشه ۳۰۰-۴۰۰.....

اما میارزه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم والا برا من از روز انتقال شروع شد..... مشکل انعقادی داشتی درسته؟

هم جهش همه چی داشتم .یعنی خدا اول کلکسیون مریضیا رو آفریده توی من بعد منو خلق کرده اینجوری بگم بهتره  اصلا هم کوتاه بیا نیست یعنی هر آزمایشی میدم از ی ورش مطمئنا ی چیز خوشگل درمیاد

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام به همه 

بچه ها ماه دیگه انتقال دارم 

این ماه لاپرا و هیسترو شدم چون یه اندومتریوز خیلی بزرگ داشتم

میشه راهنمایی کنین از الان چطوری رحمم اماده کنم؟؟

ضخامت رحم چقدر باشه خوبه؟؟؟

قبل انتقال ازمایش ایمنی و انعقادی هم دادین؟؟؟

🙂💕 خدای منم خیلی بزرگه 💕🙂⚘⚘⚘⚘نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست ... ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او قرنهاست که خدایی می کند ، اعتماد کن به خدایی او⚘⚘⚘
نه گلم کلا 3ت3تفولیکول داشتم که وقت تخمک کشی فقط دوتا گفتن بعدم بامیکرو یه جنین تشکیل شد... هم تعداد ...

پس احتمالا ذخیرت پایبنه و دزت باید بالا میبود.....

من ذخیرم لب مرز بود.....

روزی پنج تا مریونال و دو تا فوستیمون داشتم.....

دز زار  حتما باید درست تجویز بشه و پروتکل هم مناسب باشه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خخخخخخخخخخخ..... به خدا همین میگن ها خیلیامونو سرکار میذاره و درب و داغون میکنه...... چون من شخصا ...

سلام تورک انا جون من از دوسال پیش تاپیک شمارو میخوندم الان بعد دوسال اومدم دیدم نوشتی دوباره بارداری باور نمیکنی چقد خوشحال شدم،انگاردنیابهم دادن،من رهام نمیدونم یادتون مونده یان دوسال و نیم پیش میکرو کردم و متاسفانه نشد،وخب دیگ دنبالشم نرفتم،هم بخاطر وضعیت مالی و هم روحی،خیلی برات خوشحالم عزیزم منم دعا کن

ذخیره تخمدانت چقدره؟عزیزم دوست من توی مرکز یزد پانکچر شد 35تا تخمک داشت به نظرم همچین دز داروهاشونم ...

نه عزیزم ذخیرم چهاره... تنبلی تخمدان دارم...کسایی با شرایط من بودن 14 ب بالاتخمک داشتن ننیدونم من چرااین جوری شدم😢

یه ازمایش انعقادیم مونده رفتم بهار گفت ۲۸۰ تومن دد صورتی که ۴ تاشو تو فیروزگر دادم ۱۳۰ تومن شد .شما ...

فکر نکنم نیاز باشه.....

چون فکر کنم هپارین داشته باشی....

پس احتمالا ذخیرت پایبنه و دزت باید بالا میبود..... من ذخیرم لب مرز بود..... روزی پنج تا مریونال و ...

پس دکترمو عوض کنم اره؟بنشرت کجا برم؟یه مرکز خوب میخوام من خودم شهرستانم برامم فرق نداره تهران و یزد و جای دیگه فقط میخوام یه جای درس برم ک بتونم بهشون اعتماد کنم

سلام ، تورک آنا من دیروز رفتم سونو ، تشخیص خوبی ندادن ، رشدی نکرده ، حالم اصلا خوب نیست ، باید سقطش ...

تو یه تایپیک دیگه واسه یکی از خانما همین اتفاق افتاد بچه ها واسش چله دعای مقاتل و زیارت عاشورا برداشتن اون خانم پیش دوتا دکتر دیگه رفت که یه ازمایش پیشرفته واسش نوشتن دیروز از ازمایشگاه باهاش تماس گرفتن بچه سالمه خدا معجزش نشون داد یا اینکه دکترای قبلی اشتباه کردن نمیدونم ولی اینو میخوام بگم زود اقدام نکن واسه سقط چون اون خانم هم با مشکلات زیادی باردار شده بود

🙂💕 خدای منم خیلی بزرگه 💕🙂⚘⚘⚘⚘نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست ... ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او قرنهاست که خدایی می کند ، اعتماد کن به خدایی او⚘⚘⚘
پس دکترمو عوض کنم اره؟بنشرت کجا برم؟یه مرکز خوب میخوام من خودم شهرستانم برامم فرق نداره تهران و یزد ...

رویان واقعا اهمیت نمیدن من چهار بار سقط کردم یه ازمایش درست حسابی ندادن به نظر من برو ابن سینا یا اول پیش یه دکتر خوب بررسی شو من الان میرم پیش صفار زاده همون روز اول کلی ازمایش نوشتن برام همسرمم معرفی کردن پیش دکتر جنتی .تا حالا فهمیدیم هم من مشکل ایمنی دارم هم شوهرم واریکوسل شدید داره حالا باقی ازمایشامون مونده.ولی رویان دکتر مردشون اصلاااا نفهمیده بود واریکوسل داره حداقل یه سونو نفرستاده فقط همرو میفرستادن آی وی اف یا میکرو بدون بررسی

بعدم هیچی ازمایش خاصی ندادن فقط ازمایش هورمون ازم گرفتن واسه ذخیره تحمدان و تیرویید...شوهرمم شهر خود ...

همسرت شهر خودتون مرکز ناباروری آز داده؟

میشه جواب سوال منم بدین اگه میدونین