2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048616 بازدید | 684660 پست
یکسری ازمایش قبلا دادهربودم اونا رو تو پروندم نوشته از رو اون میگفت

با یه سری آزمایش که نمیشه گفت مشکل نداری.....

شاید با یه سری آز بشه گفت مشکل داری اما نداشتنش همینطوری الکی الکی نیست.....

اگه برا بحث انعقادی تستهای تخصصی و جهشهای ژنی (بحث ژن غلطت خون) رو انجام دادیو نتیجه گرفته یه چیزی اما با چند تا تست جزئی نمیشه گفت چون من شخصا همه آیتمهای روتین انعقادیم نرمال بودن....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جون ی سوال .من که میدونی کلکسیونری هستم برا خودم به نظرت از روز انتقال بهتره آنوکسان داشته باشم ...

عزیزم والا برا من از روز انتقال شروع شد.....

مشکل انعقادی داشتی درسته؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه هااااااتوروخداراهنمایییییم کنین من تنبلی دارم.ی بار یزد میکرو کزدم ک نگرفت نمیدونم بخاطز دوز پای ...

عزیزم دو تا تخمک داشتن دو معنی داره.....

یا فولیکولاتم کم بودنیا خیلی زیاد و چون تنبلی داری احتمالا دز داروهات جوری بوده ف لیکول زیاد داستی و کیفیت تخمکات پایین و پوچ بودن.....

هایپرم شدی؟

ذخیره تخمدانت چقدره؟عزیزم دوست من توی مرکز یزد پانکچر شد 35تا تخمک داشت به نظرم همچین دز داروهاشونم ...

ذخیرم 4هست کم نیست... اونایی ک مشکل از شوهرشون بود و خودشون مشکلی نداشتن هم دوز داروشون اندازه من بود

سلام به نظر من همونجا میکرو کن راه دور خستت میکنه عزیزم زیادم فرقی نمیکنه  من رویان میرم از ۳۳ ...

عزیزم اتفاقا دز دارو مهمه برا کسی که ذخیره بالاست باید جوری دارو بدن تعداد فولیا زیادی بالا نره که کیفیت تخمک پایین بیاد یا تعداد فولی پوچ بالا بره.....

آناجون مثلا اگر بذاریم توی یخچال چه اتفاقی ممکنه بیوفته؟

فکر کنم نذاری بهتره....

عزیزم دو تا تخمک داشتن دو معنی داره..... یا فولیکولاتم کم بودنیا خیلی زیاد و چون تنبلی داری احتمالا ...

نه گلم کلا 3ت3تفولیکول داشتم که وقت تخمک کشی فقط دوتا گفتن بعدم بامیکرو یه جنین تشکیل شد... هم تعدادشون کم بود هم رشدشون ... روز7پری اندازه ها8و10و11 بود روز10باداروها شد14و16و17

یه ازمایش انعقادیم مونده رفتم بهار گفت ۲۸۰ تومن دد صورتی که ۴ تاشو تو فیروزگر دادم ۱۳۰ تومن شد .شما کجا دادین انعقادیتونو؟ اصلا حالا که دو تا فاکتورم مشکل داره واجبه حتما اینم انجام بدم

ذخیرم 4هست کم نیست... اونایی ک مشکل از شوهرشون بود و خودشون مشکلی نداشتن هم دوز داروشون اندازه من بو ...

عزیزم ربطی به همسر نداره دز داروها.....

دز داروها به بدن شما بستگی داره.....

ببین برا ذخیره بالاتر بهتره دز دارو کم باشه اتفاقا که تعداد فولی زیادی بالا نره که کیفیت پایبن نیاد.....

احتمالا برا شما زیاد بوده داروها چون میگی دو تا تخمک داشتی ربطی به اسپرم نداره.....

اگه میگفتی تخمکت زیاد بود و جنین کم باز میشد ربط داد به اسپرم.....

دز دار هات چقدر بود؟

چیا بود؟

عزیزم والا برا من از روز انتقال شروع شد..... مشکل انعقادی داشتی درسته؟

اره هم ایمنی هم انعقادی.پردنیزولون رو همچنان دارم میخورم +آسپرین

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
عزیزم اتفاقا دز دارو مهمه برا کسی که ذخیره بالاست باید جوری دارو بدن تعداد فولیا زیادی بالا نره که ک ...

ذخیره تخمدان من بالای ۱۰ پلی کیستیکم .ولی تو رویان هر سری وقتی دارو میدن نهایت ۱۰ تا تخمک میشه با وجود اینکه هایپر میشم.یعنی داروهامو خوب نمیدن ؟؟؟

عزیزم ربطی به همسر نداره دز داروها..... دز داروها به بدن شما بستگی داره..... ببین برا ذخیره بالاتر ...

من روزدوتاشش پری کلا10تاگونال زدم روزهفتم3تامنوپیر بودفک کنم اسمش ویه ستروتایدروز8هم همینطور وروزنهم4تاو اخرم اچ سی جی