2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048487 بازدید | 684660 پست
قرص ld اين پنج شنبه تمام مى شه منتظر پرى مى شم كه بشم از روز دوم پرى امپولهام را بزنم تا قبل پرى پس ...

تا قبل از پریود اشکال نداره
برای همسرت هم که قبلا گفتم اگه از طبعش مطمئن نیستی نده بهش
اگه همسرت طبعش گرم و خشک باشه یا سرد و خشک ، سیاه دونه به شدت شرایط رو بدتر میکنه چون بسیار خشکه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام لاله جون خوبید؟میشه سوال منو که در پست قبلی نوشتم‌را جواب بدید

رَبِّ هَبْ لِی مِنْ لَدُنْکَ ذُرِّیَّةً طَیِّبَةً إِنَّکَ سَمِیعُ الدُّعاءِ رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِین
رفتم عصر دکتر گفت دلیلش اینا نیست که سقط کردی مشکل کروموزومی داشت. گفت غلظت خون نداری . گفت نرمش کن ...

مگه از دادین که دکتر گفت مشکل انعقادی ندارین؟

عزیزم مشکل کروموزومی داشته باشه که قلب تشکیل نمیشه به این  راحتی
اگرم تشکیل بشه اصولا ضربانش منظم نیست و از اول مشخصه که سقط خواهد شد

از ما میشنوی خیلی راحت به حرف این دکترا گوش نده
اون قدر داشتیم چند تا سقط بعد از تشکیل قلب تجربه کرده مادر در نهایت مشخص شده مشکل انعقادی بوده
همین دیشب یکی تو گروه تل برام یه ازمایش گذاشت که دوستش بعد از چند تا سقط تو 5 ماه یهو بر اثر ایست قلب ، تازه یه دکتری متوجه شده و ازمایش انعقادی داده و تو ازمایشش اکثر ایتمای انعقادی مشکل داشتن

فقط زمانی میشه گفت مشکل انعقادی وجود داره یا نه که ازمایش های لازم رو داده باشین وگرنه دکتر علم غیب که نداره

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
اونوقت چرا منسوخ شده ؟؟؟ ميگن درصد زيفت از آي وي اف بالاتره  و چون هزينه بردارتر هست و جراحي ...

علت اینکه منسوخ شده چند تا چیزه
اول اینکه لاپرا خودش یه نوع عمل تهاجمیه
دوم اینکه تو زیفت جنین داخل لوله گذاشته میشه و احتمال خارج رحمی خیلی زیاد میشه
سوم اینکه خود لاپرا شانس چسبندگی رو زیاد میکنه
چهارم اینکه تو زیفت جنین 1 روزه انتقال میدن ، جنینی که ممکنه تو دستگاه بعد از دو روز یا سه روز از بین بره به علت کیفیت پایین ، اما تو بدن مادر به علت شرایط بهتر به رشدش ادامه میده در حالی که میتونه مشکل دار باشه و ریسک بارداری پوچ افزایش پیدا میکنه

اینا مواردی هست که من میدونم

اینکه بهش اعتماد داری خیلی هم خوبه
منظور من قسمت زیفتش بود که دیگه اجازه ندی این بار تکرارش کنه

سلام این جواب ازمایش انعقادیمه میشه بگین چجوریه؟؟

مشضکل انعقادی داری عزیزم
تو سیکلت اسپرین و هپارین خواهی داشت

عزیرم خواهشا با میگنا کاریتون نباشه..... همین میگنا میزنن همه چیزو درب و داغون میکنن!!!!! فقط شرای ...

انا جون 😂😂😂😂
کلی فکر کردم خدایا میگنا چیه؟
با ساکن روی گ خوندم !!!!

سلام ، تورک آنا من دیروز رفتم سونو ، تشخیص خوبی ندادن ، رشدی نکرده ، حالم اصلا خوب نیست ، باید سقطش ...

وای این چیه من خوندم
عزیزم مگه قرار نبود امنیو بشی؟
چطور شد انجام ندادی؟چرا همچین تشخیصی دادن؟
یعنی نسبت دور سرش نسبت به قبل بزرگ تر نشده؟

مگه از دادین که دکتر گفت مشکل انعقادی ندارین؟ عزیزم مشکل کروموزومی داشته باشه که قلب تشکیل نمیشه به ...

والا قبلا یه سری ازمایش دادم از رو اونا گفت من یادم نیست چیا بودن 😔

دوستان سلام آزمايشم مثبت شد

مبارکت باشه خواهری الهی شکر 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام ، تورک آنا من دیروز رفتم سونو ، تشخیص خوبی ندادن ، رشدی نکرده ، حالم اصلا خوب نیست ، باید سقطش ...

دوست عزیزم گریه اجازه نمیده صفحه ی گوشی روببینم یاد پسرای خودم افتادم وقتی به دنیا اومدن داشتن تکون میخوردن جون داشتن واقعا ناراحت شدم برات میدونم چه زحمتی کشیدی هزینه هاش به کنار اون امیدی که تودله ادم میمیره خیلی بده امیدوارم خدابهترین اتفاقاروتوزندگیت قراربده درده خیلی بزریگه خدا کمکت کنه امیدوارم یه معجزه برات اتفاق بیفته 

سلام ثمین تو اینجا هم هستی؟اینجا ثمین همه جا ثمین. چکار کردی رفتی واسه پانکچر؟

سلام عزیزم آره بابا اصلا مامانم منو زاییده تا من توی نینی سایت باشم   پانکچر شدم عزیزم 10تا جنین شد حالا منتظرم پریود شم که هرچی التماسش میکنم نمیاد خخخخخ

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

وای عزیزدلمم

اصلا حرفی نمیتونم بزنم

الهی خدا خودش به دلت نگاه کنه

فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ
قبل پانکچر چی جیگررررررر؟

2روز قبلش .آخه 1هفته بعد پانکچرم سونو شدم گفت مایع ازاد داری همین دیگه چیزی نگفت