2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684660 پست
راستی یه چیزه دیگه آزمایش های ایمنی و انعقادی رو هم برام ننوشت به نظرتون برم جایی بگم برام بنویسن ؟ ...

عزیزم فکر کنم عمومی بنویسه بیمه قبول نمیکنه باز از آزمایشگاهی که میری بپرس.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خب بنظرتون برای کیست شکلاتی با این سایز (24*19) که بعد یکسال اصلا کوچیک نشده و دو تا هم شده چیکار می ...

سایزا میلیمتره؟

چون یادمه میگفتن زیر ۴ سانت عمل نمیخواد یا همچین چیزی.....

دقیق یادم نیست.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره ولی مال من فمولایف هست 

والا من زودترو توصیه نمیکنم میترسم تعادل هورمونیت به هم بریزه....

دكترم گفته بود برم اونجا اگه تبريز باشين فك كنم بشناسين رفتيم ازمايشگاه نيلو

عزیزم آزمایشگاههای تبریز و نمیشناسم ولی بازم تاکید میکنم باید مرکز ناباروری باشه.....

من مراکز ناباروری تبریزو نمیشناسم و ساکن تهرانم.....

ببین خودمونو مثال بزنم ما دو سال قبل اینکه پامون به مرکز ناباروری ابن سینا باز بشه همسرم آز اسپرم داد به قول شما تو یه آزمایشگاه خیلی معتبر تو تهران البته غیر ناباروری....

نتیجهگل و بلبل بود و این شد که دست از همسرم برداشتن و پدر منو در آوردن و الکی ذخیره تخمدانمو هدر دادن....

عملا دو سال دنبال نخود سیاه بودیم.....

بعدا که رفتیم ابن سینا معلوم شد مورفولوژی و تحرک افتضاحه در حالی که مثلا فکر مبکردیم عالیه.....

عزیزم مراکز ناباروری متد شمارش اسپرمشون با آزمایشگاههای دیگه فرق داره.....

پس به جواب حتی بهترین آزمایشگاه غیر ناباروری اعتباری نیست!!!!!!

سایزا میلیمتره؟ چون یادمه میگفتن زیر ۴ سانت عمل نمیخواد یا همچین چیزی..... دقیق یادم نیست.....

بله میلی متره..منم همین طور شنیدم فقط چون دو تا شده نگران شدم

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
منم کیست اندمتریا دارم دو سال پیش که ام آر ای دادم 18×15 بود قبل عید هم رفتم گفتن 17×14 دکترم گفته ی ...

خوب مطمئنا رو ذخیره تاثیر میذاره.....

من کلا دختر خوبیم کاشکی میگفتن بجای دوغ میشه نوشابه خورد مثلا   بعد من روزانه 20تا میخوردم .خخ ...

خخخخخخخخخخ.....

برای انتقالت اینا رو میخوری. میشه از تغذیه انتقال برام بگی

نه عزیزم هایپر شده برا اونه.....

این سلکسان آمپول آمادست مثل گونال یا باید خودمون بکشیم توی سرنگ؟

آمادست.....

آنا جون من ماه ديگه وقتى پريود بشم بايد به مركزم خبر بدم كه برم براى سونو و بعدش انتقال براى جنين فر ...

عزیزم بستگی به نوع سیکل و آمادگی بدنت داره.....

دقیقا نمیشه گفت.....

من ۵ سال پیش رفتم برای عکس رنگی ک دردم گرفت البته دردش مثل پریودی ی کم شدیدتر ...ولی نتیجه ش نرمال و ...

هيچ جاييم تو شهرمون نميشناسم كه بدونم كارش خوبه يا نه

عـشق مامان قربونت بشم من قبل به دس آوردنت كلي امپول زدم الانم كه انسوليني شدم😔همه اينا فداي يه تار موت😔فقط بهم قول بده قلبت برامون مثه ساعت بتپه و سلامت باشي نفس مامان❤️نفـسكم ما منتظر شـنيدن صـداي قلبت هستيم❤️
عزیزم خیلی کمتره از درد پریود مگه اینکه لولت بسته باشه اونم نهایت در حد درد پریوده دیگه..... به هر ...

عزيزم شما بار اول ميكرو كردين؟؟؟

والا خيلي ميترسم اصن😥

عـشق مامان قربونت بشم من قبل به دس آوردنت كلي امپول زدم الانم كه انسوليني شدم😔همه اينا فداي يه تار موت😔فقط بهم قول بده قلبت برامون مثه ساعت بتپه و سلامت باشي نفس مامان❤️نفـسكم ما منتظر شـنيدن صـداي قلبت هستيم❤️