2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048616 بازدید | 684660 پست
سلام به همگی صبح تون به خیر  من شنبه ویزیت شدم و سونو..به دکتر گفتم که این ماه رو با خوردن و ...

به نظرم همون روزی که خانوم دکتر گفتنو درنظر بگیر نهایت دو روز زودتر دوفاستونتو شروع میکنی.....

فکر کنم از دیر شروع کردنش بهتره.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

رز جون درسته تصمیم  نداری سراغ روش های کمک باروری بری اما به نظرم به این فکر کن که خداوند یه رو ...

خودمم به همین فکر میکنم...شاید خدا خواست...ولی ابن سینا گفتن تخمدانت اسیب میبینه و ممکنه از بین بره...

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
سلام رز جوووونی ...رز ب نظرم درمان کن خدارو چه دیدی عزیزمممم ایشالا ک طبیعی باردار شدی

سلام عزیزدلم...خوبی؟فسقلت چطوره؟ استراحتی یا زندگی عادی؟

انشالله...

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
عزیزم والا من که خز علیو قبول دارم که اونم برا عمله..... حالا میخوایی با دکترای ابن سینا دوباره ویز ...

بین الهام اکبری و ابن سینا مرددم... ولی اگه عمل بخواد راستش توان مالی عمل با خزعلی رو ندارم...

سلام خانم ها چند روزی نبودم . نتونستم پیام هاتونو کامل بخونم . رفتم پیش دستیار دکتر خزعلی و ایشون گ ...

از صمیم قلبم برات دعا میکنم عزیزدل..

ایشالا عمل راحت و آسونی داشته باشی و کلی اتفاقای قشنگ رنگی رنگی برات بیفته.

یه بغل انرژی مثبت برات میفرستم❤❤❤

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

خب بنظرتون برای کیست شکلاتی با این سایز (24*19) که بعد یکسال اصلا کوچیک نشده و دو تا هم شده چیکار میکنن؟  

سلام خانم ها چند روزی نبودم . نتونستم پیام هاتونو کامل بخونم . رفتم پیش دستیار دکتر خزعلی و ایشون گ ...

عزیزم شما دکترت کیه؟ منم دقیقا شرایط شما رو دارم.کاری به درمان و انتقل ندارم دیگه.فقط میخوام ببینم با اندو خصوصا کیست ها چه باید کرد...ممنون میشم اگه چیزی میدونی راهنماییم کنی.و پزشک خوب بهم معرفی کنی

سلام عزیزدلم...خوبی؟فسقلت چطوره؟ استراحتی یا زندگی عادی؟ انشالله...

قربونت برم عزیزممممم...نینی هم  خوبه فعلا داره خودشو رو معده م نشون میده 😍😂زندگی عادی ک توام با استراحته😁خودت خوبی چقد خوبه ک هر از گاهی میای اینجا از خودت خبر میدی😘

قربونت برم عزیزممممم...نینی هم  خوبه فعلا داره خودشو رو معده م نشون میده 😍😂زندگی عادی ک توام ...

الهی قربونش...بذار راحت باشه هر کاری دوست داره بکنه ،فقط حالش خوب باشه