2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048652 بازدید | 684660 پست
انا جون من جمعه آمپول زدم دکتر گفت هفته ای یه دونه حالا از دیروز زود زود شکمم سفت میشه به نظرت الان ...

نه عزیزم زودتر نزن.....

منظورت پرولتونه درسته؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
من درخواستی از شما ندیدم

عزیزم تو خودت خاستی که انتقالت بیهوش باشی یا دکتر طرازی گفت؟

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان سلام من دوروزه شروع کردم آمپولا رومیزنم برای سونو اول دکترگفته روز ششم برم من شهرستانم وروز ...

عزیرم همون چهارشنبه چرا نمیری؟

مگه نگفتن روز ششم بری؟

پانکچر بعد حداقل یکی دو تا سونو یا بیشتر میشه تشخیص داد کی هست.....

روزش برا هر کسی فرق داره.....

بستگی به بدنو پاسخ به دارو داره.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام عزیزم ممنون از پاسخ زیباتون منم همین عقیده را دارم البته نمیدونستم احتمال بارداری را هم کم م ...

عزیرم احتمال بارداریو کم نمیکنه احتمال هدر رفتن جنین رو بیشتر میکنه.....

من دیدم کسیو که تعیین جنسیت کرده و همه جنیناش برعکس جنسیتی که میخواستن بوده.....

ضمنا هر چی باشه یه سلول از جنین برمیدارن و به ریسکش نمیارزه....

سلام خانم های گل  من دکترم برام ال دی نوشته نمیدونم مصرف کنم یانه قراره چندماه دیگه ای وی اف کن ...

خوب بستگی به علت تجویز دکترت داره.....

اگه برا شروع سیکلته و حزء پروتکلت هست خوب میتونی نگه داری برا زمانی که آماده شروع سیکلی اما اگه هدف درمانی (مثلا برا کیست یا مهار آندومتریوز یا هر علت دیگه...) فرق میکنه زنگ بزن ببین نظر دکترت چیه!!!!

خانومای گل ما خودمون میتونیم از دکترمون بخوایم جنین پنج روزه انتقال بدن به جای سه روزه که شانسمون بر ...

میتونی پیشنهادتو بدی اما باید بسپری به دکتر و جنین شناس چون اونا میتونن حدس بزنن جنین میتونه تا مرحله بلاست بره یا نه.....

چون بعضی جنینا ریسک منتظر شدنو ندارن و بهتره زودتر انتقال داده بشن.....

بچه ها من روز ۱۱ انتقال جنینم. همسر جان میگه شب بریم رستوران حالو هوات عوض میشه. بنظرتون برم؟از یط ...

بله عزیزم برو خوش بگذرون و پیش پیش جشنتونو بگیرین.....

پله که نداره..حالا نمیدونم یا میرم یا نه.اخه فست فوده..مثلا پیتزای بوقلمون میخاستم من😁 انتقال دادی ...

نه عزیزم فست فود نرو.....

بله عزیزم برو خوش بگذرون و پیش پیش جشنتونو بگیرین.....

مرسی عزیز دلم.

ایشالا آخر هفته بشه و دلم شاااااااااد بشه.توکل به خدا.❤💓💕

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
نه عزیزم فست فود نرو.....

آره دیشب اون دوستمونم گفتن.

دیگه منصرف شدم نرفتم. همینجوری یکم دور زدیم .. خسته بودم از خونه.

چطوريه عزيزم؟؟؟ به سرم تزريق ميكنن؟؟ چن ساعته بيهوشيش؟؟

عزیزم ساعت چیه؟

پانکچر بیهوشیش یه ربع بیست دقیقه هم نیست.....

سزارین نیم ساعته زایمان میکنی.....

یه عکس رنگی و چند ساعت بیهوشی؟؟؟

مگه میخوان آپولو هوا کنن؟؟؟

برو عزیزم اشکال نداره من از هفته دوم همه جا میرفتم البته فقط با همسر جان که شرایط رانندگی رو بدونه

مرسی عزیزم که جواب میدی❤💓

سلام مهربونا...خوبید همگی؟اومدم ازتون مشورت بگیرم... من اندومتریوز دارم و سال پیش تیر ماه متوجه شدم ...

عزیزم به نظرم پیگیر شو....

شرط اول مادر بودن سالم بودن خودته.....

بذار بیان ببینم کی رو معرفی میکنن... عزیز دلم به سلامتی..پانکچر داری یا فریز؟کی انتقال داری؟   ...

عزیزم والا من که خز علیو قبول دارم که اونم برا عمله.....

حالا میخوایی با دکترای ابن سینا دوباره ویزیت شو و این دفعه شرایطت متفاوته شاید درمان متفاوتی برات در نظر بگیرن ولی عمل رو اگه نیاز شد فقط خز علیو میتونم توصیه کنم چون من فقط با ایشون تجربه داشتم و مدیونشم.....