2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047584 بازدید | 684615 پست
اینا ک میگی ممکنه چند درصد احتمال داره ک فولی بدون تخمک باشه ؟؟

عزیز دلم قربونت برم به هیچ وجه نمیشه گفت چند درصد......

مگه اینکه دکتری علم غیب داشته باشه یا چشم بصیرت!!!!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ماری جان فک کنم شما خارج از ایران بودی نه؟ این دارو مشابه همون دیفرلین و دکا پپتایل ... و برای مهار ...

بله درسته خارج از کشور بودم. ممنونم عزیز دلم.... 

باید امروز حواسم باشد که اگر قاصدکی را دیدم ، آرزوهایم را بدهم تا برساند به خدا

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم نمیدونم چیه ولی حدس میزنم چون روز ۲۱ سیکلته احتمالا کاری مشابه همون دیفیرلین و دکاپیتیل داره و ...

ممنونم آنا جانم....

باید امروز حواسم باشد که اگر قاصدکی را دیدم ، آرزوهایم را بدهم تا برساند به خدا
اولین. تو تاریخ 95.3.8 بود 55 دومی تو تاریخ95.3.10 بود154 وتو تاریخ 95.3.18 شد870دوباره تو تاریخ95.3 ...

عزیزم خوب رشدش منظم نبوده.....

دو روز اول ۲/۸ برابر شده بود و قاعدتا باید بعد ۸ روز ۲/۸ به توان ۴ برابر میشد یعنی نه هزار و خورده ای میشد یعنی معلوم بوده رشد منظمی نداشته.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آره دکتر می گفت نرماله ولی خب تشخیص دادن با سونو که خارج رحمه

نه عزیزم از همون بتا هم معلوم بوده نرمال نیست.....

کاش همون اول یه بتای پشت سر هم به فاصله دو روز یه بار بنویسن جلوی خیلی از همچین مشکلاتی گرفته میشه.....

عزیزم فلفل نه اما من کلا با زردچوبه و نهایت یه کم زنجفیل سردی غذارو میگرفتم..... والا روغن زیتونم م ...

ممنون عزیزم . یعنی چند بار فلفل خوردم مشکلی پیش میاد ؟ نکنه جنین دفع کنه؟

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
ممنون عزیزم . یعنی چند بار فلفل خوردم مشکلی پیش میاد ؟ نکنه جنین دفع کنه؟

نه عزیزم چند بار اتفاقی نمیفته ولی بهتره دیگه نخوری.....

نه عزیزم از همون بتا هم معلوم بوده نرمال نیست..... کاش همون اول یه بتای پشت سر هم به فاصله دو روز ی ...

آره سونو هم سومین بار نشون داد ولی خداروشکر نترکید فقط لولم حین جراحی آسیب دید دکتر گفت دیگه به درد نمیخوره

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
عزیزم خوب رشدش منظم نبوده..... دو روز اول ۲/۸ برابر شده بود و قاعدتا باید بعد ۸ روز ۲/۸ به توان ۴ ب ...

آره ولی دکتر می گفت نرمال رفته بالا 😔

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
نه عزیزم چند بار اتفاقی نمیفته ولی بهتره دیگه نخوری.....

انا جون به نظرت میشه علائمی نداشته باشی ولی باردار شده باشی ؟ آخه ای وی اف قبليم یه چند باری انقباض توی شکمم حس میکردم . این دفعه هم تا صبح داشتم ولی از بعدازظهر ندارم . دلم گرفته چقدر سخته 

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
دوستان گلی که اطلاعات تو این زمینه دارین ممنون میشم کمک کنین: من دیروز نتیجه آزمایش جی سی تی (تحمل ...

آنا جون مال شما که زیاد بالا نبوده وزنشم واسه هفته ۲۵ خوب بوده نگران نباش . 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
انا جون الان هفته چند هستی؟ چون مقدار اب دور جنین مربوط به هفته ی بارداریه من تو 18 هفته و 5 روز مق ...

لاله جون عزیزم ببخش میپرسم شما اب دور جنین زیاد بوده نگفت چکار کنی ؟ واقعا آب دور جنین به قند هم ربط داره   من قراره فردا برم دکتر سونو بدم از وضعیت جنین با خبر بشم خیلی نگرانم این مدت قندم بالا میرفت رو بچه تاثیر نزاشته باشه . الانم گاهی دو ساعت بعد غذا ۱۷۰ هم شده . ولی برنج میخوردم دیگه ازین هفته میخا کلا برنج رو قط کنم خدا کنه دکتر بگه نیاز به انسولین نیست 

آنا جون لاله عزیزم و دوستان عزیزم بیاین ب من دلداری بدید😢من خیلی فکرم درگیر خارج رحمی شده از علائمش ...

عزیزم انتقال داشتی ؟؟؟ چند روز گذشته اگه این درد هارو داری سریعا برو سونو واژینال بده . درد گردن و شانه تب و لرز . تیر کشیدن ران پا . تیر کشیدن واژن و درد مقعد