2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047495 بازدید | 684604 پست
کاش اعدادش یادت بود یعنی اخرین سونو 15000 بود بتا؟ با این بتا خیلی عجیبه که لوله نترکیده ها !! مطمئ ...

اولین. تو تاریخ 95.3.8 بود 55 دومی تو تاریخ95.3.10 بود154 وتو تاریخ 95.3.18 شد870دوباره تو تاریخ95.3.30شد6970وآخریم تو تاریخ95.3.20 شد1496 اونجا اشتباه گفتم 15 هزار فکر کنم

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
عدد ذخيرم رو نميدونم چنده،  بهم نگفتن    اينسري ك برا چكاب رفتم روز ١٢ سيكل ك سون ...

خب با توجه به اینکه فولی بالغ نداشتی وسط سیکل، احتمالا عدد ذخیره ات بالا بوده که رو تخمدانت کوتر کردن
همون که گفتی رو تخمدانم چند تا سوراخ ایجاد کردن
در واقع یه قسمت هایی رو با لیزر سوزوندن

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

در مورد حاد بودنش قبلا کلی مطلب نوشتم در واقع حاد و غیر حاد که نداریم شدید تر و ملایم تر داریم ک ...

عزیزم اون خواهر دوستم بدون دارو هم ک فولیاش بزرگه و تبدیل ب کیست میشه و آزاد نمیشه ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
خدا قوت لاله جوننننننننن.....

به شما عزیزم
من که بیکارم فعلا
شما با داشتن یه دخمل شیطون بلا خسته نباشی واقعا که هم به خونه زندگیت میرسی هم اینجا رو میچرخونی

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
دوستان سلكسان ساعت تزريقش مهمه؟؟؟؟ شي جايي ميرم ميخوام الان بزنم ميشه؟؟؟؟؟

اصولا طبق تجویز پزشک باید باشه
اما یه بار فک نکنم مشکلی ایجاد کنه

کاش اعدادش یادت بود یعنی اخرین سونو 15000 بود بتا؟ با این بتا خیلی عجیبه که لوله نترکیده ها !! مطمئ ...

اولین. تو تاریخ 95.3.8 بود 55 دومی تو تاریخ95.3.10 بود154 وتو تاریخ 95.3.18 شد870دوباره تو تاریخ95.3.20 شد1496 وآخری تو تاریخ95.3.30شد6970 اونجا فکر کنم 15000 اشتباه گفتم

اولین. تو تاریخ 95.3.8 بود 55 دومی تو تاریخ95.3.10 بود154 وتو تاریخ 95.3.18 شد870دوباره تو تاریخ95.3 ...

خب تو تاریخ 18 ام به بعد نرمال بالا نرفته بوده دیگه
خودت حساب کنی دقیق میبنی که نرمال نبوده

اینا ک میگی ممکنه چند درصد احتمال داره ک فولی بدون تخمک باشه ؟؟

درصدش بستگب ب تحریک تخمدانت و داروهایی ک دادن داره هر چی داروهات برات مناسبتر بوده باشه تعداد فولی پوچ کمتر میشه

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
خب تو تاریخ 18 ام به بعد نرمال بالا نرفته بوده دیگه خودت حساب کنی دقیق میبنی که نرمال نبوده

اشتباه نوشته بودم عزیزم تاریخارو دوباره درست کردم 😌😌

عزیزم اون خواهر دوستم بدون دارو هم ک فولیاش بزرگه و تبدیل ب کیست میشه و آزاد نمیشه ؟

اگه بدون دارو فولیکول بالغ داره یعنی تنبلی نداره و پی سی ا خیلی شدید نیست
یعنی عدد ذخیره اش اون قدری نیست که تخمدانش غیر فعال باشه
ازاد نشدن تخمک از فولیکول بالغ ربطی به پی سی ا نداره
مربوط به پوسته ی فولیکول هست که ضخیمه و تو هر فردی ممکنه تخمک گ به خاطر این مشکل دچار اختلال بشه

اولین. تو تاریخ 95.3.8 بود 55 دومی تو تاریخ95.3.10 بود154 وتو تاریخ 95.3.18 شد870دوباره تو تاریخ95.3 ...

بازم نرمال بالا نرفته
هر 48 ساعت دو برابر کن  
مثلا تو 18 ام باید میشده حد اقل : 2400  
فقط بالا رفتن مهم نیست
اینکه چقدر بالا رفته مهمه که مال شما دو برابر نبوده

بازم نرمال بالا نرفته هر 48 ساعت دو برابر کن مثلا تو 18 ام باید میشده حد اقل : 2400

آره دکتر می گفت نرماله ولی خب تشخیص دادن با سونو که خارج رحمه

احتمال داره ک تخمک ها قبل از تخمک کشی خودبخود آزاد شده باشه ؟؟

ببين تو سونوهايي كه تو طول سيكل ميدي تعداد فوليكول هايي كه شروع به رشد كردن رو ميگن، حالا اين فوليكول ها همشون ميتونن حاوي تخمك باشن يا فقط بعضي هاشون حاوي تخمك هستن. بعد تازه خود اون تخمك ها هم ممكنه همشون بالغ باشن و يا بعضي هاشون نابالغ باشن. پس اون عددي كه تو سونوها ميگن عدد فوليكولهاي ديده شده ست و ربطي به تخمك نداره يعني تا موقعي كه پانكچر انجام نشه اصلا تعداد تخمك ها معلوم نميشه.... اينم كه پرسيدي ممكنه قبل از پانكچر تخمكي آزاد بشه بله ممكنه ولي اصولا با آمپولهاي مهار كننده جلوش رو ميگيرن...

صبورانه در انتظار زمان بمان! هرچیزدر زمان خودش رخ می دهد. باغبان حتی اگر باغش را غرق آب هم کند، درختان خارج از فصل خود میوه نمیدهند! 
دوستان سلكسان ساعت تزريقش مهمه؟؟؟؟ شي جايي ميرم ميخوام الان بزنم ميشه؟؟؟؟؟

عزیزم یه چند ساعت این ور و اون ور ایرادی نداره ولی سعی کن هی جابجاش نکنی.....

من بعضا شده دو سه ساعت دیرتر زدم....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com