2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047680 بازدید | 684621 پست
سلام بر دوستان گلم .بچه ها اومدم بگم من واسه رحمم که اندمتر رشد نمی کرد رفتم پیش دکتر اصف جاه و عکس ...

عزیز دلم به سلامتی.....

ایشالله زایمان من برات استارت مادر شدنت بشه عزیزم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستان..بالاخره لیلاجون مامان شدن?اسمش لیلا۲نوشته بوداگه اشتباه نکنم...فک کنم خارج ازکشورم بودن

عزیزم اگه منظورت لیلای خودمونه که یه زمانی فعال بود تا جایی که خبر دارم نه اما ایشالله به زودی خبر مامان شدنشو بده.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام آناجون و بقیه دوستان.ان شاالله همه خوب و خوش باشین.آناگلم تصمیم گرفتیم دوباره سیکلو شروع کنیم ب ...

معمولا اگه اشنباه نکنم خودشون آنتی بیوتیک میدن.....

زنگ بزن بپرس.....

سلام بر دوستان گلم .بچه ها اومدم بگم من واسه رحمم که اندمتر رشد نمی کرد رفتم پیش دکتر اصف جاه و عکس ...

سلام ستاره جون

ایشالا مشکلت حل می شه

دکتر آصف گفت تا چه مدتی بالن باید بمونه؟

هزینه هیسترو چقدر شد؟

و سه ماه بعد جنینهات رو تحت نظر خودش انتقال می دی؟

من هفته بعد میرم تو سیکل میکرو..راهنماییم میکنید.چی بخورم قبل و بعدش....😢😢😢😢😢😢😢😢😢دلم شکسته دعام کنید...مشکلی هم نداریم .ناشناخته

خدایا ممنونم ازت.....یا حضرت رقیه ممنونم....یا امام رضا ممنونم...
سلام دوست عزيز  ان شاءالله ب سلامتي شروع كنيد و در نتيجه مادر بشي  شما طبعتون رو از كجا ...

سلام عزیزم من از سایت tabaye.ir آزمون مزاج شناسی داره سوالاتش رو جواب بدی طبعت رو با درجش مشخص میکنه

من هفته بعد میرم تو سیکل میکرو..راهنماییم میکنید.چی بخورم قبل و بعدش....😢😢😢😢😢😢😢😢😢دلم شکسته ...

عزیزم ببین تنها قانون تغذیه طبق طبعت خوردنه.....

مثلا من طبعم سرد بود چه قبل انتقال چه بعدش فقط گرمی خوردم.....

در حالیکه اگه مثل خیلیا که قبلش گرمی و بعدش سردی میخورن پیش میرفتم ممکن بود نتیجه + نگیرم.....

پس طبعتو بشناس و در جهت به اعتدال رسوندن طبعت تغذیتو تنظیم کن.....

اگه طبعت سرده چه قبلش چه بعدش گرمی برات خوبه.....

اگه طبعت گرمه با توجه به درجه گرمی قبلش هم گرمی هم سری اما بیشتر گرمی بهتره بخوری بعد انتقالم که باز ترکیبی میخوری اما بیشترش سردیه که اعتدال رو برقرار کنه.....

ببین مثل این میمونه تو آب ولرم نیاز داری.....

حالا اگه آب داغ دستت بدن باید آب خنک بهش اضافه کنی که آب ولرم دستت بیاد.....

اگه آب سردم بهت دادن باید آب زاغ بهش اضاغه کنی که آب ولرم داشته باشی.....

آناجان یه سوال داشتم من میخوام برم باشگاه برای ماه بعد که میخوام واسه انتقال اقدام کنم فکر میکنی مشک ...

نه عزیزم.....

اگه تحریک تخمدان نداری ورزش برات خوبه.....

عزیزم مبارک باشه گوارای وجودت ایشالله ۱۲۰ سال در سلامت کامل و شادی بتپه..... عزیزم تیروئیدتو چک کرد ...

ممنونم عزیزم.انشالله خدا دختر گلت رو حفظ کنه و پسر نازت رو صحیح و سالم در آغوش بگیری.

یکسری آزمایش کامل دارم که به امید خدا 5شنبه انجام میدم که تیروئید هم جزوشون هست

مکمله دیگه میتونه کمک کنه اما به تنهایی احتمالا کار ساز نیست اما بازم تا 2 3 ماه امتحان نشه نمیشه ...

لاله جون خوبي؟ نيني خوبه ؟ اگه يادت باشه قبلا گفته بودم من سالهاست كوليت اولسروز دارم و تحت درمان بودم و بيماري تحت كنترل بود و هيچ مشكلي نداشتم ، دكترم هميشه ميگفت اين بيماري مزمن هست و توي بارداري يا خيلي خوبي و همينجوري ميموني يا ممكنه بد بشه به هرحال، كه الان يكي دو هفته ست ميبينم اون حالتها برگشته، دلپيچه هاي بعد از غذا خوردن و ببخشيد نياز به دستشويي... اگه گذرا بود مشكلي نبود ولي چون يه كم طول كشيده ميرم با دكترم مشورت كنم اگه مسافرت نباشه، حالا صبح متوجه شدم ٢ كيلو وزن كردم و اين خيلي ذهنمو مشغول كرده... تو اوج بيماري هم ١٠ كيلو كم كرده بودم چون ببخشيد مرتب ميري دستشويي و هيچي جذب بدنت نميشه، خيلي تو فكر جنين هستم اين كاهش وزن و اينا ممكنه واسش بد باشه ؟ اگه چيزي ميدونين لطفا راهنماييم كنين