2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047720 بازدید | 684621 پست
خب وقتی گفت میکرو پیشنهاد میدم چرا نگفتین میکرو میخوایم؟ ای وی اف برای مردایی که شرایط عالی دارن انج ...

منظور گفت باید میکرو کنی. اینسری حتما میپرسم ازش.شوهرم اسپرمش هیچ مشکلی نداره.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم خوب تحرک به درد بخورش ۸% هست..... مورفوشم ۱۰% هست..... در کل برا میکرو خوبه ولی تحرکشو به کم ...

كمپرس يخ ميذاره هر روز . پر اكسيد پلاسم هر روز ميخوره تا سه ماه بعد آزمايش بده

عزیزم خوب تحرک به درد بخورش ۸% هست..... مورفوشم ۱۰% هست..... در کل برا میکرو خوبه ولی تحرکشو به کم ...

والله دكترم كه گفت ممكنه طبيعى هم باردار شى تا يكسال تلاشتون و بكنيد و دارو بخوره اگر نشد به فكر راه هاى ديگه ميفتيم

من اخر بهمن انتقال فرش داشتم مثبت شدم و ساک دیده شد بتا تا ۳هزار رسید اما بعد رشد متوقف شد متاسفانه

سلام آز های تکمیلی دادین شما؟

فهمیدین مورد از چیه؟؟؟

زرده و جنینم دیده شد؟؟؟

خداجونم شکرت       
دكتر براش پراكسيد پلاس تجويز كرده روزى يك عدد كه پودره . شما اطلاعى دارى كه تاثير گذاره يا نه

مکمله دیگه
میتونه کمک کنه
اما به تنهایی احتمالا کار ساز نیست
اما بازم تا 2 3 ماه امتحان نشه نمیشه قطعی گفت

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
سلام دوستان من شنبه سونو شدم(27 روز بعد از انتقال) و به لطف خدا یک جنین دیده شد که خداروشکر قلب هم ...

به سلامتی عزیزم ان شاء ا... 120 سال بتپه قلبش
عزیزم تا هفته حوالی 10 این ضعف رو داری مخصوصا نصف شب ها
من با لا سرم توت خشک و انجیر خشک و بادوم و پسته میذاشتم

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
به سلامتی عزیزم ان شاء ا... 120 سال بتپه قلبش عزیزم تا هفته حوالی 10 این ضعف رو داری مخصوصا نصف شب ه ...

از راهنمائیت ممنونم عزیزم.انشاالله پسر گلت رو صحیح و سالم در آغوش بگیری

یه سوال دیگه هم داشتم اینکه مصرف ماهی قزل آلا و عسل تو بارداری ممنوع هستن یا نه؟

سلام دوستان من شنبه سونو شدم(27 روز بعد از انتقال) و به لطف خدا یک جنین دیده شد که خداروشکر قلب هم ...

مبارک باشه عزیزم الهی سالها بتپه قلبش 

هفته چندی الان؟ 

فَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ
ممنون عزیزم...من کاربرجدیدنیستم قبلااینجازیادازتون سوال میپرسیدم...الان ده روزه رفتم ای یو ای...امید ...

عزیزم به سلامتی ایشالله همین بار مامانی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

عزیزم مبارک باشه گوارای وجودت ایشالله ۱۲۰ سال در سلامت کامل و شادی بتپه.....

عزیزم تیروئیدتو چک کردی؟

عزیزم نون سنگک خشک برا جلوگیری از تهوع و حالتش خوبه.....

البته اگه داری.....

جلوی ضعف صبحگاهیتم میگیره.....

چهار مغزن بخور هر وقت ضعف کردی.....

مویز.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دکترم فقط پریناتال و فولیک رو بعنوان مکمل تجویز کرد چیز دیگه ای به نظر شما لازم هست بخورم؟ یه سوال ...

نه عزیزم اتفاقا خوبه هفته یه بار بخور.....

تنها ماهی مجاز همین قزل و سالمونه.....