2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047719 بازدید | 684621 پست
عزیزم من دهنه دوم رحمم دکتر گفت که مستقیم نیست، مادر و کودک سونو در آب انجام دادم پیش خانم دکتر نام ...

دوستیمو میپذیری ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره گاهی هم تعداد جنین بالا میشه اما اصولا بهتره ریسک نکنن و نذارن تعداد تخمک ها زیاد تر از حد معمو ...

آره تصمیم دارم بگم بهشون البته اگه گوش بدن 

ولی دکترم هم همینو گف که اینسری نمیزارن تخمکام انقد زیاد بشه

خداجونم شکرت       
والا دقیق متوجه توضیحت نشدم فقط میدونم اگه انقباض باشه و هر دفعه زمان انقباض طولانی تر بشه و فاصله ه ...

نه انقباض نه، يه جايي سمت كشاله رون مثل يه رگ كه كشيده بشه اونجوري بود، ازظهر تا حالا كه تكرار نشده خدارو شكر

اگه شدتش بیشتر شد برای اطمینان خاطر با دکتر تماس بگیری بد نیست

فعلا از همون موقعي كه پرسيدم خبري نيست، ازون كشيدگي و تير كشيدن و اينا  ، اگه ديدم تكرار شد حتما ميپرسم بازم ممنونم

ممنون از راهنماییت عزیزم...سعی میکنم پیش همون دکتری که شما رفتین منم نوبت بگیرم...راستش من رفتم پیش ...

عزیزم ایشون عضو هیئت علمی هست، مطب ندارن. باید بیمارستان مادر و کودک و یا زینبیه پیداشون کنی 

عزیزم کلا چن تا آمپول زدی و چ آمپولایی داشتی ؟

فستیمون اول سه تا پودر و دو تا آب .بعد دو تا پودر و یک آب.

مریونال یک پودر و دو تا آب به مدت ۴ روز

سینافکتم که از اول بود زیر جلدی بازویی

اول دزش ۵۰ واحد.بعد ۲۰ بعد ۱۰

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
عزیزم هموگلوبینت بالاست به نظرم پیگیر آزهای تخصصی انعقادی باش.....

آنا جون من فكر ميكردم تا ١٦نرماله تو آزمايشم نوشته تا ١٦؟؟؟؟؟ چرا اينجوري ميكنن خوب، درست اطلاعات بدن منم يكبار ١٣/٧ بودم يكبار ١٤/٤ الانم نزديك انتقالم دكترم هم چيزي نگفت چه كنم؟

دوستم کلا دکترا بهش گفتن باید رحم اجاره کنه امکان نداره بارداربشه ولی شهریور زایمان میکنه به سلامتی& ...

bakhshiMarjan

می شه بگین تحت نظر کدوم دکتر بود؟

وبارداریش به چه صورت بود؟

یه مقدار از مشکلش رو توضیح می دی

ممنون می شم