2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047720 بازدید | 684621 پست
سلام به همه آنا جون زنگ زدم کلینیک اندومتریوز ابن سینا و گفتن اگه الان بری تو لیست عمل نوبتت میشه ب ...

والا من برا خزعلی کلی منتظر موندم.....

ارززشش رو داشت.....

بین میکروی دوم و سومم یه سال فاصله افتاد......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

سلام انا جون فردا وقت پانکچر دارم خیلی میترسم اولین بارمه بعد عمل چجوریه درد زیاد داری؟ 

اگه هایپر شدم چه گلی به سرم بگیرم علائمش چیه؟ امشب دوغ خوردم فردا بلافاصله بعد عمل باید دوغ بخورم؟ 

گُفتی:بیا گُفتم:کُجا؟ گُفتی:میانِ جانِ ما😍😊

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینم نتیجه ذخیره تخمدان

عزیزم ذخیرت لب مرزه اما خوب بد نیست نگران نباش.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنون عزیزم.آخه دکترم گفته پایان 5 هفته پروژستون رو قطع کنم. رویه بقیه دکترها هم همینه؟ یه مقدار نگر ...

عزیزم به شرایطم بستگی داره خوب ولی معمولا تا ۱۲ هفته پروژسترون هست...

بهار دهانه رحم رو پیدا کردن و ماده رو تزریق کردن اما داخل نرفت؟

پرسیدم ازشون...گفتن رحم دوتا دهانه داره...گفت دهانه جلویی رو میبینم که اتفاقا خوبم هست...احتمال داد که دهانه دوم مشکل داشته باشه...

من قبلا ام ار ای دادم بخاطر آندومتریوز....عکسهای اونو ببرم مشخص نمیشه مشکل چی هست؟

د 

عزیزم تغذیت چطور بود؟ غذاز پر حجم یعنی نونی هم میخوری؟ حجم غذا کم باشه یبوست گریبانگیرته ها.....

کلا دوباره رفتم دکتر گفت هایپرشدی و سرم داد بهترشد حالم ...ولی گفت دوغ زیاد بخور ..دوغم که  میدونی باعث یبوسته.‌.‌‌ اصلا بو غذا بهم میخوره ببخشید اوق میزنم ...ولی غذا ماهیچه و مرغ میخورم گاهی حالم بده نون وپنیر ...نمیدونم چکار کنم دیگه دلم به خاطر یبوست باد کرده

برای براورده شدن حاجتم و سر و سامان گرفتم زندگیم صلوات بفرستید ..ممنون
متاسفم عزیزم عدد ذخیره تون رو نمیدونستین؟چون تو این دو هفته در مورد هایپری و رژیم مناسب که عوارضش د ...

مرسی عزیزم چرا ۱۲ تا بود نمیدونم چرا هایپر شدم

چشم دوغ و سفیده تخم مرغم میخورم

ممنون عزیزم...شماهم شیراز هستید؟بنظرتون کدوم مرکز برم دوباره بگیرم؟ شما بعدش از کجا متوجه شدید که م ...

عزیزم من دهنه دوم رحمم دکتر گفت که مستقیم نیست، مادر و کودک سونو در آب انجام دادم پیش خانم دکتر نام آور واقعا اروم، حین سونو هیچی متوجه نشدم، اما بعدش درد داشت به خاطر آبی که تویی رحم میمونه اما خدا رو شکر چسبندگی نداشتم و همه چیز اکی بود. شما هم پیش یه پزشک حاذق حتما امتحان کنید 

عزیزم من دهنه دوم رحمم دکتر گفت که مستقیم نیست، مادر و کودک سونو در آب انجام دادم پیش خانم دکتر نام ...

ممنون از راهنماییت عزیزم...سعی میکنم پیش همون دکتری که شما رفتین منم نوبت بگیرم...راستش من رفتم پیش منصوره بهمنی که دکتر رستمی معرفی میکنه

د 

من یک اچ سی جی داشتم.و سه شنبه شب زدم.چون ۳۶ ساعت بعدش یعنی پنج شنبه صبح پانکچر داشتم. چرا به شما د ...

عزیزم کلا چن تا آمپول زدی و چ آمپولایی داشتی ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود