2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048021 بازدید | 684638 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا نکنه خانومی، بدبخت چرا؟ به خدا اعتماد کن، هیچکس از دوستی با خدا غمگین و بدبخت نشده. امیدوارم که ...

وای عزیزم ممنونم از این همه انرژی مثبت برام دعا کن 

انشالله بشه 

امیدوارم خودتم به تموم آرزوهای قشنگت برسی دوست عزیزم 😘

کاشکی منم بارداربشم شاید بایه آمین شماهمه چیزدرست شد😔😔
عزیزم چرا بدبخت ؟ توو هر کار خدا یه حکمتی هستش... ایشالا که خودتون باردار میشین

ممنونم عزیزم 

منظورم این بود که این 4تا تیکه طلا هم که یعنی پس اندازمونه برا ماشینمون میره 

حالا بازم نذرونیاز میکنم ببینم خدا چی میخواد 

انشالله خودتم حاجت روا بشی گلم

کاشکی منم بارداربشم شاید بایه آمین شماهمه چیزدرست شد😔😔
پرپر جون دکتر اول پریناتال رو گفت، بعد یکی دیگه فک کنم مولتی دیلی بود ، اینا رو قبلا چون خوردم و بوش ...

دقيقا به نظر منم بايد يه مكملي داشته باشيم به هر حال، همون هفته اي دو سه روزم بهتر از هيچيه... فميبيون كه خدايي داروي خوبي بود، دكتر رزاقي وقتي رفتم پيشش بعد از عملم اون واسم نوشت با امگا ٣ گفت حالا حالاها بخور، كه دكترم هم اول بارداري گفت ادامه بده خيلي خوبه، فقط اهواز يادمه كمياب بود من از تهران واسم اوردن واسه همين پريناتال داد كه راحت گيرم بياد

دکتر تهرانی نژاد شنیدم رفتن مطبش نتیجه گرفتن من مطب هیچ کدومشون نرفتم چون وقتی ازمایش ایمنی و انعقا ...

سلام دوستم 

شما که سیکلتون مرداد شروع میشه چرا دکتر برا کمبود ویتامین دی قرص ننوشت وامپولش رو داد؟

ازشون پرسیدی ؟

ازمایش ویتامین دی 3رو داده بودی که رفتی پیشش؟

سلام دوستم  شما که سیکلتون مرداد شروع میشه چرا دکتر برا کمبود ویتامین دی قرص ننوشت وامپولش رو ...

من ازمایش دادم عزیزم هم قرص می خورم هم امپول داد بهم دکتر 

قرص ماهی یه دونه می خورم دکتر گفت انقدر ویتامین دی خانم ها پایین ک با ماهی ی دونه قرص 5هزار حل نمیشه پس هم قرصت بخور هم امپول بزن

من ازمایش دادم عزیزم هم قرص می خورم هم امپول داد بهم دکتر  قرص ماهی یه دونه می خورم دکتر گفت ا ...

ممنون بابت پاسخ عزیزم 

من قرص ویتامین دی 50000میخورم هفته ای یکی ...به پیشنهاد پزشک.جراح 

دوز قرصت پنج هزاره ؟

امپولش چی ؟

ممنون آنا جون بابت توضیحات جامع ات. اتفاقا دقیقا از همون موقع که لک دیدم گلاب به روتون هیچی تو دلم ...

عزیزم گرمی انجیر و گیلاس مشکلی ایجاد نمیکنه که......

من چون طبعم سرد بود تا سه ماه اول بارداریم فقط گرمی خوردم.....

عزیزم اون گرمی ای که میگن نخورین قضیش فرق میکنه اونا قاعده آورن وگرنه گیلاس و موز و سیب و طالبی و انجیر و..... موردی ندارن بخور نوش جونت.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم طبع گیلاس سرد و تر هست.انجیر و طالبی که گفتین هم گرم و تر هستن. 

عزیزم گیلاس گرمه.....

آلبالو سرده.....

میتونین اینجام چکش کنین.....

http://khavas.tabaye.ir/detail/129

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام، حقیقتش دوتا از دوستان من تو رویان و پیش دکتر حافظی همون بار اول باردار شدن،ما هم به همین امید ...

عزیزم اونایی که بار اول نتیجه میگیرن خوب هیچ مشکلی جزء لقاح و رسیدن جنین به رحم نداشتن.....

بچه ها من 6سال دنبال دوا درمونم نسبت ب 6سال پیش مراکز و دکترا ناباروری شلوغ تر شدن دلیلش چیه اخه؟!؟؟ ...

آلودگی.....

پارازیت.....

فشارهای زندگی و کاری و مالی و.....

غذاها و میوهای و خوراک ناسالم و غیر اورگانیک.....

بالا رفتن سن ازدواج.....

هزارو یک دلیل دیگه....

سلام،برای منم ننوشت یه سری ازمایش روتین و عکس رحم و پاپ اسمیر به درخواستم که ایمنی بدنم چک بشه جواب ...

عزیزم بچه اول و اونم رویان برا تعیین جنسیت؟؟؟

فکر نکنم بشه.....

مطبشم بری وقتی کارهای اساسیش تو مرکزه فکر نکنم بتونی رویان تعیین جنسیت انجام بدی....

سلام دوستم  شما که سیکلتون مرداد شروع میشه چرا دکتر برا کمبود ویتامین دی قرص ننوشت وامپولش رو ...

عزیزم والا برا منم آمپول نوشته بود من تا حالا قرصشو نخوردم....

شاید چون تاثیرش سریعتره نمیدونم.....