2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048022 بازدید | 684638 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم من رویان میرفتم  رویان درست شلوغ ولی ی روال مرتبی داره ک من دوست داشتم دکتر رمضانعل ...

سلام،برای منم ننوشت یه سری ازمایش روتین و عکس رحم و پاپ اسمیر به درخواستم که ایمنی بدنم چک بشه جواب منفی داد و گفت لازم نیست،

شما از اینکه مطب دارن یا نه خبر دارین؟

موضوع اینه که منو و همسرم میخوایم انتخاب جنسیت هم داشته باشیم و فکر می کنیم تو مطب راحتتر میشه گفتگو کرد،در این مورد اطلاعی دارین؟ راستی مراجعه تون به رویان موفقیت آمیز بود؟

من پیش دکتر عارفی میرم، نه بیمارستان بهمن اگه خدا بخواد. چون آخرین سری که پیشش بودم تو بیمارستان عرف ...

به امید خدا، در مورد انجام ازمایشای لازم و تجهیزات پزشکی ناباروری مجهز و متمرکز هست یا ناچار باید این طرف و اون طرف رفت؟فکر نمی کنم تو بحث هزینه ها خیلی فرقی بکنه درسته؟

به امید خدا، در مورد انجام ازمایشای لازم و تجهیزات پزشکی ناباروری مجهز و متمرکز هست یا ناچار باید ای ...

هزینه ها نه عزیزم تا جاییکه میدونم چندان فرقی ندارن. آره قسمت آی وی اف داره، کامل یه مرکز ناباروریه، مثل بیمارستان لاله.اولم که ماماش آزمایش همسرم رو دید، گفت باید دوباره آزمایش بده تو مرکز ناباروری، گفتم مال بیمارستان لاله است دکتر گفت درسته. لاله هم تخصصی آی وی اف داره مثل عرفان، بهمن، یه چندتا بیمارستان دیگه هم هستن

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
هزینه ها نه عزیزم تا جاییکه میدونم چندان فرقی ندارن. آره قسمت آی وی اف داره، کامل یه مرکز ناباروریه، ...

عذرخواهی بابت سئوالای پی در پی🙈 آمار موفقیتشون چطوره؟  و اینکه منعی برای انتخاب جنسیت دارن یا نه؟

عذرخواهی بابت سئوالای پی در پی🙈 آمار موفقیتشون چطوره؟  

نه عزیزم، این چه حرفیه. تا جاییکه میدونم یکی از پزشکان خوب تو این زمینه هستن. البته تو سقط مکرر هم متخصص خبره ای هستن. از برخوردشونم خوشم میاد، ماماهاشم مهربونن، این دو سه باری که رفتم هرچی سوال داشتم جواب دادن. ماماش برام دارو نوشت، دکتر با اینکه داشت کار دیگه انجام میداد، حواسش بود به ماما گفت چرا سلکسان ننوشتی، مشکل انعقادی داره. البته من اونسری سیکلم کنسل شد به خاطر تعطیلات خرداد. فکر نمیکنم منعی برای تعیین جنسیت داشته باشن. فقط میدونم هزینه تعیین جنسیت جداست مثل همه جا

نه عزیزم، این چه حرفیه. تا جاییکه میدونم یکی از پزشکان خوب تو این زمینه هستن. البته تو سقط مکرر هم م ...

ممنونم الان تو مرحله آزمون و خطاییم و انتخاب مرکز،راهنماییهاتون خیلی بهم کمک می کنه سپاس فراووون❤

سلام،برای منم ننوشت یه سری ازمایش روتین و عکس رحم و پاپ اسمیر به درخواستم که ایمنی بدنم چک بشه جواب ...

دکتر تهرانی نژاد شنیدم رفتن مطبش نتیجه گرفتن

من مطب هیچ کدومشون نرفتم چون وقتی ازمایش ایمنی و انعقای نمی نویسن دیگ ریسک نکردم باز برم مرکز ک منفی بشم چون اولش فکر می کردم خوب شایدم مشکل نداشته باشم ولی خوب اشتباه فکر می کردم انعقای مشکل دارم

رویان نتیجع نگرفتم‌ دوتا میکرو ی ای یو ای منفی لاپرا و هیسترو داشتم اونجا 

الانم تو سیکل میکرو باید برم  مرداد داروهام شروع میشه پیش دکتر طرازی 

ممنونم الان تو مرحله آزمون و خطاییم و انتخاب مرکز،راهنماییهاتون خیلی بهم کمک می کنه سپاس فراووون❤

آرزو میکنم بهترین نتیجه رو بگیری عزیزم