2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
مقدار هموگلوبینم عددش ده بود چون تالاسمی هم دارم

آهان پس بالا نبوده.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

لاله جون ،،من و شما تقریبا با همیم از نظر سن بارداری ، یکی دو روز اختلافف داریم ،، میشه بگی شما حرکات جنینتو میفهمی یا نه ؟ اگه میفهمی میشه بگی چجوریه ؟و اینکه شکمت بزرگ شده ؟ من امروز آخرین روز هفته ۱۶ بارداری هستم ، ولی هیچ چی نمیفهمم ،، نگرانم بازم ،، میگم ، ممکنه اتفاقی افتاده باشه داخل من نفهمم ؟ آخه هیچ علایمی ندارم ، حرکتشو هم نمیفهمم،، شکمم احساس نمیکنم بزرگ شده باشه 

آنا جون منو گفتن ایشون ...من ب خاطر اینکه از تجربیات باقی دوستان بتونن استفاده کنن اینجارو بهشون معر ...

آره متوجه شدم......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
نه عزیزم پسر همسرمه الان دیگه ماشالله 6 سالشه

خدا حافظش باشه و حافظ خودت عزیزم
حتما و حتما به پاس این لطف بزرگ خداوند مهربون یه نی نی ناز به زودی زود بهتون عنایت میکنه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
عزیزم منظورم دریا دل بود چون ایشون  روتومطب دیدم

آره عزیزم متوجه شدم.....

لاله جون ب نظرت مخلوط بستنی با طالبی بعد انتقال خوب نیست؟

نخوندم تو رفرنس ها بد باشه
از طرفی سردی بستنی هم با گرمی طالبی جبران میشه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
خدا حافظش باشه و حافظ خودت عزیزم حتما و حتما به پاس این لطف بزرگ خداوند مهربون یه نی نی ناز به زودی ...

سلام لاله جونم . ب نظر شما میکرو با رستمی خوبه ؟ رستمی مرکز ناباروری شیراز

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
آنای عزیزم سلام خوبی مهربون ؟ دخمل گلت چطوره ؟ امروز یطور اتفاقی اومدم اینجا ی سری بزنم دیدم تیکر ...

عزیز دلم چه قدر خوشحالم میبینمت باز......

میبینی خدا بازم شرمندم کرد؟؟

من که صد بارم باردار بشم این سلکسانه باهامه......

خخخخخخخ.....

بازم شکررررر.....

ایشالله از این بارداریهای یهویی به زودی قسمتت بشه.....

برا تاخیرتم به نظرم یه چکاپ بشی بد نیست......

بله عزیزم همچنان پیش بیتک جونم.....

عزیزم پس ظاهرا از لحاظ ایمنی و انعقادی بررسی شدی..... نمیدونم علت سقطت چی بوده..... شاید رحمت نتون ...

استراحت کامل داشتم فقط هرزگاهی اشپزی میکردم طول سرویکسمبعدغربالگری دوم سی وپنج بود

مگه با مادر شما و مادر همسر یه ضیغه نمیخونن که محرم بشه؟ من یه چیزای شنیده بودم

عزیرم پدرش در قید حیاته......

منم مادر شوهرش به ذهنم رسید اما احتمالا اونم نمیشه که گفتن نمیشه.....