2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684578 پست
راستی انا جان من خیلی ویژگی های صفراوی ها رو دارم ولی میدونمم طبعم سرده مخصوصا رحمم از نوع پریودی ...

خصوصیات مهم صفراوی ها اینه که موهاش کلفت دارن
پوست ضخیم دارن
نیشگون بگیری گوشتشون سفته
سفیدی چشما به زردی میزنه
عطش فوق العاده دارن
خیلی هم زود عصبانی میشن و شدت عصبانیتشون خیلی زیاده

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم منم بیمار طرازی هستم و باهاش خیلی اوکی هستم اینکه بخوای با ایشون ادامه بدی یا نه بستگی ب خودت ...

فکرکنم شماروتومطب دیده باشم گفتید که تو نی نی سایت هستید چشماتون روشن هستش اگه اشتباه نکنم

سلام دوستان عزیز...آنا جون من عادت دارم هر روز صبح ملحفه روی تختمو آنکادر کنم ک ۳،۴دقیقه طول میکشه . ...

اوه اوه درکت میکنم من
خیلی سخته
یه پیشنهاد اینه که تا قبل انتقال یه ملافه کش دار بدوزی
یعنی اصلا تکون نمیخوره ها !!
خاله ام دوخته من دیدم گفتم چقدر عذاب میکشم برا مرتب کردن !! ولی هنوز ندوختم

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
فک کنم چون چند تا سی دی بالاتر از حد نرمال بود ، طبیعیه که بالا باشه اینم بعد علائم و مشکل خاصی ظاه ...

والا لاله جون من مشکلات مفصل و کمر درد و سیاتیک و زانو درد و مچ و این کلکسیونو زیاد دارم.....

اما فکر کنم خیلی به روماتیسم مرتبط نباشه.....

چون فکر کنم مشکلات مفاصلم بر میگرده به ضعف عضلاتم.....

بازم اگه چیزی به ذهنت رسید بهم بگو نیاز باشه بعد زایمانم پیگیری کنم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
لاله بارداری؟وای خدایا شکرت     چرا من زودتر نیومدم این خبر خوشگل رو ببینم

سلام به روی ماهت عزیزم
خوبی رز ؟
شکر خدا این سری لطف خدا به یمن دعای دوستای خوبم شامل حالم شد
ان شاء ا... به زودی زود این تاپیک پر بشه از مامانای چاق و قلنبه :))))

خانم آنای عزیز تو رو خدا منو راهنمایی کنید خواهش میکنم .البته بگم که سه تا سقط هم در هفته پنجم و ششم ...

عزیزم یعنی سقطات ب مرحله قلب نمیرسید ؟ سقطات پوچ بودش و فقط ساک خالی بودش ؟ سقطات چجور بودش ؟؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
تورک آنا جون به نظر شما یزد بهتر هست یا دکتر رستمی شیراز برای ناباروری البته طبق تجربه که از دوستان ...

ببخشید من جواب میدم
هیچ کدوم
اینا فقط چند تا اسم مشهور هستن !!
اما بچه های اینجا  تو شیراز انگار یه جایی رو تعریف میکردن و راضی بودن خیلی

مشکله ایمنی داشتم داروهم مصرف میکردم ولی هنوزعلت سقط مشخص نشده جواب پاتولوژی که چیزی مشخص نشده

انعقادی چی؟

چون دو قلو بوده بعید نیست غلظت خونت بالا باشه اما بعید میدونم خانوم دکتر متوجه نشن چون حتی با چک کردن هموگلوبینم حساسیت نشون میده......

بعد بارداریت مقدار هموگلوبینت چند بوده؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنون مشکله من تخمدان پلی کیستیک هستش اخه من الان چندساله ازمطب پیگیر کارام بودم ولی نتیجه نگرفتم وب ...

عزیزم برات متاسفم ، ایشالا به زودی بدون دارو و درمان مامن بشی ،، گلم میشه بگی چطور علایمی داشتی ؟از کحا فهمیدی علایم مربوط به زایمان زودرس هستش ؟

نه منظورم این نبود که شستن پا به اون آیتمها ربط داره! بخاطر اون کمردردام و استخوان دردام گفتم که رفع ...

خب من بد متوجه شدم شرمنده
اره قطعا کمر درد و پا درد میتونه با مصرف اب زیاد در ارتباط باشه
مخصوصا اگه سرد استفاده کنی
من حتی تابستونام اب گرم میزنم به پاهام اگه سرد بزنم همیشه پاهام درد میکنه