2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام بچه ها منم احتمال زیاد تا تابستون 97 طبیعی باردار نشم میکرو میکنم..کسی توی مرکز ناباروری یزد میکرو انجام داده؟؟چندتا سوأل دارم...

خدایا چرا هدیه‌ای که بعداز ۹سال انتظار بهم دادی رو پس گرفتی؟خدایا یعنی منو لایق ندونستی؟خدایااا خستم،خیلی خستم..به منم نظری کن😔💔💔

کسی بوده که مورفولوژی همسرش تعداد نرمالش خیلی خیلی پایین باشه خودشم تنبلی نسبتا خفیف داشته باشه و بار اول با میکرو  باردار شده باشه؟؟

خدایا چرا هدیه‌ای که بعداز ۹سال انتظار بهم دادی رو پس گرفتی؟خدایا یعنی منو لایق ندونستی؟خدایااا خستم،خیلی خستم..به منم نظری کن😔💔💔
کسی بوده که مورفولوژی همسرش تعداد نرمالش خیلی خیلی پایین باشه خودشم تنبلی نسبتا خفیف داشته باشه و با ...

عزیرم معمولا کسایی که مشکلاتشون به این دو مورد محدود بشه بار اول جواب میگیرن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خوشم میاد اینقدر دموکراتی        

9 ماه شعبون 3 ماهم رمضون !!
این قدر اونا دموکرات بازی در اوردن بعدا نوبت ماست دیگه

هر کسی 5 روزه نوبت اوست!!
:))))))

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
بعد اینکه من زیر دلم و کمرم 3ساعت بعد تخمک کشیدن درد گرفته یعنی بخاطر پانکچره؟؟😢

اره عزیزم دردت برا اونه

چرا متاسفانه ، خدا رو چه دیدی ان شاء ا... همه اش براتون جنین عالی میشه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
ایناروخورده ی سری دکترش دادبهش زیادتاثیری نداشت

کلا بعضی دارو ها در کنار هم به مدت طولانی تاثیر میذارن

راه طبیعی هم میخواین زالو درمانی عزیزم البته جای معتبر و مطمئن

دوستان بعد از انتقال تا چقدر در روز میشه استامینوفن خورد؟ من از دیروز صبح سردرد وحشتناکی دارم که واق ...

ازی چون قشنگ درکت میکنم
اما نمیتونم بگم چیزی مصرفی کنی
به نظرم حتما از دکتر سوال کن چون خودم دارم این درد رو و میدونم چقدر ازار دهنده اس

راستی کی آز داری عزیزم؟ نوشتی روز 10 انتقال هستی اخه

دوستای گلم نمیدونم کدوماتون استیون هاوکینگ رو میشناسین اما امروز این دنیای فانی رو ترک کرد..... یکی ...

خداوند به خاطر خدماتش به جامعه بشری، در اغوش رحمت خودش بگیره اون رو
و گناهانش رو برش ببخشه

بچه ها اگه لکه نبینیم یعنی لانه گزینی نکرده ؟ یه سوال دیگه من اسید فولیک 1درصد میخورم .دکتر خواست ب ...

همون یک میلی کافیه 

انا جون و بقیه بچه ها
من از صبح معده ام درد میکنه
یعنی اصلا نمیدونم معده اس یا روده
یه دردی هی میا  و قطع میشه
واقعا نمیتونم تشخیص بدم از کجاس
غذا هم میخورم بدتر میشم
نمیخورم هم درد میگیره !!