2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047036 بازدید | 684569 پست
اووووووووووووووووه لاله این چه حرفیه هم قراره عروسشون کنی هم داماد.عروسیه همشونم میبینی .به اون همسر ...

یه ذره بهش حق میدم
به هر حال نوجوانی و جوانیشون رو کنار پدر مادر جوان و با انرژی نمیگذرونن

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
ولی ما عروسیشون رو میبینیم هرچند پیریم و عروس دامادمون ما رو دوست ندارن :((((((((((((((((

نه بابا كجا پيريم لاله جون ، تازه من كه خودم دير ازدواج كردم وقتي ازدواج كردم مادرم ٥٣ سالش بود و الان هم نزديك ٦٠ سالشه ولي خدا رو شكر تمام توانش رو براي من و برادرم گذاشته ، حالا ما هم زود بچه هامون رو عروس و داماد ميكنيم كه پير نباشيم . 😍😍😘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستای گلم پیغام لیلا جونو بهتون منتقل میکنم: دریا دل(بهار)، ثمین، afsoon، رز سفید، آزیتا، پرپر ...

انا جون مگه برای لیلا اتفاقی افتاده؟

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
انا جون مگه برای لیلا اتفاقی افتاده؟

نه عزیزم فقط یه مدت کلا از این محیط خواسته دور بشه......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
نه بابا كجا پيريم لاله جون ، تازه من كه خودم دير ازدواج كردم وقتي ازدواج كردم مادرم ٥٣ سالش بود و ال ...

اینم فکر خوبیه
من دخترمو 16 سالگی و پسرم رو 20 سالگی میفرستم خونه بخت
از این ور دیر اومدن از اون ور باید جبران کنن

سلاممممم افسوووون جونم خوبی چطوری خانمی چیکارا کردی انشالله به زودی قسمت خودت و بقیه منتظرا بشه انشا ...

من مثل هميشه ...

منفي😔😔😔😔😔

انتقال داده بودم و شنبه ازمايش دادم منفي شدم 

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...
خوشم میاد اینقدر دموکراتی        

تازه من میگم دیر اومدن تا ترشیشونو نندازم نمیذارم جایی برن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستان گلم من امروز پانکچر شدم و متاسفانه 5تا تخمک تولید شد حالا به نظرتون جنین تعدادش خیلی کم ...

عزیزم ایشالله همه شون جنینای عالی میشن.....

بعد اینکه من زیر دلم و کمرم 3ساعت بعد تخمک کشیدن درد گرفته یعنی بخاطر پانکچره؟؟😢

آره عزیزم....

کلا به خودت فشار نیار یکی دو روزه بهتر میشی.....