2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684578 پست
کسی نیس جوابمو بده؟گف تیروئیدتم لب مرزه باید تکرار شه

عزیزم نگران نباش.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام به همه دوستان آنا جون خیلی خیلیییییییییییییییییییییی خوشحال و هیجان زده شدم که دیدم باردارید:) ...

فدات بشم عزیرم.....

منم دیگه چون دکتر را حله توکلی برام تجویز کرد منم دیدم سخته به دکتر زنانم بگم گفتم خودش برام نسخه کرد.....

عزیزم ایشالله به زودی خبر مامان شدنتو بشنوم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان من روز 8 انتقالم . یک هفته ی اول در آرامش و نیایش سپری شد برام. ولی از دیروز خیلی افکار منفی ...

عزیز دلم منم نزدیکای آزم خیلی خودمو باخته بودم ایشالله پایان انتطارت نزدیکه.....

عزیزم شرمنده من اصلا این پست رو ندیدم..... عزیزم فکر نکنم نیاز باشه اما احتیاط ناشتا باش..... میدو ...

ممنونم . راستش تا حالا مشکلی نداشتم این آزمایشم جهت احتیاط میخوام بدم . بعد اگه مشکلی بود دکترم رو قبل از اینکه امپولام رو شروع کنم در جریان بزارم یا اگه تا قبل از پانکچر مشکلی پیش.نمیاد اولین سری که میرم برای سونو جوابم رو ببرم پیش دکتر . منظورم اینه اگه خدای نکرده مشکلی بود و دارو لازم داشتم از روز انتقال دارو میگیرم یا همزمان با شروع سیکل

مادر بودن زیباترین شادی دنیاست  
تورک آنا ، شما جواب اون دوستمون که پسیده بود توو خواب کش و قوس میاد رو دادین ؟ چون این مشکل منم هست ...

والا دقیق علتشو نمیدونم اما در حد حدسه شاید به بحث انعادی بی ربط نباشه اما خوب یه حدس مستدلی نیست.....

تورک آنا ، شما جواب اون دوستمون که پسیده بود توو خواب کش و قوس میاد رو دادین ؟ چون این مشکل منم هست ...

احتیاطا آب زیاد بخور.....

تحرک داشته باش.....

مواد سالسیلات دار زیاد بخور.....

اگه میتونی باشگاهم برو و پیلاتس بهترین گزینست.....

ممنونم . راستش تا حالا مشکلی نداشتم این آزمایشم جهت احتیاط میخوام بدم . بعد اگه مشکلی بود دکترم رو ق ...

خوب کاری کردی ولی این تست جزء روتین ترین تستهاست چرا تا الان برات انجام ندادن؟

عزیزم شما هم باردار هستی ؟ منکه اصلا نمیدونم چرا اینجور میشه کنترلش از دست من خارجه یهو منقبض میشن کلا گرفتگی ماهیچه دارم تا بلند میشم خوب میشه . دیگه تصمیم گرفتم تا چشمام رو باز کردم از جا بلندشم که به اونجا نرسه 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
خوب کاری کردی ولی این تست جزء روتین ترین تستهاست چرا تا الان برات انجام ندادن؟

آخه مشکلی نداشتم ولی چند روز پیش خودبخود یجای پام کبود شده بود الانم خوب شده شایدم بخاطر فعالیت زیادم نفهمیدم بجایی زده بودم در هر صورت برای اینکه خیالم راحت باشه دکتر برام نوشت

مادر بودن زیباترین شادی دنیاست  
عزیزم شما هم باردار هستی ؟ منکه اصلا نمیدونم چرا اینجور میشه کنترلش از دست من خارجه یهو منقبض میشن ک ...

عاطی جون یه سوال.....

داروی ضد انعقاد داری؟

اگه داری کی تزریق میکنی؟

عاطی جون یه سوال..... داروی ضد انعقاد داری؟ اگه داری کی تزریق میکنی؟

من فقط آسپرین دارم چون کلا فک نکنم مشکل انعقادی ددشته باشم . من کلا قبل بارداری شکم نداشتم و بدنم سفت هست حالا میگم شاید بخاطر اینه که کشیده میشن اذیتم میکنن . دیگه دکتر هم نمیتونم برم تا بعد عید که قراره سونو ۱۶ هفتگی و جنسیت انجام بدم . الان که دکتر ها کلا شلوغ هستن البته اونسری به دکتر گفتم صب ها کش و قوس میدم میگفت عادتت رو ترک کن حالا دست خودم نیست خودش یهو کشیده میشه . خدا کنه مشکلی نباشه به خیر بگذره 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
احتیاطا آب زیاد بخور..... تحرک داشته باش..... مواد سالسیلات دار زیاد بخور..... اگه میتونی باشگاهم ...

عزبز من روز ۸ انتقالمه ، الان که اینارو نمیتونم انجام بدم ،،، چون توو دوره استراحت هستم پرسیدم .منظورم این بود که توو دوران استراحت بعد از انتقال جنین ای کش و قوس تاثیر بد داره ؟من آسپرین و هپارین دارم ، انعقادی هم مشکل دارم .

بعدش یه سوال داشتم ، من امروز یه کلیپ میدیدم خیلی ترسیدم ، یعنی از جام پریدم ، بنظرت تاثیر بدی میزاره ؟ اگه جنین گرفته بود با این ترسیدن من افتاده یعنی ؟

عزیزم شما هم باردار هستی ؟ منکه اصلا نمیدونم چرا اینجور میشه کنترلش از دست من خارجه یهو منقبض میشن ک ...

وای منم از بعد از انتقالم اینجوری میشم صبح که بیدار میشم ناخوداگاه بدنم میره تو کش و قوس شدید منقبض میشه. حتی اگه نصف شب برای جابجاشدن بیدارشم این اتفاق میفته. خودم فکر میکنم به خاطر تحرک نداشتنه . چون من تا روز قبل انتقال نرمش و پیاده روی زیاد داشتم ولی از بعد انتقال نتونستم دیگه. ولی کلا حس بدیه تا به خودت میای میبینی کامل بدن منقبض شده قطعا رحم هم از این قاعده مستثنا نیست

خدایا شکررررررر