2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
تو عکس رنگیت احتمالا باشه..... یه نگاه بنداز ببین همچین چیزی هست؟

عکس رنگی دوسال پیش گرفتم همه چی نرمال بود خودم که فک میکنم بیشتر کمر دردم بخاطر گودی کمرم هست که از قبل هم داشتم . مرسی آنا جون که جواب دادی 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉
سلام دوستان گلم...آنا جونم هر بار ک تیکرتو میبینم دلم ضعف میره و خیلی خوشحال میشم انشالله ک تا آخرش ...

عزیزم مهرسا بانوی گله عزیز دردونه مون......

بابت تیکرم باورت میشه خودمم ذوق میکنم.....

مثل کسیم که از بیرون به این تیکر نگاه میکنم و میگم یعنی این مال منه؟

ایشالله قسمت همن دوستان بشه...

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عکس رنگی دوسال پیش گرفتم همه چی نرمال بود خودم که فک میکنم بیشتر کمر دردم بخاطر گودی کمرم هست که از ...

احنمال خیلی خیلی زیاد مال همونه موقع خواب یا نشستن گودی کمرتو پر کن و به پهلو هم میخوابی لای پاهات بالش بذار.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
الهی چه اسم قشنگی 😍 آنا جون بازم مبارکت باشه خیلی خیلی خوشحالم برات 

فدات بشم عزیزم......

ایشالله قسمت خودته عزیزم.....

سلام بچه ها خوبین؟ببخشید من ی سوال دارم من اف اس اچم قبل 26 بود الان رفتم آزمایشمو گرفتم 10 بود.میشه کم بشه آزمایشو قبلا یبار همین آزمایشگا و یبار جای دیگه دادم ک هر دو 26 بود ولی الان 10

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

راستی اگه میشه اون دوستی ک برا چهل نفر دعا میخوند منم اضافه کنه.ممنونم

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

کسی نیس جوابمو بده؟گف تیروئیدتم لب مرزه باید تکرار شه

عزیز دلم..... خیلی مراقب خودت باش..... ایشالله بقیه روزاتم به سلامتی میگذرونی..... عزیزم در مورد ...

سلام به همه دوستان
آنا جون خیلی خیلیییییییییییییییییییییی خوشحال و هیجان زده شدم که دیدم باردارید:) از صمیم قلبم تبریک میگم امیدوارم بارداری راحت و سلامتی داشته باشید

آنا جون راجع به رقیق کننده همونطور که خودتونم اشاره کردید ، منم زمانی که پیش دکتر زرنانی ویزیت شدم خیلی تاکید کرد که حتما باید تا 6 هفته بعد از زایمان ادامه پیدا کنه . گفت حتی اگه پیش منم نیومدی یادت باشه یهو قطع نکنی چون هورمونهای بعد از بارداری و قطع سلکسان همزمان ریسک لخته شدن و سکته رو بالا می بره.

خدایا شکررررررر

دوستان من روز 8 انتقالم . یک هفته ی اول در آرامش و نیایش سپری شد برام. ولی از دیروز خیلی افکار منفی اومد سراغم. یهو همه چی برام برعکس شد و دائم بهم الهام میشد که منفی شدم بااینکه یک هفته ی اول و حتی قبلش فقط و فقط به مثبت شدن فکر میکردم و انرژی مثبت میفرستادم ولی از دیروز نمیدونم چرا اینطوری شد. امروز صبح هم بی بی زدم و منفی شد.
راستش دلیل اصلیش اینه که دفعه ی پیش که مثبت شدم حس پریود از روز سومم داشتم تا زمانی که بتام اومد پایین یه چندروز پشت سر هم زیر دلم حس پری داشت
ولی این بار فقط جمعه حسش کردم و از شنبه خبری نبود. برای همین خیلی بهم ریختم.
من دنبال علائمی مثل درد سینه و نفخ و این چیزا که مربوط به افزایش پروژسترونه نیستم. ولی همون یه علامت رو میدونم که مال باردارشدنه . که من ندارم این سری
خیلی برام دعا کنین دوستان. فقط همین دوتا جنین برام تشکیل شده بود. ذخیره م خیلی پایینه و وضعیت شوهرمم بدتر از منه. امیدی به میکروی بعدی ندارم. فقط خدا صدامو بشنوه و کمکم کنه.

خدایا شکررررررر
سلام اناجان من تازه وارد این جمع شدم چند تا سوال داشتم ممنون میشم جوابمو بدی عزیزم . قبل از ازمایش ...

عزیزم شرمنده من اصلا این پست رو ندیدم.....

عزیزم فکر نکنم نیاز باشه اما احتیاط ناشتا باش.....

میدونی که چند تا خط رو لاله گوشت میندازن.....

عزیزم ابن اواخر رقیق کننده نداشتی که؟

گوشتم نخور روز و شب قبلش......

انا جون میشه لطفا جواب منم بدید 

ضمنا عزیزم به جمعمون خوش اومدی.....

سلام بچه ها خوبین؟ببخشید من ی سوال دارم من اف اس اچم قبل 26 بود الان رفتم آزمایشمو گرفتم 10 بود.میشه ...

عزیزم فکر کنم بشه چون تغییرات هورمونیه دیگه.....

بازم کسایی که اطلاعات دقیق دارن بهتر کمکت میکنن.....

خدارو شکر بهتر شده.....