2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045535 بازدید | 684471 پست
سانازجون من بعد پانکچر با سرفه شدید به هوش اومدم  و سرفه ها هنوز ادامه داره حتی نیم ساعت بعد ان ...

جانم مبارکت باشه عزیزم بسلامتی بغلش بگیری واسه منم دعا کن ❤️❤️❤️

بچه ها روز دهمم بی بی چک زدم منفی شد

عزیزم یادت باشه مامان ۱۱۰ هم روز نه بی بیش منفی بود اما شکر خدا بتاش عالی بود.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم نی نی هامو سپردم به خدا انشالله که چیزی نمیشه فرق ما باکسایی که طبیعی باردار میشن همینم هس که ا ...

پس فکر کن هیچ اتفاقی نمیفته واسش اگه قرار بود اتفاقی بیفته هیچ کس طبیعی مامان نمیشد.....

چون زندگی طبیعیشونو دارن و باردارم میشن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستان یه سوال جند روز بعد انتقال ساک بارداری دیده میشه ؟

تقریبا سه هفته بعد انتقال ساک و ۴ هفته بعد انتقالم قلب دیده میشه اما میتونه دیرترم باشه.....

آخه خیلیاگفتن خوبه داریم میخوریم منم نگران شدم

نه عزیزم اتفاقا زیادیش خوب نیست باعث مسمومیت میشه.....

تورک آنا جون ممنون واقعا سرشار از آرامشین شما😊😊😊😊

فدات عزیزم.....

مگه علائم پریودی و بارداری یکی نیست ؟چطوری تشخیص میدی که علائم بارداریه؟

عزیزم اصلا علایم بارداری زودتر از ۶هفته خودشو نشون نمیده.....

اولین علامت بارداری همون بتای + هست......

بعضیا علایم بارداریشون شبیه پریوده بعضیام کلا بی علامتن اما اگه قرار باشه کسی علایم بارداریش مشابه پریودیش باشه اونم به این زودی خودشو نشون نمیده تازه با ترشح هورمون بتا تو خونش یواش یواش خودشونو نشون میدن..........

اونایی که قبل آز هر علامتی دارن مال داروهاشونه.....

مال تغییرات هورمونی ناشی از داروهاست.....

پس خواهشا اصلا به این علایم توجه نکنین.....

بچه ها امپول اویترال رو باید بزارم تو یخچال؟ من دیشب گرفتم اما نزاشتم تو یخچال توی اتاق گذاشتم

عزیزم ببین دمای نگهداریشو روش چند زده....

اینم بگم فقط سه روز استراحت کردم بعد اون کارای روزمره رو انجام دادم بیرون رفتم فقط یکم بیشتر مراقب ب ...

سلام. مبارکه عزیزم مامان شدی...میشه بگی شما هم قبل آزمایش حس پریودی داشتی یا نه؟؟ من شدیدا دارم یعنی امیدی هس؟

خانومای منتظر هر روز و هر لحظه و با هر نفسم برا همتون دعا میکنم. 
عزیزم یادت باشه مامان ۱۱۰ هم روز نه بی بیش منفی بود اما شکر خدا بتاش عالی بود.....

اره همين يادم اومد باعث شد اروم شم

بتاش چند بود آنا جون؟ 

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...

سلام دوستان گلم...آنا جون من فردا میخوام باهمسرم برم پیش طرازی من خیلی تحقیق کردم در مورد سقطم ک چرا این اتفاق افتاده چون اون تخم بارور شده در رحم من لانه گزینی میکنه ولی اون فاکتورهایی ک نیاز هست برای رشدش بدن من نداره و همسرم گفت خودم میام با دکتر صحبت میکنم ک دلیلشو ب ما بگه با توجه ب تحقیقات خودم این سقطها مربوط ب مشکلات ژنتیکی کورموزومی و رحمی و بحث خون هست پس چرا دکتر همون اول ب ما نمیگه ما این آزمایشات ژنتیکی کورموزومی رو تخمک یا اسپرم انجام بدیم یا اگه مربوط ب رحمه چرا هیسترو برای من انجام نمیده و اینکه من میخوام برم پیش متخصص خون ک ببینم خون من آیا مشکل جدی داره...اینارو خوده دکتر ک درسشو خونده باید ب ما بگه نه اینکه ما صبح تا شب تو این نت از این سایت ب اون سایت بریم دنبال مشکلمون بگردیم..فردا همسرم میگه خودم میخوام با دکتر در مورد این مسایل صحبت کنم...و اینکه تخمدان پلی کیستیک در مقابل انسولین مقاومت میکنه و مانع رشد جنین میشه چرا دکتر ب من متفورمین نداد...حالا نظر شما چیه...معذرت بابت پر حرفیم...چون من واقعا از لحاظ روحی بهم ریختم و الان ۴ روزه کارم شده گریه

اره همين يادم اومد باعث شد اروم شم بتاش چند بود آنا جون؟ 

ششصد و خورده ای فکر کنم.....

سلام دوستان گلم...آنا جون من فردا میخوام باهمسرم برم پیش طرازی من خیلی تحقیق کردم در مورد سقطم ک چرا ...

عزیزم حق داری ناراحت باشی.....

من شخصا یه دلیل توقف رشدتو همون بحث هیدرسالپینکس خفیفت میدونم.....

اونم به مواردی که باید بهش دقت بشه اضافه کنین.....

کاریوتایپم حتما انجام بده.....

در مورد بقیه موارد مگه آز ندادی و کنترل نشدن؟

بحث ایمنی و انعقادی منظورمه!!!!

آنا جون من این سری اصلا عفونت نداشتم دکتر گفت اگه بخوایم لاپرا کنیم باید لوله ت کامل برداشته بشه آخه من دوبار عکس رنگی انداختم هر دوبار رحم و لوله هام زده نرمال...ایمنی انعقادی انجام دادم ولی دکتر گفت خیلی این مسئله شما حاد نیست ولی یادمه قبل از اینکه برم جواب آزمایش ایمنیم بگیرم از نیلو بهم زنگ زدن و گفتن خون شما یکی از فاکتورهارو نداره ولی دکتر هیچی حرفی در این مورد بهم نزد ب خاطر همین میخوام برم پیش متخصص خون...کاریوتایپ چیه ؟...و اگه قرار باشه الان بررسی لازم روی تخمک یا اسپرم باشه من دوباره باید از اول برم برای پانکچر و این حرفا؟...الان نمیشه بررسی روی جنین انجام بدن؟