2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046030 بازدید | 684497 پست
اناجان و مامان سبحان من بشدت تشنه ام ميشه ولي بخاطر پرابي كيسه اب ميترسم اب بخورم يه دكترم كفت تاثير ...

عزیزم بی آبی برا خودت ضرر داره ها در حد نیازت باید بخوری....

غلظت خونت بالا میره.....

آب بدنت کم میشه.....

زنگ بزن حتما از دکترت بپرس به ماما اکتفا نکن......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
من امروز رفتم سونو برا بقایای جنین.گفت خداروشکر رحم پاکه پاکه.بهم قرص اوابوست /متفورمین/یدوفولیک داد ...

ثمین خوبه که بقایا نمونده شانس اوردی  و رحمت دستکاری نمی شه

من قبل پانکچر اوابوست خوردم برا کیفیت تخمکه ظاهره

حدودا 200 هزارتومنم خریدم

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستای خوبم امیدوارم حالتون خوب باشه مخصوصا دو تا مامان جدیدمون ما اومدیم خونه با 3 تا جوجه شک ...

لاله جون به سلامتی عزیزم مبارک باشه 

ان شالله که جوجه هات نه ماه تو دلت لونه می کنن و به سلامت بغلشون می کنی

و بازم ان شالله که همسن و سال نی نی من بشن هردومون شب عید خوشحال باشیم عزیزم

گرید جنینات ماشالله خوب بوده

برای من یکیش بی بود دو تا ش کامپکت بود

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...
عزیزم خدارو شکر دارن روال کارو درست پیش میبرن..... عزیزم به نظر مرکز ناباروری انجام بده چون هر تستی ...

ممنون آنا جون. دیروز مشاور ژنتیک یه آزمایشی هم گفت من انجام بدم بنام APCA که مخفف anti-paternal cytotoxic antibody هست. اگه مشکل داشته باشم باید لنفوسی تراپی داشته باشم تو بارداری تا آنتی بادی کشنده برای جنین تولید نکنم. فکرکنم این آزمایش تو لیست شما نبود. گفتم اینجا بگم. آزمایش کاریوتایپ رو انجام دادیم. اما آزمایش روی جنین رو پرسیدم گفتن دو ملیون هزینه اش میشه! مردد شدم برای انجامش! چون مشاور گفت اگه مشکل کروموزومی داشته باشه ممکنه ربطی به ما نداشته و خودش موقع تقسیم سلولی دچار مشکل شده باشه! که اجتناب ناپذیره. حالا امروز برم دکتر زنانم ببینم اون چی میگه. 

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
دوستان برای منم دعاکنید۶روزه انتقال دادم

سلام عزیرم ایشالا ک مامان میشی و خیلی زود میای خبرشو میدی

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
ممنون آنا جون. دیروز مشاور ژنتیک یه آزمایشی هم گفت من انجام بدم بنام APCA که مخفف anti-paternal cyto ...

عزیزم آپکا رو من برا کسایی که بعد انجام اون آزها بازم جواب نمیگیرن پیشنهاد میدم چون لنفوسیت تراپیو خیلی از دکترا قبول ندارن.....

عزیزم ایشالله که مشکلی نباشه و نیاز به لنفوسیت تراپیم پیدا نمیکنی.....

بازم خدا رو شکر که دارن همخجوانب رو بررسی میکنن.....

هزینه دو میلیونم واقعا زیاده.....

به نظرم فعلا کاریوتایپ رو بدین علی الحساب کافیه...

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستان برای منم دعاکنید۶روزه انتقال دادم

عزیزم ایشالله به زودی خبرای خوب ازت میشنویم.....

عزیزم ان شالله که مامان شدی والان تو دلت جا خوش کردن حسابی علامت خاصی داری ؟ من امروز روز نهمم &nb ...

انشاءالله برای شمام همینطورفقط زیردلم دردمیکنه اونم کم وبیش راستش گفتم ب هیچ علائمی توجه نکنم تاروزآز

عزیزم ان شالله که مامان شدی والان تو دلت جا خوش کردن حسابی علامت خاصی داری ؟ من امروز روز نهمم &nb ...

عزیزم ایشالله این دفعه پایان شیرین خستگیاتو خواهی دید.....

ممنونم ازت انشاءالله ممنونم ازتاپیک خوبت عالیه 

فدات بشم خوبیاین تاپیک به حضور شما دوستای عزیزه......

ایشالله پر خبرای خوب باشه فقط......

ممنون آنا جون. دیروز مشاور ژنتیک یه آزمایشی هم گفت من انجام بدم بنام APCA که مخفف anti-paternal cyto ...

عزیزم شما معتضدی میری؟با کدوم دکتری؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین