2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046591 بازدید | 684530 پست
من خونریزیم شروع شد بی شیاف و با درد شدید.

خوبه که خودش طبیعی سقط میشه و کارت به کورتاژ نکشید،انشالله زود بیای و خبر بارداری طبیعی تو بدی،مواظب خودت باش و به خودت و همسرت روحیه بده تا کنار هم این لحظات سخت و بتونین آسون سپری کنین ،عزیزم روزهای خوب پر از شادی و برات از خدا میخوام❤

اللللههههههییی شکرت،دوست دارم...
خواهریا احتمالا من سقط کردم ی چیز عجیب دفع کردم . خون نبود لخته هم نبود ی چیز گوشتی حالت .خیلی هم در ...

ثمین جون انشالله دردت تموم بشه و خدا سختیهایی رو که کشیدی برات جبران کنه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوبه که خودش طبیعی سقط میشه و کارت به کورتاژ نکشید،انشالله زود بیای و خبر بارداری طبیعی تو بدی،مواظب ...

ممنونم عزیزم.احتمالا کلا دفع شد چون الان فقط خونریزی دارم دردمم کم شده خداروشکر

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
ثمین جون انشالله دردت تموم بشه و خدا سختیهایی رو که کشیدی برات جبران کنه 

امیدوارم همینطور بشه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام بچه ها من فردا وقت آزمایشمه...الان متاسفانه لک دیدم...دقیق مثل لکه بینی قبل از پریود.....چقدر ...

پریا جون به خودت استرس نده اکثر بارداریهای ای وی اف لکه بینی رو تجربه میکنن فکرای منفی به ذهنت راه نده فردا آز بده انشالله جواب بتات عالی باشه

سلام .  آنای عزیز ،،‌ ببخشیدا  ولی من منظور خاصی ندارم ،، اولش هم ازت تشکر کردم ، یه سوال ...

عزیزم به هر حال هر چی بود گذشت.....

درسته حق داری تبلیغ کردن ایرادی نداره من وقتی گفتی با دکترت قرارداد بستی بهم برخورد اما دیگه اصلا بهش فکر نمیکنم.....

ارزش نداره حتی دیگه دو موردش حرفی بزنم.....

طبق چیزایی که از شرایطت گفتی ممکنه ریسک هایپری داشته باشی....

تا بری سونو تنها کاری که میتونی بکنی ایناست.....

آب زیاد بخور......

سفیده تخم مرغ آب پز تا میتونی بخور.....

گوشت و مرغ و ماهیم زیاد بخور.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خونریزیم کم نیست انگار شیر فلکه آب رو باز کردی اونجوریه خونریزیم

ثمين جان ان شا الله اين دفعه بيا از خونريزي بعد از زايمانت برامون بگي ، عزيزم اين خونريزي زياد تا ١٠ روز ادامه داره بعد اينكه باز هم فعاليتت رو كم نكن ممكنه هنوز كامل دفع نشده باشه من فكر كردم روز اول كل جنين رو دفع كردم ، خونه خودمون آسانسور داره يك بار روز دهم خونريزيم بود كه قطع هم نميشد رفتم خونه مادربزرگم با پله دو طبقه رو بالا پايينه رفتم همين اومدم خونه دوباره يك تكه ديگه دفع شد فكر كن بعد از ١٠ روز بعد از اون ديگه خونريزيم قطع شد كلا .

خواهریا احتمالا من سقط کردم ی چیز عجیب دفع کردم . خون نبود لخته هم نبود ی چیز گوشتی حالت .خیلی هم در ...

ایشالله این بحرانو راحت بگذرونی....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام بچه ها من فردا وقت آزمایشمه...الان متاسفانه لک دیدم...دقیق مثل لکه بینی قبل از پریود.....چقدر ...

عزیزم استراحت کن اصلا هم فکرای بد نکن ایشالله خیره.....

خونریزیم کم نیست انگار شیر فلکه آب رو باز کردی اونجوریه خونریزیم

عزیزم به خودت برسیا بدنت کم میاره.....

عزيزم تا آزمايش ندي چيزي نميشه گفت ان شا الله كه فردا آزمايشت مثبت ميشه از الان خودت رو نگران نكن خانمي .

ثمين جان ان شا الله اين دفعه بيا از خونريزي بعد از زايمانت برامون بگي ، عزيزم اين خونريزي زياد تا ١٠ ...

مامان سبحان عزیزم ممنون خواهر.ولی ی چیز کامل دفع کردم خوب ی ساک 7میلی بود فقط .بعد دفع اونم دردم کمتر شد ولی خونریزی دارم قبلش لخته هم دفع میکردم ولی بعدش فقط خون روان

آنا عزیز amh من زده ۴.۹۵ که توو توضیحات نوشته 4.9-7 uper borderline  Lh 6.2  Fsh 6  ...

عزیزم من نمیتونم نظر دقیقی بدم اما چون ریسکشو داری حتما رژیمی که گفتمو رعایت کن.....

عزيزم چون ميگي از نظر تالاسمي هم مينور هستي اگر شدت خونريزيت اين قدر زياده حتما يك مشورتي با دكترت ب ...

جدی میگی؟اخه حال ظاهریم خوبه ها.حتی افت فشارم ندارم با این حجم خونریزی