2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046740 بازدید | 684544 پست

سلام خانما لطفا مرکز ناباروری دولتی توی تهران یاجاییکه نزدیک لرستان باشه اگه میشناسید معرفی کنید ونحوه نوبت گیریشم بگید.

برای تمام رنج های که میبری صبرکن.صبراوج احترام به حکمت خداست.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حتما زیر نظر دکتر کمش کن یه چیزیم حواست باشه زیر ۲ حتما باشه..... برا بارداری لازمه زیر دو حتی یک و ...

خارجی با ایرانیش فرق میکنه لیووتیروکسین؟

به خدا سپردم فرشته کوچکم را...😔😔😔 من بهشت را برای او ازخدا خواستم به زمین بیاورد...چه سخاوتی داشت فرشته من که با رفتنش بهشت را برای من خرید...عشقم تیکر تولدت در ۱۱ هفته مانده به تولد برای همیشه در چشم و قلب من ثابت ماند...برای حالم دعا کنید.

سلام . 

آنای عزیز ،،‌ ببخشیدا  ولی من منظور خاصی ندارم ،، اولش هم ازت تشکر کردم ، یه سوال بود پرسیدم ، نه نیتتو زیر سوال بردم ، نه خودتو ، یه سوال بود ، لزومی نداره اینهمه برا خودت بزرگش کنی ، بعدش چه اشکالی داره ، خیلیا اینکارو میکنن ،، میتونستی بگی نه نمیکنم ، نه اینکه فکر کنی من دارم بهت انگ میزنم ،، من بدون نیت خاصی پرسیدم ، فقط توو ذهنم بود ، نه بهت تهمت زدم ، نه چیز ذیگه ، نمیدونم چرا اینهمه ناراحت شدی ، شاید چون عجله داشتم و تند تند نوشتم توو انتخاب کلمات دقت نکردم ، بعدش برا شما چه فرق داره کسی دیروز عضو شده باشه یا چهار سال قبل ، مگه بهش مدال میدن ؟؟!! اینجا کسی تعهد نداره به سوال کسی جواب بده ، برا همین قبلش ازش تشکر کردم .

بعدش لیلا عزیز ،، ماها عادت داریم جلو اسم هر کسی ، قبل و بعدش یه چیزی بزاریم وقتی به کسی میگیم لیلا عزیز یعنی بهش احترام میزاریم نه اینکه واقعا عزیز ما باشه وقتی نمیشناسیمش ،،البته ، از سوتفاهم نشه ، هر کسی ابنجا اطلاعاتی میده قابل احترام هستش ، چه برسه به تورک آنا که دیگه جای خودشو داره...  الان هر مغازه ای بری بهت میگن عزیزم ،،، شما نمیدونم تورک آنا رو چی صدا میکنین ، ولی اسم خالی تورک آنا به من نمیچسبه برا همین بعدش عزیز میزارم ، 

من قصد توهیت به کسی و نداشتم و ندارم ، به کسی هم توهین یا تهمت نزدم ، فقط رک حرف زدم ، نه اینکه بیام بگم فلانی ، فلانیو تبلیغ میکنه یا تهمت بزنم ،،، شاید کلمات درست و حسایی انتخاب نشدن بخاطر کمبود وقت ، وگرنه من خیلی چیزا از این تایپیک یاد گرفتم ، 

در هر صورت ببخشید بخاطر اینکه باعث مکدر شدن خاطرتون شدم ، 

الانن یه سوال دارم ، من دارم گنادوپین تزریق میکنم با مریونال ، بعد از تزریق اینا تخمدانهام خیلی درد میگیره و میزنه به پاهام ، کمرمم درد میکنه ، رحمم درد میگیره ، تحساس میکنم تخمدانهام میخاد بترکه،، بنظرتون علتش چیه ؟ چرا اینجوری میشم ؟ امروز روز ۵ هستش که تزریق میکنم ، ۲ تا گنادوپین ۷۵ و ۲ تا مریونال ۷۵ .، به دکترمم دسترسی ندارم تا فردا بعدازظهر ،، نظرتونو میگین لطفا ؟ و اینکه چی گار کنم ؟ خطرناکه ؟ من تنبلی تخمدان ندارم نمیدونم جرا به من گنادوپین دادن .. فقط نوشته بود کمی تنبلی داری بالای محدوده هستش ، من دفعه قبل گونال اف داشتم این علایمو نداشتم ، ولی الان از درد به خودم میپیچم ، مخصوصا بعد از تزریث آمپولا .. میشه بهم راهنمایی بدین ؟ خیلی نگرانم یعنی من هایپرم؟ احساس سوزش دارم توو تخمدانهام.. میشه جواب بدین لطفا ؟

خواهریا احتمالا من سقط کردم ی چیز عجیب دفع کردم . خون نبود لخته هم نبود ی چیز گوشتی حالت .خیلی هم درد داشتم یهو دردم ساکت شد.الانم خیلی کم درد دارم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
خواهریا احتمالا من سقط کردم ی چیز عجیب دفع کردم . خون نبود لخته هم نبود ی چیز گوشتی حالت .خیلی هم در ...

اگر خونریزیت هم کم بشه احتمال سقط داری. انشاالله راحت دفع بشه 

به خدا سپردم فرشته کوچکم را...😔😔😔 من بهشت را برای او ازخدا خواستم به زمین بیاورد...چه سخاوتی داشت فرشته من که با رفتنش بهشت را برای من خرید...عشقم تیکر تولدت در ۱۱ هفته مانده به تولد برای همیشه در چشم و قلب من ثابت ماند...برای حالم دعا کنید.

سلام بچه ها

من فردا وقت آزمایشمه...الان متاسفانه لک دیدم...دقیق مثل لکه بینی قبل از پریود.....چقدر احتمالش هست ؟؟؟؟داغون شدم....شوهرم ماموریته چجوری بهش بگم...بچه ها چی کار کنم الان....دلم داره میترکه

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
اگر خونریزیت هم کم بشه احتمال سقط داری. انشاالله راحت دفع بشه 

خونریزیم کم نیست انگار شیر فلکه آب رو باز کردی اونجوریه خونریزیم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
خواهریا احتمالا من سقط کردم ی چیز عجیب دفع کردم . خون نبود لخته هم نبود ی چیز گوشتی حالت .خیلی هم در ...

آخی

وای یاد هفته پیش خودم میفتم 

خیلی حال بدیه

خیلی برات متاسفم عزیزم

آخی وای یاد هفته پیش خودم میفتم  خیلی حال بدیه خیلی برات متاسفم عزیزم

چه میشه کرد

هیچی 😭 منکه هنوز گریه میکنم 

خیلی سخته ولی دیگه کار از گریه و زاری گذشته.نشد دیگه نشد.نخواست که بشه

آنا عزیز amh من زده ۴.۹۵ که توو توضیحات نوشته 4.9-7 uper borderline 

Lh 6.2 

Fsh 6 

اینا دلیل میشد بهن گنادوپین بدن ؟ من ۱۴۹۰ هم زنگ زدم گفتن دوز داروهات بالا هستش احتمال هایپری داری باسد سونو بشی خیلی زود ، آیا من الان هایپرم ؟