2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پریا جون شما  هم درد پریودی داشتید؟

عزیز من تقریبا از اول انتقال سینه درد و تیر کشیدن زیر دل رو دارم...دو روزه ولی زیر دلم مثل انقباض تیر میکشه و ول میکنه...دو روز مونده به آزمایش.خدا خودش بهم رحم کنه

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
عزیز من تقریبا از اول انتقال سینه درد و تیر کشیدن زیر دل رو دارم...دو روزه ولی زیر دلم مثل انقباض تی ...

پریا من سینه درد تا الان ک اصلا ندارم برعکس سری پیش ک یک هفته قبل پریم سینه درد داشتم زیر دلم ک البته بهتره بگم تخمدانم مخصوصا راست از دیشب درد گرفته ک الان خیلی دردش کمتر شده من دو روز دیگه موعدم هست ...الهی ک دو روز دیگه خوش خبری عزیزم

سلام خانما یه رنگ موی گیاهی مطمئن برای شوهرم  میخوام، چی پیشنهاد میکتید واقعا اگه امکانش بود ر ...

سلام عزیزم منم شوهرم موهاش ارثی خیلی سفید شده با اینکه سنش کمه. ولی اصلا رنگ کردن خوب نیس هم عادت میکنه ب رنگ هم موهاش خراب میشه هم اینکه من بعد بیشتر سفید میشه

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
پریا من سینه درد تا الان ک اصلا ندارم برعکس سری پیش ک یک هفته قبل پریم سینه درد داشتم زیر دلم ک البت ...

شما هم خوش خبری حتما🌸🌸🌸

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
سوگل جان من روزی 150 واحد گونال دارم یعنی در واقع روزی 2 تا پرگووریس در واقع مثل یه دونه گونال هست ...

واي خدا، من دستام از درد دارن ميتركن! شنبه ميرم سونو، انشالا خوب فوليكول داشته باشم، خيلي سرچ كردم ولي اين آمپول من انگار خيلي تجويز نميشه، درسته؟ 

خدايا شكرت بابت مهربونيت، عاشقتم
سلام دوستان گلم...من تا دیروز علایمی نداشتم فقط روز دوم انتقالم ی ترشح زرد رنگ غلیظ داشتم و روز ۴ ان ...

دریای دل عزیزم ناامید شدم یعنی چی انتقال من و شما دوهفته باهم فاصله داره اونوقت من همش به فکر شمام و به خودم میگم مثل شما قوی باشم 

الان پستتو خوندم خورد تو ذوقم امید وار باش تو مامان دوقلوهایی و خبر نداری 😋😋😋😋

خداجونم شکرت       

سلام خانما انتقال فرشته های برفی من افتاد سه شنبه ۸ اسفند به من گفتن تا یه روز قبل انتقال روزی سه تا استرادیول و یه دونه آسپرین بخورم 

۴ روز قبل انتقالم روزی یه آمپول پروژسترون 

خداجونم شکرت       

خانما خیلیاتون قبل انتقال یه آمپولی رو تا نصف تزریق کردین فک کنم اسمش دیفرلین بود اگه اشتباه نکنم چرا این آمپولو به من ندادن؟؟؟؟ 

آخه تو رویانم چن نفر مثل من بودن که هایپر شده بودن و واسه انتقال جنین فریز اومده بودن ....اونا قبل پریودشون اون نصف آمپولو زده بودن

خداجونم شکرت       
دریای دل عزیزم ناامید شدم یعنی چی انتقال من و شما دوهفته باهم فاصله داره اونوقت من همش به فکر شمام و ...

عزیزم معذرت من اشتباه کردم ناراحتیمو و اینکه زود حرصی شدم و اومدم اینجا گفتم 😔هیچ وقت نباید نا امید شد و ب خدای مهربونمون توکل کردم و همه چیزو سپردم ب خودش....گفتی دوقلو من دیشب خواب دیدم صندلی های ناهار خوریم ۱۰تا شده و دوتا اضافه شده و من همش تو خواب داشتم سعی میکردم ک اون دوتای اضافه رو جا کنم زیر میز حالا ایشالا ک خیره🙇‍♀️

سلام خانما انتقال فرشته های برفی من افتاد سه شنبه ۸ اسفند به من گفتن تا یه روز قبل انتقال روزی سه تا ...

عزیزم ب سلامتی انتقال میدی و مامانی گلم 😍آمپول دیفرلین من ماه پیش روز ۱۷ پریودیم زدم

عزیزم معذرت من اشتباه کردم ناراحتیمو و اینکه زود حرصی شدم و اومدم اینجا گفتم 😔هیچ وقت نباید نا امید ...

به فال نیک بگیر انشالله که خیره ....میدونم این دوهفته انتظار خیلی سخته درکت میکنم شاید اگه من جای شما بودم خیلی بدتر میشدم ولی به چیزای خوب فک کن که برات خوب پیش بیاد عزیزم 

کی وقت آز دارین؟

خداجونم شکرت