من چند بار پست شمارو خوندم ، اول چند تا سوال پرسیدی تو دو تا پست جداگانه ، بعد اومدی درباره هیسترو که دکتر میکنه پرسیدی بعد یهو بلافاصله اومدی میگی من گله دارم دکتر ت آنا جون خوب نیست ، تبلیغشو نکن.
ببین دوست عزیز🙂 ، اگر شماواقعا دو سال داری تاپیکو دنبال میکنی پس نیازی نیست من یادآوری کنم یه سری به صفحه های قبلی بزنی پستهای هممون هست ، خداروشک رمدل سایت طوری شده که نمیشه پستارو پاک کرد فقط چند دقیقه فرصت ویرایش و یا پاک کردن پستت رو داری، دیگه بعدش امکانش نیست ،حالا میشه بگی توی کدوم پست خوندی تبلیغات دکترِ آنا رو؟ من خیلی دوست دارم بدونم ، آخه منم دوساله تو این تاپیک فعالم و حافظه خوبی هم دارم حرفا یادم میمونه تا به حال به همچین پستی برنخوردم، تنها تبلیغ این سایت digisite 😂😂😂😂😂😂
اگر یکی بیاد بگه من از فلان دکتر راضی بودم تبلیغ نیست که ، بعدم یکم طرز بیان شما ، حالت تهمت زدن داره، کار درستی نیست ، شما اگر گله داری بیا قشنگ با جرات تمام با نهایت احترام بگو حرفتو، به جای جان گفتن و یا دستت درد نکنه بهتر سعی کنیم درست و با احترام حرف بزنیم، الان جدیدا مد شده میگن فدات بشم ولی خیلی آدم مضخرفی هستی اسمش هم گذاشتیم روراست بودن یا گله کردن.
بعدم یه نکته مهم همه ماها افکار و عقیده های متفاوتی داریم ، و همیشه گفتم هیچ ایرادی نداره ، اگر شما تاپیک رو دنبال میکنی حتما خوندی دیگه چند روز پیش یه مبحثی رو توی تاپیک باز کردیم ، من ، آنا ، نازی ، آتریسا ، مامان سبحان ، لاله و فاطمه و چند تا از بچه های دیگه نظرمونو گفتیم ، اصلا هم تو پستامون قربون صدقه هم نرفتیم و حتی نظرات متفاوت بود عقیده ها متفاوت ولی کسی به کسی توهین نکرد. آدم باید معرفت داشته باشه، حرمت هر چیزیو نگه داره. اشکال نداره گله کردن نظر مخالف داشتن ولی احترام حرف اولو میزنه. من با لاله کاملا نظراتمون مخالف همدیگست ولی معرفت آشنایی و حرمت آشنایی که چند سال با هم تو دو تا تاپیک داریمو حفظ میکنم ، دلیل نمیشه چون متفاوت باهاش فکر میکنم یادم بره 4 سال پیش نذریه خاله اش برای شفای مامانم کلی دعا کرد. دلیل نمیشه اگر مثلا سر یه موضوعی با آنا اختلاف نظر دارم بیام بهش تهمت بزنم .آدم باید همه چیز یادش باشه وقتی داره گله میکنه، نه اینکه یهو بیاد بزنه ته دیگو در بیاره،تهمت بزنه، جالب توی خصوصی من با بچه ها از هم گله میکنیم ولی دوستیمونم بر قرار ، سعی کنیم به هم احترام بذاریم.
راستی اینم دخالت نیست، 😂 ، اینا یه سری رفتارهای اجتماعی بعضیا متاسفانه توجهی بهش ندارن باید یادآوری کرد.