2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046037 بازدید | 684498 پست

بچه ها من فردا موعد پریودمه و روز دوازده انتقال....همیشه قبل از دورم دو سه روز لکه بینی دارم...الان خدا رو شکر خبری نیست.به نظرتون با روزی دو تا استرادیول و سه تا شیاف سیکلوژست اینطوریه؟؟؟یعنی اگه منفی هم باشه تا دارو رو قطع نکنم لک بینی و پریود نمیاد؟؟؟

از صبح میرم دستشویی میبینم چیزی نیست دلم قنج میره ولی بعد میگم واسه داروهه حتما

اگه تجربه ای دارید بگید لطفا

خودم توی ای یو ای اولم که منفی شد با دوفاستون و روزی یک شیاف سر وقت دو سه روز هم زودتر پریود شدم.میگم شاید دوز اون کم بوده....من سابقه عقب انداختن ندارم زیاد آخه .شاید کلا دو سه بار در حد دو سه روز.اونم نسبت به دوره بیست و هشت روزه.مثلا کلا شاید شده باشه سی روز ولی لکه بینی رو قبلش همیشه دارم

وای بچه ها خل شدم امروز.استرس گرفتم.ته دلم یه جوریه یه استرس خوبه

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
اخه بابا بچه ی خودمه میخوام بمب بذارم بترکونم چرا بی نسخه نمیدن اخه اه

برای من متیل ارگونوئین انقباض شدید میداد.گردن به پایین اسپاسم شدید میشدم.که دلیلی روی بروشور هم نبود.کلی پیگیری کردم فهمیدم یه سری از عنصر ها رو دفع میکنه.مثل سدیم.اگر دچارش شدی چیزهای شور بخور.اسپاسمتو برطرف میکنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اصفهان نداره مرکز دولتی.کسی سراغ نداره

خب باید بری یکی از شهرای اطرافتون ک بیمارستان دولتی داره.چطور بیمارستان دولتی تو اصفهان نیس مگه میشه؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
بچه ها من فردا موعد پریودمه و روز دوازده انتقال....همیشه قبل از دورم دو سه روز لکه بینی دارم...الان ...

ایشالا ک خیره عزیزم چرا آز نمیدی؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
ایشالا ک خیره عزیزم چرا آز نمیدی؟

ببین چون دکترم گفته شنبه...سر بارداری قبلیم که با ای یو ای بود خیلی اذیت شدم.هی آزمایش میدادم هی عددش مشکوک بود هی میگفت تکرار...گفتم بذارم شنبه...آخه میخوام بگم بیان تو خونه هم ازم نمونه بگیرن....روم نمیشه هی بیان و برن😂

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
ببین چون دکترم گفته شنبه...سر بارداری قبلیم که با ای یو ای بود خیلی اذیت شدم.هی آزمایش میدادم هی عدد ...

وااااااااووووووو تو خونه؟ایول بابا.ولی اگه نمیگی خرافاتیم بنظر من یکشنبه آز بده چون یکشنبه از شنبه مبارکتره کلا روز خوبیه

سلام به همه دوستان عزيزم ، ثمين جان اصلا دوست نداشتم در مورد تجربه سقط خودم برات اينجا توضيح بدم ولي خوب ديگه اينجا اكثر دوستان جنين تجربه اي داشتن ، ببين خانمي من خودم هم دو هفته پروژسترون استفاده كرده بودم و جاي جنينم سفت شده بود ولي دكترم با اينكه پولكي هم بود بهم پيشنهاد كورتاژ نداد و برام قرص تجويز كرد ولي اون قرص حتي با نسخه هم داخل داروخانه هاي معمولي پيدا نميشه و فقط داروخانه هاي بيمارستان ها دارن كه اكثرشون هم ايرانيش رو دارن كه زياد ظاهرا موثر نيست ، اينها رو منشي دكتر به من گفت و گفت برام خارجيش رو مياره ولي من اول قبول نكردم حرفش رو و رفتم بيمارستان كه قرص رو بگيرم ولي توي بيمارستان هم به راحتي قرص رو نميدادن و يه طوري كورتاژ رو پيشنهاد ميكردن .

البته اين رو هم بگم من با خوردن زعفران و عسل و سياهدونه و فعاليت هم حتي نه كمردرد گرفتم و نه لكه اي خون ديدم . همه البته اينطوري نيستنها بدنها با هم متفاوته ، زنداداش خودم و جاريم و يكي از دوستام هم دچار همين مشكل شده بودن و دوستم مثل شما پروژسترون زيادي هم مصرف كرده بود ولي با خوردن اين جوشونده ها و فعاليت خونريزيش شروع شد همينطور زنداداشم و جاريم و كارشون به كورتاژ نكشيد .

جريان خودم هم اين شد كه رفتم از منشي دكتر قرص رو گرفتم و با خوردن اولين قرص به صورت زيرزبوني و استفاده يكيش هم به صورت شياف به خونريزي افتادم و بيشترين مقدار خونريزيم و دفعم همون روز اول بود ولي بهم گفت حتما ١٠ تا قرص رو استفاده كنم كه از بقايا چيزي نمونه و تا ١٠ روز هم خونريزي داشتم ولي بعدش خدا رو شكر چيزي از بقايا نمونده بود ، دردم هم از نظر جسمي غيرقابل تحمل نبود و با خوردن چند تا بروفن رفع شد فقط ضعف داشتم شديد كه به خاطر خونريزي بود و تا ١٠ الي ٢٠ روز قرص فيفول استفاده كردم . 

عزیز مااینقدر گشتیم این داروپیدا نمیشد. وقتی هم  پیداشد گفت مابا بیمه ها قرارداد نداریم هنوز از ...

میفهمم
ادم وقتی میبینه داروها نیست تو بازار حاضره به هر قیمتی شده بخره

خب بعدا مگه دوباره نباید برین ویزیت بشین بعد از شروع امپولا؟ همون موقع بگین دکتر شرحی که خواسته بیمه براتون بنویسه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
چیزی نگفتم هنوز عزیز. حالا یه دکتر همین شهرای نزدیک میرم میگم میخوام ببینم چرا نگرفته ایندفعه ... اس ...

الان متوجه شدم
شما سیکلتون رو تموم کردین
به هر حال پول کمی نیست ارزش داره یه دور برین از دکتر نامه بگیرین برای گرفتن پول داروها

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
بچه ها من فردا موعد پریودمه و روز دوازده انتقال....همیشه قبل از دورم دو سه روز لکه بینی دارم...الان ...

پریا جان ان شاء ا... که نشونه ی خوبیه عزیزم
اما کلا اینا خیلی قابل بررسی و نظر دادن نیستن
یعنی نمیشه گفت علتش همون امپولاس یا چیز دیگه
شخصا برات ارزو میکنم علتش بارداری باشه