2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045854 بازدید | 684486 پست
خوب مثلا دوقاشق سیاهدونه رو دم کنم خوبه؟

مثلا برای ی لیوان دم کرده یک و نیم لیوان آب بریز جوش اومد اونوقت دونیم با سه قاشق سیاهدونه اضافه کن بعدش ده پونزده دیقه وم بکشه بعد صاف کن با نبات شیرین کن بخور

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
اخه بابا بچه ی خودمه میخوام بمب بذارم بترکونم چرا بی نسخه نمیدن اخه اه

نمیشه عزیزم
خب میتونه خطر ساز باشه برای مادر
دوزش هم دکتر باید تعیین کنه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه عزیز هنوز درگیر میکرو قبلی هستم. دارو گیاهی میخورم فعلا دکتر هم وسطای این ماه میرم همین نزدیکا بب ...

شوهرت راضی شد برا ادامه درمان؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
خوب مثلا دوقاشق سیاهدونه رو دم کنم خوبه؟

3 قاشق عزیزم
تو یه لیوان اب جوش باید دم بکشه (نسخه ی دکتر طب سنتی هست این)
اما اول ویزیت دکتر
فراموش نکن
اول ویزیت شو بعد

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
3 قاشق عزیزم تو یه لیوان اب جوش باید دم بکشه (نسخه ی دکتر طب سنتی هست این) اما اول ویزیت دکتر فرام ...

باشه  چشم.ولی من دل پیچه دارم و کمر درد.

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
باشه  چشم.ولی من دل پیچه دارم و کمر درد.

خب اگه حس میکنی دردات شروع شده که تا همون شنبه صبر کن و نمیخواد ویزیت بشی
بمون تا همون شنبه اگه تا اون موقع لک بینی و خونریزی اتفاق نیوفتاد بعد با یه دکتر دیگه ویزیت بشو

ثمین جان پیاده روی یادت نره
مخصوصا مکانی که شیب دار باشه به سمت بالا
اگه تردمیل داری هم خوبه
شیب دار کن و روش پیاده روی کن

ببین مثلا بیمه ما اگه ناباروری نداشته باشی تقبل نمیکنه...... یعنی اگه بخوایی برا تعیین جنسیت وارد ا ...

خوب اینو دکتر تجویز کرده دیگه تقصیر من چیه؟ اینا هم هرروز یچی جدید درمیارن از خودشون. حالا مااینقدرسختی کشیدیم اوناهم راه جدید جلو پامون میزارن. تشخیص پزشک در سربرگ الزامیست... ایناهم شورشو دراوردن

به خدا سپردم فرشته کوچکم را...😔😔😔 من بهشت را برای او ازخدا خواستم به زمین بیاورد...چه سخاوتی داشت فرشته من که با رفتنش بهشت را برای من خرید...عشقم تیکر تولدت در ۱۱ هفته مانده به تولد برای همیشه در چشم و قلب من ثابت ماند...برای حالم دعا کنید.

بچه ها من امروز تازه 6 ام پریودم هستم
اما از دیشب درد تخمدانم شروع شده
یه کم زوده !!
میترسم راستش

یه ترس دیگه هم دارم
دکتر ظهیری وقتی ثمین رو سونو کرد احتمال خارج رحمی داده بود !!
در حالی که بعدا ثمین جای دیگه سونو کرد و ساک داخل رحم بود

این سری من سونو شدم دکتر اول گفت تخمدانش کیست داره
بعد گفت نه مشکلی نیست کیست کنار تخمدانشه
نکنه این کیست کار دستم بده و تخمدان راستم فولیکول خوب تولید نکنه :((

تا فردا برم سونو دلم سیاه میشه :((

خوب اینو دکتر تجویز کرده دیگه تقصیر من چیه؟ اینا هم هرروز یچی جدید درمیارن از خودشون. حالا مااینقدرس ...

عزیزم چرا داروخونه از اول ازاد برات حساب کرد؟

بچه ها من امروز تازه 6 ام پریودم هستم اما از دیشب درد تخمدانم شروع شده یه کم زوده !! میترسم راستش ...

ایشالا ک همه چی خوب پیش میره ب خودت استرس وارد نکن

عزیزم دوباره به دکتر بگین همون مقدار براتون نسخه کنه بعد تاییدیه بگیرین ببرین داروخونه باید مابتفاو ...

عزیز مااینقدر گشتیم این داروپیدا نمیشد. وقتی هم  پیداشد گفت مابا بیمه ها قرارداد نداریم هنوز ازاد میشه. ما ازبس خوشحال بودیم گفتیم اوکی فقط داروهابده. خود داروخونه گفت تکمیلی قبول میکنه

به خدا سپردم فرشته کوچکم را...😔😔😔 من بهشت را برای او ازخدا خواستم به زمین بیاورد...چه سخاوتی داشت فرشته من که با رفتنش بهشت را برای من خرید...عشقم تیکر تولدت در ۱۱ هفته مانده به تولد برای همیشه در چشم و قلب من ثابت ماند...برای حالم دعا کنید.
شوهرت راضی شد برا ادامه درمان؟

چیزی نگفتم هنوز عزیز. حالا یه دکتر همین شهرای نزدیک میرم میگم میخوام ببینم چرا نگرفته ایندفعه ... اسم ناباروری نمیشه اورد فعلا