2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046030 بازدید | 684497 پست
دقیقا منم میخواستم اینو بگم....... ثمین جون خیلی توصیش میکرد کلی ازش تعریف میکرد...... اماهمونطور ...

اره دقیقا همین طوره
یه بار یکی با دید منفی میره پیش یه دکتر و ممکنه بهش این سوء ظن ایجاد بشه که از اول هم این دکتر رو قبول نداشت
اما وقتی ادم با یه اعتماد خاصی میره پیش یه نفر بعد رفتارش و کاراش کم کم باعث میشه ادم متوجه بشه خیلی قابل اعتماد نیست ، نشون میده مشکل واقعا از خود طرفه که این بی اعتمادی رو باعث شده

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
لاله جون شما پیش کدوم دکتر میری برا مشکل ایمنیت؟بعد هر چند وقت میفرستت آزمایش؟فرقی میکنه کدوم ازمایش ...

ثمین جان من پیش دکتر قلعه باغی میرم
 ایشون فوق تخصص اسم و الرژی و ایمونولوژی هستن
من آزهام رو آشتیانی دادم ، معروفه کارش هم خوبه
اما من توصیه میکنم که شما برای بحث ایمنی بری تهران پیش دکتر توکلی یا زرنانی که بچه ها میرن پیششون
چون هر چی باشه اونا تخصصشون ناباروری هست
یعنی مشکلات ایمنی مربوط به ناباروری رو بررسی میکنن
دکتر قلعه باغی تخصصی کار نمیکنه تو این زمینه بیشتر تخصصش مبحث انواع الرژیهاست

در ضمن اول دکتری که میخوای برای ان شاء ا... سری بعد پیشش میکرو بشی انتخاب کن بعد
مثلا اگه دکتر مهر افزا رو انتخاب کردی ، با این شرایطی که داری این سری خودش احتمالا برات سرم رو میده (طبق اونچه دیدم برا بعضی ها انجام داده)
ضمنا خراش و هیسترو هم حتما خواهی داشت پیشش

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا به من که گفت آریا.نمیدونم اینقدر عصبی بودم نپرسیدم ازش.چهارشنبه زنگ میزنم مطب ازش میپرسم ولی ال ...

فکر نکنم پس دولتی انجام بده
به منم اریا نامه داده بود به خاطر هیسترو ، تماس گرفتم الزهرا گفتن دکتر ظهیری اینجا فقط میکرو میکنه
احتمالا کورتاژ هم انجام نده

بچه ها من  هر چی سرچ میکنم نمیتونم دقیق تفاوت جنین گرید آ با پایین تر رو پیدا کنم.واقعا تفاوتشو ...

جنین ها بر اساس چند تا شاخصه تقسیم بندی میشن
یکیش تعداد سلول هاست بر اساس روز و سن جنین
مثلا جنین 3 روزه اگه 8 سلولی باشه یعنی تعداد سلولش نرماله اما مثلا اگه 4 تا سلول باشه یعنی تقسیم سلولی خوب نیست

ایتم دیگه درصد فراگمنتیشن سلولی هست ، جنین هایی که علاوه بر سلول های نرمال و کروی ، یه تعداد سلول های تکه تکه شده هم دارن جنین های گرید پایین تر رو تشکیل میدن ، هر چی مقدار این تکه ها بیشتر باشه گرید جنین پایین تره

یه سری ایتمای دیگه هم هست اما این دو تا مهمترینش هستن

گرید جنین یه پیش اگهی از شانس لانه گزینی هست ، اما خیلی وقتا یکی با جنین گرید سی باردار میشه اما یکی دیگه با جنین گرید آ باردار نمیشه

ثمین من پونه دم می کردم با سیاه دونه

البته بگم من چون لک داشتم داروهای پروژسترون رو که قطع کردم ۴ روز بعدش اینها دکتر قرص داد گفت درد زایمان و فلان می گیری ولی قرص فقط منو اسهال می کرد

منم رفتم سراغ عطاری و...

لیوان لیوان اب زرشگ 

پونه و سیاه دونه

ی گیاهی هم خریدم عروسک یا عروس اسمش بود اما خودش گفت سه بار بیشتر نخور خطرناکه

دیگه خونریزی ام شروع شد و فقط بپر بپر کردم ها کل تشکهای خونه رو بغل می کردم راه می رفتم

انا جون و بچه ها ی سوال شیاف پروژسترون کی قطع می شه؟ دکترتون تا ماه چند بهتون داده بود

من شبی ی شیافم هر ۱۰ روز ی پرولوتون. دکتر گفت یواش یواش شیاف رو قطع کن 

نگرانم به خونریزی نیفتم و..

ثمین من پونه دم می کردم با سیاه دونه البته بگم من چون لک داشتم داروهای پروژسترون رو که قطع کردم ۴ ر ...

ثمین جان سوگل جان درست میگن
سیاه دونه دم کرده اش عالیه
چون هم باعث انقباضات  شدید رحمی میشه هم اصولا باعث میشه بقایا هم نمونه
از خوردن خود سیاه دونه خیلی اثرش بیشتره

ولی بعد از چند روز که پروژ قطع شد باید شروع بشه
غلیظ هم باید مصرف بشه

من اصلا دلم نمیخواد کورتاژ کنم آخه ی ساک 7میلی چه نیازی به کورتاژ داره؟حتی 1سانتم نیست .دکترم حتی 1د ...

عزیزم عرق بومادران بخور. هر روز سه استکان صبح و ظهر و شب. هر روز زعفرون دم کن و بخور. قرص متیل ارگونوین روزی سه تا هر ۸ ساعت. اما بدون نسخه نمیدن. 

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
ثمین جان سوگل جان درست میگن سیاه دونه دم کرده اش عالیه چون هم باعث انقباضات  شدید رحمی میشه ه ...

غلیظ مثلا چقدر غلیظ.اخه میزانشو نمیدونم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
عزیزم عرق بومادران بخور. هر روز سه استکان صبح و ظهر و شب. هر روز زعفرون دم کن و بخور. قرص متیل ارگون ...

اخه بابا بچه ی خودمه میخوام بمب بذارم بترکونم چرا بی نسخه نمیدن اخه اه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
عزیزم کدوم بیمارستان شامل این طرم میشه.کدوم شهر.استفاده ازش شرایط خاصی داره؟

سلام بیمارستانای دولتی هستن تو همه استانا برا کساییکه بارداری اولشونه اونم زیر 40 سال باشن

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
غلیظ مثلا چقدر غلیظ.اخه میزانشو نمیدونم

خب عزیزم فک کنم هر چی غلیظتر باشه بهتره

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
خب عزیزم فک کنم هر چی غلیظتر باشه بهتره

خوب مثلا دوقاشق سیاهدونه رو دم کنم خوبه؟

محدثه جون درمانو شرو کردی؟

نه عزیز هنوز درگیر میکرو قبلی هستم. دارو گیاهی میخورم فعلا دکتر هم وسطای این ماه میرم همین نزدیکا ببینم چی میشه 

به خدا سپردم فرشته کوچکم را...😔😔😔 من بهشت را برای او ازخدا خواستم به زمین بیاورد...چه سخاوتی داشت فرشته من که با رفتنش بهشت را برای من خرید...عشقم تیکر تولدت در ۱۱ هفته مانده به تولد برای همیشه در چشم و قلب من ثابت ماند...برای حالم دعا کنید.