2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046095 بازدید | 684498 پست
امروز بدترين درد زندگيمو كشيدم جفتشم كلا افتاد كاش ميشد دوباره فرشته كوچولوم زودتر برگرده ...

عزیز دلم فقط میتونم بگم ایشالله خیلی خیلی زود برمیگرده پیشت......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انشالله که برمیگرده خواهری.

ممنون گلم 🌹🌹

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیز دلم فقط میتونم بگم ایشالله خیلی خیلی زود برمیگرده پیشت......

مرسي اناي عزيز

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
ای وای عزیزم ناراحت شدم انشالله بزودی  مامان دوتا تپلی ناز میشی

ممنونم گلم😔

وااای عزیزم خیلی ناراحت شدم . ایشالا به زودی دوباره مامان بشی چند هفته سقط داشتی

ممنون عزيز م ٢ ماهه بود

سلام. انا جون میشه شماهم بهم پیشنهاد بدین. من یک میکروی منفی داشتم تو مرکز مادر یزد. اگربخوام درمان رو چندوقت دیگه احتمالا بعدعید ادامه بدم همونجا برم یا عوض کنم؟ چون ناامید شدم ازونجا یه کم . چون  فقط ۲تا جنین داشتم اونم فرش که گرید a بودن ولی نگرفت. حالا رو همسرم کار کنم که بعد عید بریم همونجا یا نوین بیشتر نتیجه گرفتن؟ دوستم هم مشهد نتیجه گرفته

به خدا سپردم فرشته کوچکم را...😔😔😔 من بهشت را برای او ازخدا خواستم به زمین بیاورد...چه سخاوتی داشت فرشته من که با رفتنش بهشت را برای من خرید...عشقم تیکر تولدت در ۱۱ هفته مانده به تولد برای همیشه در چشم و قلب من ثابت ماند...برای حالم دعا کنید.
قربونت عزیزم ممنون انشالله انشالله دریا دل عزیز ازکارایی که این روزا میکنی بگو چه مراقبتایی لازمه من ...

سلام دوستان گلم....ببین عزیزم من استراحتم مطلق نیست یعنی خونه راه میرم کارای سبک خونه رو انجام میدم ولی دولا نمیشم و چیزای سنگین برنمیدارم ...تغذیه هم تقریبا همه چیز میخورم فقط قاعده آورا رو نمیخورم و سه روز اول آناناس ب اندازه ی برش کوچیک خوردم و اسفناج پخته چون سرده با ی دونه گردو و ب اندازه ی کاسه ماست خوری سر خالی و تاس کباب ب اندازه ی کاسه کوچیک ...اینا برای همون سه روز اول بود ولی مربای به و ی دونه خرما با ی دونه گردو و یک لیوان آب انار هر روز دارم میخورم..من از جایی خوندم ک نظر یک پزشک از فلوریدا بود ک میگفت لانه گزینی اصلا ربطی ب تغذیه و طرز خوابیدن ما نداره و دوتا چیز نقش اساسی در لانه گزینی داره اونم پروژسترون و استروژن هست و من ب هیچ عنوان عزیزم بهت توصیه نمیکنم ک چیکار کنی و چی بخوری چی نخوری و الانم چون بی ادبی نکرده باشم ب سوالت جواب دادم ولی ی چیزیو اکیدا میخوام انجام ندی اونم بی بی چک گذاشتنه...برات آرزو میکنم ک بهترین نتیجه رو بگیری و دلت شاد بشه عزیز دلم😙

من گلوكوفاژ گرفتم ولي اذيت ميشم تهوع ميگيرم طوريكه ديشب يه دميترون كه ضدتهوعه خوردم ممنون ميشم اسمشو ...

مینو جان همراه با غذا بخور.من پشت لقمه اخرین غذام میخورم.الان 4ساله هیچ مشکلی با خوردنش ندارم.تازه من روزی سه تا میخورم.صبحانه ناهار شام

ممنون عزیزم لوبیا سبز و چطوری درست کردین؟

با اجازه انا جان من اینجا در مورد غذا توضیح میدم ببخشید.

عزیزم اول لوبیا سبز ابپز کردم در حدی که له نشه پیاز داغ گرفتم ادویه هم زردچوبه با دارچین یه کم نمک زدم چندتا گوجه رنده کردم بهش اضافه کردم گذاشتم تا حالت سس بشه یکمم قارچ اضافه کردم اخرم لوبیا سبز زیاد بهش اضاف کردم.گذاشتم یکم دم بکشه. اینو چندبار تازه درست کردم برای شام خوردم چون بمونه یکم بد میشه.ولی عزیزدلم نمیدونم تاثیر داشته یا نه! ما دیگه مجبوریم هرکاری انجام بدیم

آره عزیزم هزینه هاش ثابته،در ضمن سال 93که ما مراجعه کردیم هنوز طرح حمایت نبود کل هزینه هامون مابین4- ...

سلام ماورین جان ببخشید طرح چی استفاده کردین؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
امروز بدترين درد زندگيمو كشيدم جفتشم كلا افتاد كاش ميشد دوباره فرشته كوچولوم زودتر برگرده ...

عزیزم ایشالا خدا برات جبران کنه درسته تجربشو ندارم ولی میدونم خیلی سخته

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین