2777
2789
عنوان

به روش بیارم یا مهم نیست 😥

113 بازدید | 6 پست

ما دو ساله نامزدیم قبلا با یکی دوست بوده گویا رفته خاستگاری دختره ولی خانوادش راضی نبودن و خلاصه بهم خورد و اومد با من ازدواج کرد

دیروز که خواب بود رفتم تو گوشیش دیدم یه پیج فیک زده

و تو سرچش ایدی دختره بود و به پیج دختره درخواست داده ولی اون قبول نکرده چون پیج فیک بوده بدون پروف و اسم و هیچی ولی رفتم بقیه فالوراشو دیدم دیدم همه ی فک و فامیلای دختررو فالو کرده(اونایی ک پیجشون باز بوده) دختر عمو پسر عموش داییش خالش پیج کاری خالش اونایی هم که بسته بوده بهشون درخواست داده

هنوز هنگم چرا رفته اونارو فالو کرده اخه؟؟؟؟؟

اصلا چرا اسم و نشونی از خودش نذاشته دختره بفهمه اونه اگه میخاد نخ بده بهش..

بنظرتون به روش بیارم؟؟؟ تگ بگه چرا یواشکی رفتی سر گوشیم یا پررو بشه چی؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این جور مواقع روانشناسا میگن سکوت کن سریع ب تراپیستت زنگ بزن و با نسخه عمه و‌خاله و ادمای نینی سایت با رابطت و زندگیت شوخی نکن 

این توصیه های نینی سایتی مث اینه ک یکی بیاد بگه بچه ها چشمم خورد تو دیوار کامل از کاسه درومد چیکار کنم بچه ها بگن روش خمیر دندن بزن خوب میشه

عزیزم اصلا به روش نیار 

باید با شوهرت رفیق بشی و بزاری درداشو بگ و توام بگی و باهم برین مشاوره این مهمترین بخشه 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه