2777
2789

😐😐😐

نمیخواد لاکچری بگیرید 

از نظر من بخاطر خوشی هاتون نذری بدین یا گوسفند قربونی کنید تا بمونید برا هم 

خودتون رو تو چشم زیاد قرار ندین ...خیلی ها رو دیدم بعد جشن های انچنانی یا خانومه فوت شده یا اقاهه ازش سرد شده 

چشم زخم همیشه وجود داشته و داره 

❤❤❤

به نظرم اگر خیلی علاقه دارید یک جشن بگیرید در حد اقوام نزدیکتون بگیرید و لباس عروس اروپایی ساده بپوشید جشن هم که اگر منزلتون بزرگه اونجا بگیرید اگر نه از این باغ های جمع و جور که معمولا برای جشن نامزدی هستن از اونا رزرو کنید و جشن بگیرید 

اما اگر زیاد براتون مهم نیست جشن تو این شرایط به نیازمند ها کمک کنید و یک درخت به نیت خودتون و همسرتون بکارید قطعا دعا خیرشون دنبال زندگیتون هست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من اگه بگیرم لباس سفید نپوشم احتمالا یه لباس شیک بخرم یا کرایه کنم مثلا صورتی باشه پفپفی مثل پرنسسا 😊

❤شانس نام مستعار خداست ... آنجا که نمی‌خواهد امضایش پای داده هایش باشد 😍❤️ 💚در آیینه دختری می بینم / سرسخت ، مغرور و تنها /عجب قدرتی دارد چشمانش / این قدرت هر آینده ای را شکوه مند می سازد!💚 🎐 💜اجـازه نـده هيـچ كس پـاشو رو رويـاهات بـذاره..🌱 ️ تو مالک آرزوهای خودتی دختر 💪 بلند شو ، صورتت رو بشور ، موهات رو شونه بزن ، آرایش کن ، یه لباس شیک بپوش ، خوراکی مورد علاقت رو درست کن و بخور ، یکم برای خودت برقص ، کمی مدیتیشن کن ! تمام شد !💜 👈 💙حالا اونقدر قدرت داری که بری دنبال رویاهات و هیچ کس نمیتونه شکستت بده💙😉🌝❤️