2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046119 بازدید | 684499 پست
بجز این سه تا اولگاترون هم داشتم که میدونم اون حارجی بود... پشت دوتا از بسته ها کامل فارسی نوشته شد ...

خوشبختانه اورگالوتران هنوز مشابه داخلی نداره !!  :))))

داروهای ص قبل شما هر دو برند کارما بودن
اون یکی هم اویترول بود که مشابه هاش سی جی عمل میکنه با یه مکانیسم متفاوت
در مورد داروهاتون چیز خاصی نمیگم به نظرم اگه خواستین با دکتر صیادی ویزیت بشین خودشون داروهای مناسب رو براتون تجویز میکنن

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستای عزیز چندروزه بحث اعتماد به پزشک و وجدان کاری پزشک  توی تاپیک داغه ،بنظرمن هرکسی هرحرفی ز ...

ببینین من صد درصد با نظر دختر فروردین موافقم......

نظر موافق و مخالف و نقد هر حرفی و هر کسی و هر چیزی خوبه به شرطی که کوچکترین استرسی به هیچ کدوم از اعضا وارد نشه......

ببینین وقتی تک تک پستها رو میخونم میبینم همه دوستانی که تو بحث شرکت داشتن نه صد درصد حقن نه ناحق منم یکی از اونام....

ما همه انسانیم و حتما خطاهایی داریم و خواهیم داشت و هیچ کسی حق مطلق نیست!!!!!!

ببینین دوستای گلم من شخصا سعی کردم وقتی راهنمایی میکنم کمترین استرس رو وارد کنم اما مطمئنم بعضا نتونستم موفق باشم چون جایز الخطام.....

من شخصا تو دوران بارداریم شرایطی داشتم که ترجیح میدادم حتی اگه سیانور خوردم بهم بگن حالا یه بار ایرادی نداره اما به فلان دلیل بهمان دلیل دیگه نخور.....

یعنی تا این حد استرس رو من تاثیر منفی داشت.....

من بعضا پیش اومده مثلا خواستم به لیلا جون تجربمو انتقال بدم اما حس کردم اگه بخوام تو تاپیک مطرحش کنم مثلا ممکنه مامان سبحان با شرایطی که داره به استرس بیفته پس ترجیح دادم تو خصوصی با لیلا جون تبادل اطلاعات داشتم باشم یا برعکس...  

درسته ممکنه بعضا نتونستم این قانون رو رعایت کنم و یه لحظه شاید مثلا از حضور بهار جون غافل بودم و با حرفام بهش استرس وارد کردم.....

پس هدف اصلیمون حفظ آرامش این خونه و اعضاش تحت هر شرایطی باشه و با رعایت این قانون به همدیگه کمک کنیم......

مطمئنم نمیتونیم این قانون رو صد درصد عملی کنیم اما همینکه سعیمونو کنیم خودش خیلیه!!!!!!

از تجربیاتمون بگیم.....

از گله گیامون.....

از دردامون.....

غصه هامون.....

شادیامون......

امیدامون....

آرزوهامون.....

معجزاتی که اتفاق افتاده.....

راههای جدید.....

خواهش میکنم مثل همیشه نزدیکتر از خواهر واسه هم باشیم.....

چون درد ما رو جز ماها هیچ کسی نمیفهمه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ببین بذار یه مثال برات بزنم...... من تو بارداریم به خاطر خلط خونی رفتم دکتر گفت تا جایی که بتونیم ب ...

دکترم روزای زوج هست. امروز و دیروز مریض شدم. امروز از درد کلی گریه کردم. آخرم رفتم وکتر بهم دارو داد. مجبور شدم بخورم. البته بهش گفتم دارو استفاده میکنم اونم گفت اشکالی نداره. منم خوردم دیگه. ایشالا چیزی نمیشه

عزیزم دکترای شیراز اصولا با برند ایرانی و کارما کار میکنن اگه دوست داری داروخونه ای بهتون معرفی کنم ...

لاله جان دکترصیادی دکترقبلیه منه وخیلی دکتر خوبیه بخاطرهمینم سرش بینهایت شلوغه وبدیش هم همینه،ولی همیشه داروهای خارجی میدن واین داروخونه ای هم ک میگی واقعادرسته من هروقت هردارویی خواستم داشته،لاله جون چندروزپیش رفتم پیش دکترصیادی بهم دوفاستون دادواسه جلوگیری ازسقط ولی هنوز دودلم واسه استفاده کردن ازش؟اطلاعی ازین قرص داری؟

خانما من شبا از خواب بیدار میشم دست و پاهام گزگز میکنن . تو واژنم از بیرون درد میکنه تیر نمیکشه احسا ...

عزیزم نمیدونم دردت دقیقا چه شکلیه اما من دردمو توصیف میکنم شاید یکی باشه.....

ببین من حس میکردم انگاری استخوانی اطراف واژنمه که شدیدا درد میکنه و از شدت دردش نمیتونستم قدم از قدم بردارم.....

به دکترم گفتم واسم ایزوپرین تجویز کرد درام کمتر شدن.....

به نظرم راحت برا دکترت دردتو توصیف کن اگه نیازی به دارو باشه برات تجویز میکنه.....

.

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام مگه روز انتقال عکسشونو بهمون میدن؟؟؟  یعنی تو رویان هم اینکارو میکنن ؟منم دوس دارم عکسشون ...

نه عزیزم هر جایی اینکارو نمیکنه.....

آبان فیلم لقاح رو بهمون میدادن.....

من تو نت زدم اداره کل بیمه بعد اپراتور وصل شد و گزینه تایید دارو انتخاب کردم و راهنمایی کرد بیمه من ...

منم سلامت بودم تازه رفتم تغییر دادم ایرانیان گرفتم 

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
دوستانی که انتقال داشتین روز انتقال چه امپولی موقع انتقال تزریق کردین و چند ساعت بیمارستان موندین

من هپارین و پروژسترون داشتم
حدودا 2 ساعت بعد از انتقال مرخص شدم

والا نمیدونم مینو جون،منم از اول استرس طول سرویکس و داشتم، ولی فکر نمیکنم این درد به اون ربطی داشته ...

طول سرويكس منم ٢٩بود فردا ميرم دكتر ببينم چند شده دكتر سركلاژم نكرد استراحت هستم بيرون اصلا نميرم فقط دكتر شما كي ٣٧بود بعد شد ٢٩؟منم همش كلوتريمازول ميزنم

مرسی عزیزم از بابت راهنمایی کاملت...حتما مزاحمت میشم تو خصوصی...دکتر صیادی شیوه نوبت دهیشون به چه شک ...

اره میتونین راحت نبوت بگیرین
البته الان نزدیک عید هست نمیدونم چطوره شرایطش

البته خودش دیگه میکرو نمیکنه
چون خودش داره مرکز تاسیس میکنه
اما برای ویزیت و مشاوره برای داشتن مکمل و داروهای مناسب تر از این داروهایی که تو سیکل داشتین، میتونین ویزیت بشین

بچه ها کسی را می شناسید نتیجه بی بی چکش منفی شده باشه ولی نیجه آزمایش مثبت؟

بله عزیزم بودن دوستانی که همچین شرایطی داشتن......

درد واژن به طول سرويكس ربطي داره؟يعني وقتي درد ميگيره داره كوتاه ميشه؟من وقتي درد ميگيره ميترسم  ...

نه عزیزم برا من کوتاه نبود اما درد داشتم......