2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046124 بازدید | 684499 پست
دوستای عزیز چندروزه بحث اعتماد به پزشک و وجدان کاری پزشک  توی تاپیک داغه ،بنظرمن هرکسی هرحرفی ز ...

عزیزم من بودم که همچین جمله ای رو نوشتم
اتفاقا سوالی که ذهنت رو مشغول کرد سوال خودم هم بود
از جنین شناس مرکزمون هم پرسیدم ، توضیحش رو مینویسم برات عزیزم:

سقط های اولیه که در اثر مشکلات جنین اتفاق میوفته
یا شامل مشکلات کروموزومی حاد هست که سیستم ایمنی بدن سریعا بهش حمله میکنه چون دقیقا برای سیستم ایمنی مثل یک تومور در حال رشد به نظر میرسه که شامل یه سری سلول های غیر عادیه و باید جلوی رشدش گرفته بشه (البته تو مشکلات و نقایص ایمنی نسبت به جنین نرمال هم میتونه این حالت ایجاد بشه که اینجا دیگه مشکل از جنین نیست و ناشی از اختلال در کار کرد سیستم ایمنیه)

دسته ی بعدی جنین هایی هستن که با اینکه از نظر کروموزومی و ژنتیکی از ابتدا نرمال هستن ، اما به علت شکست دی ان ای تخمک یا اسپرم ، دی ان ای جنین دچار شکست میشه و اختلالات از این جا به بعد تازه بروز پیدا میکنه
این جنین ها هم نمیتونن لانه گزینی کنن یا اگر لانه گزینی کنن خیلی زود سیستم بدن مادر به صورت خود کار امکان ادامه ی حیات جنین رو میگیره ازش به کمک همون سیستم ایمنی

مواردی مثل سندروم داون و مشکلات ژنتیکی و کروموزومی دیگه از نوعی نیستن که بدن نسبت بهش واکنش نشون بده و جنین رو دفع کنه برای همین سقط عادی اتفاق نمیوفته و باید سقط با کمک دارو انجام بشه

در مورد پی جی دی هم نظر دکترا یه کم تناقض داره
عده ای میگن میتونه تماما مشکلات ژنتیکی رو رد کنه و عده ای میگن نمیتونه

مثلا مرکزی که خودم تحت نظر بودم قبلا، حتی بیمارایی که پی جی دی میکردن هم میفرستادن برای غربالگری ها
اما عده ای رو میشناسم که پزشکاشون میگن پی جی دی کردین و کافیه و دیگه غربال ها رو لازم نمیدونن

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
عزیزم من بودم که همچین جمله ای رو نوشتم اتفقا سوالی که ذهنت رو مشغول کرد سوال خودم هم بود از جنین ...

عزیزم ممنون بابت جوابت پس با وجود پی جی دی بازم ممکنه  دی ان ای جنین دچارشکست بشه وبعدا دچارنقص بشه بااین تفاسیربنظرم آدم غربالگری رو داشته باشه باخیال راحتتر بارداریشو میگذرونه.

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم ممنون بابت جوابت پس با وجود پی جی دی بازم ممکنه  دی ان ای جنین دچارشکست بشه وبعدا دچارنقص ...

نه جنین هایی که دچار شکست میشن نه
چون جنین هایی از این دست خیلی سریع از بین میرن اصولا و گرید پایین دارن

اما تو پی جی دی چون یک سلول از جنین برداشته میشه طبق نظر تعدادی متخصص ژنتیک، به تنهایی نمیتونه بازگو کننده ی تمام خصوصیات ژنتیکی سلول های دیگه باشه و لازمه بعدا که جنین رشد کرد محض احتیاط ، غربالگری ها انجام بشه

البته میگم پزشکایی هستن که لازم نمیدونن
اینم جزو مواردی هست که بین متخصص زنان و متخصص علم ژنتیک اختلاف نظر وجود داره

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
دوستان کسی اینجا دوفاستون استفاده نکرده برای جلوگیری ازسقط؟

سلام عزیزم من دوفاستون استفاده کردم اما نه برای جلوگیری از سقط برای مرتب شدن پریود .دوفاستون این خوبی رو داره که اگه باردار باشی به حفظش کمک کنه اگه نباشی باعث پریود بشه 😙

خداجونم شکرت       
ختم دعای توسل به نیت حاجت روایی دوستان 42.پریا 63عزیز27بهمن  43.yasealmas عزیز 28 بهمن ۴۴. ...

مرسی عزیز دلم...ممنونم از همگی💗💗💗💗💗

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
بهار جونم دیدم انتقال دادی ، از ته دلم برات آرزو میکنم که بیای و خبر خوش بارداریتو بدی ، انشالله مبا ...

سلام عزیزممممم قربونت برم ممنونم ایشالا ک هر جا هستی سلامت باشی و شادی هر روز برات دعا میکنم دوست خوب من 😍

نه جنین هایی که دچار شکست میشن نه چون جنین هایی از این دست خیلی سریع از بین میرن اصولا و گرید پایین ...

آهان ،پس درهرصورت داشتن غربالگری بهترازنداشتنشه حداقل کمترین فایدش رفع استرسه مادره.

بازم ممنون بابت توضیحاتت لاله جان.

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....
سلام عزیز دلم...فدات ممنونم الهی ک ۴تاش برام بمونن همش عکسشون ک بیمارستان داده نگاه میکنم انگشت میزا ...

سلام مگه روز انتقال عکسشونو بهمون میدن؟؟؟ 

یعنی تو رویان هم اینکارو میکنن ؟منم دوس دارم عکسشونو داشته باشم 😁😁😁😁

خداجونم شکرت       
سلام دوستان گلم..انتقال امروزم با بیهوشی بود و ۴ تا جنین عالی پرسلولی😍بیهوشیم ده دقیقه بود ولی خیلی ...

سلام مامان شدنت مبااارک ازاین روزا لذت ببر عزیزم منم دعا کن 😘😘😘😘😘

خداجونم شکرت       
سلام عزیزم من دوفاستون استفاده کردم اما نه برای جلوگیری از سقط برای مرتب شدن پریود .دوفاستون این خوب ...

ممنون عزیزم،امروز18انتقالمه ودکتربهم دوفاستون داده ولی چون دکتر اصلیم نیست نمیدونم بخورم یانه،بنظرم نخورم بهتره همون شیافمو ادامه میدم

مرسی گلم

ثمین جان اینو بدون هر چیزی که پیش بیاد قطعا خواست خداوند بوده و حکمتی درش بوده من متوجه نشدم ، شما ...

دقیقا لاله جون.من دکتر جدیدم گفتن 23بهمن برو سونو ولی من ازش سوال کردم اگر تا 30بهمن صبر کنم مشکلی داره گفت نه .فقط استرس نداشته باش گفت وضعیتت جز نوادر هستش ولی هستند کسانی که تویه هفته هایه اول رشد جنینشون کند هستش و اخرش خوش بوده براشون شما هم وقت داری

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

انشالله عاقبت هممون بخير بشه هممون گناه داريم سخت باردار ميشيم سخت اين دوران ميگذره خداكنه حداقل بخير بگذره التماس دعا دارم شرايط منم خيلي خاصه طول سرويكس كوتاه ديروز سونو كفت كيسه اب اب زياد داره خلاصه استراحت مطلقم ديابتم روش توروخدا برام دعا كنيد خداشاهده از شهريور توخونه ام فقط ميرم دكتر همين واقعا باشنيدن خبر بد و توخونه بودن خيلي سختتر ميگذره

ثمین جون مگه ستروتاید رو از روز 5 ام 7 ام سیکل شروع نکردی و تا اخرین سونویی که پانکچر معلوم شد نداشت ...

من کلا دوتا ستروتاید داشتم به نظرم 1دونه هم ی چیز دیگه داشتم فکر کنم ی چیز تویه مایه هایه اولگالتران بود ی همچین اسمی داشت پانکچرم روز 12سیکلم بود اخه.زود پانکچر شدم.بیشتر روی سینال اف و مریونال مانور میداد ظهیری

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
نه عزيزم همچين چيزي نيست، اين برداشت شما از حرفي هست كه اونها زدن،  اگر اينطور بود كه از ه ...

والا دکتر جدیدم هم حرف لاله جون رو زد و گفت تا هفته 10 وقت داری برا قلب جنین.یعنی این دکترم خیلی بیسواده؟ایشونم فوق تخصص زنان و نازایی هستن آخه