2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست
تغذیه هم روزی یه لیوان نشاسته باآب،یه لیوان شیر سویا(خداروشکر مشکل تیرویید ندارم)،مربای به،اناروآنان ...

عزیزم خوب پخته باشه میتونی....

ایشالله خبر بتای تپلتو بدی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه آنا جون فقط آب بیشتر خوردم،،،،آنا امکان داره تعداد زیادتر شه ؟موردی داشتیم؟؟

عزیزم دقیق نمیشه گفت بستگی به دقت سونوی دکترت داره.....

به من گفته بود ۶-۷ تا داری ۱۰ تا تخمک عالی داشتم......

توکلت به خدا باشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم دقیق نمیشه گفت بستگی به دقت سونوی دکترت داره..... به من گفته بود ۶-۷ تا داری ۱۰ تا تخمک عالی ...

عزیز مهربون پس یعنی اگه درست سونو کرده باشه دیگه امکان نداره زیاد تر از دوتا شه،،،،،مرسی عزیرم

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
چطوری بخور یک و نیم رو .با هم؟ناشتا؟

ثمین جون تو همون یه دونه ایرانیشو بخور بیشترشو اگه لازم بود بعدا دکتر تجویز میکنه.....

به هر حال بری برات تجویز میکنه چون بالاست.....

بالاترم میره اگه دارو نگیری.....

احتمال ۹۹ درصد همون یه قرص کامل ایرانی که ۰/۱ میلی گرمه تجویز کنه یا دو تا خارجی که هر کدوم پنجاه میکرو گرمه....

تا همسرت ببره فعلا بخور به دکتر میگه که شروع کردی.....

احتمالا دو هفته ای نرمال بشه...

بعد کمترش کنه.....

چطوری بخور یک و نیم رو .با هم؟ناشتا؟

بله عزیزم ناشتا بخور.....

تا نیم ساعت چیزی نخور.....

تا ۴ ساعتم گردو پنیر و کلسیم و.... نخور....

خانوما شما کلی تجربه دارید.این جواب آزمایش شوهرمه.اگر خودم مشکل نداشته باشم.بنظرتون چقدر امید به میک ...

عزیزم اگه این آزمایشو غیر مرکز ناباروری داده که خدسم همینه احتمال ۹۹ درصد شرایطش بدترم هست.....

اینجا مورفو ده هست.....

ببین چند روز پیش نی نی جون تست مجدد زلده همسرس مورفوش آزمایشگاه عادی ۸۸% نرمال بوده شده ۳ درصد.....

آنا جونم یعنی میشه  من روز  دوازده برم فولی ها م بیشتر شده باشه؟؟؟موردی بوده؟:؟؟

عزیزم بستگی داره مثلا من سیکل اولین میکروم تا یه هفته داروهام جواب نداد بعد تغییر داد و یه تکونی خورد.....

خورشت هویج با هویج پلو فرق داره؟

آره عزیزم. هویج رو مثل سیب زمینی خلال میکنن بمقدار زیاد اندازه خورشت. قبلش گوشت رو میپزن مثل قیمه. گوشت که کمی نیمپز شد هویج هارو اضافه میکنن. لیموعمانی و زعفرون و رب هم بهش اضافه میکنن. میذارن جابیوفته! راستی یه روش برای پختن مرغ بهت بگم. چون مرغ هم لازمه برای بدن. دکترمیگفت. مرغ رو طوری که میخوای خرد میکنی بعد توی یه قابلمه آب سرد میریزین و مرغارو توش میریزین. کمی زردچوبه و نمک میزنین. خواستین یه چوب دارچین هم میندازین توش. بعد در قابلمه رو بذارین. رو شعله بذارین. چند دیقه بجوشه. بعد آبکش کنین و مرغارو آب بکشین. بعد هر طور میخواین مرغ رو بپزین. این روش باعث میشه هم بوی بد مرغ ازبین بره و هم هورمونها و روغن بد مرغ! یه کفی میکنه آبش که همون هورموناست بنظرم!

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
من شهریور آزمایش دادم ذخیره سه و نیم بود و تا شهریور هر ماه سر وقت پریود می شدم. تا اینکه شهریور هیس ...

سها جون فكر كنم مشكلت امنوره ثانويه باشه

من خودم بيماراي خيلي زيادي ديدم كه از دكتر علوي نتيجه گرفتن 

حتي دكتر دفترشو باز كرد بيماراش كه امنوره بودن ونتيجه گرفتنو بهم نشون داد

راحتم وقت ميده حتما يه سر برو پيشش همه ازمايشهاتم ببر

ایرانیه 50 میکرو گرمه زیاده یعنی

ایرانیه ۰/۱ میلی گرمه یعنی ۱۰۰ میکرو گرمه دو برابر ۵۰ میکرو گرم میشه......

من خارجی نداشتم کلا اما اون عکسی که یاس جون گذاشت دیدم نصف دز ایرانیایی هست که من دارمش.....