2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046837 بازدید | 684554 پست
ثمین جون به احتمال ۹۹ درصد علت همینه و به زودی جبران میکنه...... اما بحث انعقادیم پیگیر باش...... ...

آنا جون قبل میکرو ازمایش انعقادیم مشکلی نداشت ممکنه الان مشکل داشته باشه؟الان بخوام باز آز انعقادی بدم حداقل 10روز طول میکشه جوابش بیاد چه کنم؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
عزیزم بالاست خوب..... حتی شاید الان بالاترم رفته باشه..... عزیزم فقط لووتیروکسین ایرانی فکر کنم دز ...

امروز دادم آز تیروئید رو .عددش شد 3.4

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من شهریور آزمایش دادم ذخیره سه و نیم بود و تا شهریور هر ماه سر وقت پریود می شدم. تا اینکه شهریور هیس ...

واااااي مگه ميشه ذخيره داشته باشيم و يائسه شيم سهاجون

منم مث خودتمااااا ذخيرم سه و نيم

ولي با دوفاستونم نشدم بعد. از. هيسترو كه برم انتقال

الان اكويين دادع بخورم ول كنم بشم برم انتقال

كلي انتقالم عقب افتاد سر نشدنم...

بايد مجدد خراشم بدم اثر هيستروم گفت ميره😐

برا يائسگي با وجود ذخيره داشتن ك گفتي خيليييي نگران شدم

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...
ثمین فردا صبح شوهرت جواب ازمایش رو ببره رشت پیش دکتر غدد، بهش بگه خانمم استراحت مطلقه این جواب ازمای ...

خیلی وضعیتم بده عزیزم؟

تا چهار ساعتم گردو و کلسیم و..... نباید بخوری.....

آنا جون چند تا بخورم؟

هر دکتری که معرفوه الزاما کارش خوب نیست علی الخصوص این دکتر رستمی!!

با یه خانم آشنا شدم ۱۵سال منتظر بچه بودن وزیر نظر دکتر رستمی.بعد ivf ناموفق و ۲۰ ملیون هزینه رفته بود بیمارستان مطهری دکتر صدیقه عمویی.با یه عمل ۸۰هزارتومنی طبیعی باردار شده بود.خانمایی که شیرازن و مشکل از خودشونه.صدیقه عمویی کلینیک مطهری عالی هست.کلن دکترای این کلینیک عالی هستن

سلام من دوباره اومدم،شوهرم نمیزاره بیام توگوشی الانم اینقد هولم کرد نتونستم صفحاتو کامل بخونم فقط خواستم بیام از وضعیتم بگم

از 7تا تخمک 4تاش جنین شد خداروشکر ک هر 4تاش گریدa هستن ودکتر گفت عالین دوتاشو انتقال داد دوتاشم ک فریز شد چون نفر آخربودم نیم ساعت روهمون تخت خوابیدم وبعد بردنم توبخش تا دوساعت رو کمرخوابیدم تکون نخوردم تا یه ساعتم رو پهلوی چپ بعدش دیگه دستشویی امونمو بریدرفتم،ازدیروزم نمازام نشسته خوندم واز توالت فرنگی اسفاده کردم دکتر کریم زاده وافلاطونیان هردوشون اومدن گفتن نیاز ب استراحت مطلق نیست ب زندگی عادی برگردین فقط خم وراست نشین ووسیله سنگین برندارین،همین

ولی خب من ک خیلی دارم رعایت میکنم فقط هرازگاهی پامیشم یه کم راه میرم 

قراره تا پنج شنبه هم یزدبمونیم بعد برگردیم

دیییگگگه آهان هزینه انتقال هم شد1400

شیاف هم هر 12ساعت بایدبزارم

فقط الان زیر دلم تیرمیکشه یه کم دردمیکنه نمیدونم طبیعیه یانه؟

خورشت هویج با هویج پلو فرق داره؟

بله عزیزم اتفاقا میخواستم بگم خورشت هویج فرق داره ها.....

ببین ما یه رنده داریم هویج رو باریک و خلالی خورد میکنیم.....

دراز و باریک و خلالی.....

بعد چطور پیاز خلالی سرخ میشه ترد میشه تقریبا هویجای مام اونجوری میشه.....

حالا یا خورشت هویج با مرغه یا گوشت.....

البته من هویجارو بخار پز میکنم برا خودمون.....

بعدشم با آب گوشت یا مرغ و آب لیمو طعم دار میکنیم که شیرینیش بره.....

خلاصه سر سبد غذاهای مجلسی و عروسیامونه.....

راستی کنارش کوچه هام سرخ میشه سرو میشه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بله عزیزم نقص ایمنی میتونه باعث پس زدن جنین بشه خصوصا برا ماها که جنین بیرون ایجاد میشه و انتقال مید ...

آنا جون قرص تیروئید رو چه ساعتی و قبل یا بعد غذا باید خورد؟

خدایا شکرت😙
متاسفانه اینجا دکتر غدد نداره اصلا گیج شده نمیدونم چه خاکی بریزم روی سرم

عزیزم هول نکن.....

لازم نیست حتما خودت بری....

برا من آزمو همسرم برد دکتر غدد و دارو تحویز کرد.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

تغذیه هم روزی یه لیوان نشاسته باآب،یه لیوان شیر سویا(خداروشکر مشکل تیرویید ندارم)،مربای به،اناروآناناس ومغزیجات میخورم

آناجان اشکال نداره گوشت کبابی بخورم همون کنجه رو میگم؟

انا جون خون پریودی اومد...دکتر گفت داروهامو قطع کنم

فدات بشم خیلی ناراحت شدم.....

ایشالله خدا برات جبران کنه.....

ولی به نظر میاد میخواست اتفاقی بیفته ها.....

احتمالا بالا بوده پایین اومده.....

سلام من دوباره اومدم،شوهرم نمیزاره بیام توگوشی الانم اینقد هولم کرد نتونستم صفحاتو کامل بخونم فقط خو ...

الهی که مامان بشی و تا 15 روز دیگه خبر شادی و خوشیتو بهمون بدی .امیدوارم همیشه بعد این روزات خوش باشه