2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047036 بازدید | 684569 پست
یاس جون با ی بیبی دیگه هم امکان کن بعد برو آز بتا.مدیکور اصلا ازش خاطرات خوبی ندارم 

اتفاقا امروز یکی دیگه گذاشتم باز هاله انداخت. الان دیگه میخوام برم آزمایش بدم.

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
یاس عزیزم خدارو شکر مبارکه انشالله ک تا آخرش برات خوب پیش بره

فدات بشم عزیزم. ان شالله بزودی شما هم خبر خوش بارداریتو بهمون میدی. فقط سعی کن بی خیال باشی و قلبا به خدا توکل کنی. ان شالله بهترینها برات پیش میاد.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله ال دی نداشتم...4 تا پودر و دو تا آب تزریق میشه هر بار

اگه طبق روتین قبلی بود ، شما نهایتا 3 تا گونال روزانه داشتین
چون عدد ذخیره ی خوبی دارین
این ستروتاید باعث میشه مجبور بشن دوز دارو رو زیاد کنن
و این برابر است با هزینه بیشتر

هزینه مهم نیست اما حد اقل خدا کنه جواب بگیریم همگی

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
[QUOTE=52562031]کلا دکتر من هم میگفت 7 8 ماهه طبق رفرنس های خارجی و مطالعات جدید، سیکل ها تغییر کردن ...

عزیزم فک کنم شما کاملا حرف منو بر عکس متوجه شدین
من گفتم دکتر نصر میگن این چند تا داروخونه که معرفی میکنم دارو بخرین چون مطمئن نیستم جاهای دیگه داروهاشون اصل باشه
اگر هم کسی از جای دیگه بخره رک میگن اگه فولیکول خوب نداشتین ما رو مقصر ندونین چون جای دیگه دارو خریدین و ممکنه تقلبی باشه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
یاس جون تبریک میگم عزیزم،انشااا قسمت بقیه منتظرا بشه، طبیعی باردار شدی عزیزم؟ من صفحات پیش نخوندم&nb ...

وای یسنا جونم ممنونم عزیزم. ان شالله بزودی خبر بارداری شما شادمون کنه. بله عزیزم چند باری اقدام داشتم. خدا اینماه قسمتم کرد. ان شالله بزودی قسمت منتظرا بشه.

سلام خانم ها،من امروز اولین آمپولمو زدم،،،،بچه ها به من فقط تا روز هفت پریود که میرم پیش دکترم بهم پرگوریس روزی دو تا داده،،،به نظرتون کافیه؟؟؟آخه میبینم بچه ها اسم چند تا دارو رو میگن،،،،بعد برای من روی شکمم زد از نافم فاصله داشت درسته؟؟؟

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
قربونت برم عزیزم. ان شالله شمام بزودی طبیعی باردار بشی. شما تلاشتونو کنین😉. یه نسخه بتای معمولی دار ...

اون وقت نمیتونی مال شنبه رو با مال امروز مقایسه کنی که عزیزم
چون تو آز معمولی عدد نمیگن
مثلا مینویسن بالای 25 مثبت

سلام خانم ها،من امروز اولین آمپول زدم،،،،بچه ها به من فقط تا روز هفت پریود که میرم پیش دکترم بهم پرر ...

پریا جان پیش زمینه لغت گوشیت رو خاموش کن عزیزم
چی نوشتی :)))))))))))))))

برا رژیمت باید بگم مناسب طبعت باشه و مناسب شرایط خودت و از کسی تقلید نکن........ موقع پری هم خیلی د ...

آناجون  من طبعم سرده،بار آخری که انتقال دادم و آزم مثبت شد ولی دو روز بعدش دچار لکه بینی شدم که آز دادم و بتام پایین اومد تا اینکه سقط شد میخواستم بدونم احتمال این هست که چون بعده انتقال من هر روز یه لیوان شیر سویا+نشاسته میخوردم باعث شده سردیم زیاد شه و جنین سقط شه؟

اللللههههههییی شکرت،دوست دارم...
عزیزم شاید سلکسانت از روز انتقال شروع بشه زنگ بزن بپرس....... برا من از روز انتقال شروع شد...... ا ...

انا جان دقیقا گفت از اول روز پریودت شروع کن به زدن ولی وقتشو نمیدونم.

آناجون من بی بی چک گذاشتم هاله انداخته. امروزم میرم آزبتا میدم. دکترم باهمون بی بی چک مثبت منو قبول ...

یاس عزیز مبارکت باشه، به سلامتی ان شاءالله

التماس دعا عزیزم

پروردگارا تمام امیدم تویی،درهای رحمتت را برویم بگشای و مرا از نعمت مادر بودن بهره مند گردان به حق بزرگواری و مهربانیت...آمین
وای یسنا جونم ممنونم عزیزم. ان شالله بزودی خبر بارداری شما شادمون کنه. بله عزیزم چند باری اقدام داشت ...

انشاءالله یاس جون تبریک بسلامتی

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
پریا جان پیش زمینه لغت گوشیت رو خاموش کن عزیزم چی نوشتی :)))))))))))))))

وای ببخشید عزیزم،درستش کردم،،،،

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
ان شاء ا... عزیزم ان شاء ا... هر دو سال یکی دو تا انتقال بدی 😘😘😘😘 شایدم خدا خواست و دومی و سومی ...

نه لاله جون با این جملت که آدم نباید چیزی بدونه موافق نیستم اگر من از جریان این ازمایشهایه تکمیلی و ایمنی و انعقادی بار اول میکرو اطلاع داشتم 100درصد انجامشون میدادم و اینقدر غصه نمیخوردم موهایه سیاهمو از دست نمیدادم .من خیلی خیلی زیاد تویه این قضیه ی نازایی اذیت شدم من اصلا آدم حسودی نیستم خداشاهده ولی وقتی زنی رو میدیدم با شکم گنده نشسته توی مطب همینجور به شکمش نگاه میکردم اشک میریختم گناه من چی بود اخه گیر ی مشت دکتر بیسواد و بی وجدان افتاده بودم .اگر اطلاعاتم بالا بود اینقدر نمیشکستم خداروشکر از همه چی سر درمیاری و اطلاع داری 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....