2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
سلام به دوستای عزیزم ، دلم خیلی براتون تنگ شده بود ، نمیدونم کیا مثبت شدن ، کیا صدای قلب شنیدن و کیا ...

من دور مهربونيت بگردم،عزيزم ان شاالله خداي بزرگ كه مهرش إز همه مادرا بيشتر به فريادمون برسه، انشاالله خوش خبري بياري برامون خانم گل

خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا خیلی مهربونه خیلی بزرگه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانم های گل من الان اومدم از دکترم،،، سونو کرد گفت آندومترت خوبه،،،،یادم رفت بپرسم چنده آنقدر ...

عزیزم ایشالله این دارو برات خوب جواب میده.......

فکرای خوب خوب بکن عزیزم........

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خانوما من میخواستم میکرو بکنم دکتر بهم گفت پریود شدی ال دی شروع کن ولی من هنوز پریود نشدم بنظرتون اگ ...

خوب عزیزم به نظر میاد بخوره دم دمای عید بیفته......

خوب ال رو شروع کنی ۲۱ قرصه بعد که قطع کنی تقریبا یه هفته بعد پری میاد و بعدشم داروی تحریک تخمدان و......

یعنی یه ۴۵ روز حداقل از شروع ال دی درنظر بگیر......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام خانما میشه کمک کنید . من دیروز ترشح داشتم بعدش قط شد شبش شیاف زدم دکترم گفت برم سونو من تا شنبه ...

عزیزم هی دستکاری نکن برنامتو......

روال بدنتو به هم نریز......

عزیزم بالا پایین شدن پروژسترون خوب نیست دیگه بالا بردی یه مدت باید ادامه بدی......

ببین بالا بردن پروژسترون انقدرا بد نیست اما افتش میتونه باعث خونریزی و لک بشه.......

عزیزم برا همینه من تاکید میکنم با یه لک سریع شیاف اضافه نکنین اما حالا که اضافه کردی تا با دکترت درمیون بذاری باید ادامه بدی بازم ببین خودت چی صلاح میدونی.......

سلام دوستان،ببخشیدمن هی میام گزارش کارمیدماجدا ازینکه خودم سبک میشم میگم شاید ب دردیکی بخوره،من بعدا ...

عزیزم ایشالله همه چی خوب پیش میره توکلت به خدا باشه......

راستی شرایط قبل ازپانکچر چیه؟بایدناشتاباشم؟

بله عزیزم باید ناشتا باشی ده دوازده ساعت حتی آبم نباید بخوری فقط اگه لووتیروکسین داری صبح با یه قلوپ آب بخور زیاد نباشه........

سلام دوستان عزیزم  من امروز روز دوم پریودیم بود سونو شدم ولی هنوز ضخامت آندومتر بالا بود یعنی ...

برا رژیمت باید بگم مناسب طبعت باشه و مناسب شرایط خودت و از کسی تقلید نکن........

موقع پری هم خیلی دستکاری نکن منظورم این با دم کرده ای چیزی قانون بدنتو زیر و رو نکن!!!!!!

ممنون گلم. نمی دونستم عکس گذاشتی .من سعادت نداشتم ببینم.

عکس منظور عکس دستهای وروجکمه........

سلام خوبین دوستان یه سوال دارم !!دکترم  گونال و منوپور برام تجویز کرده از دوم پری شروع کنم ولی ...

بستگی به شرایطت داره!!!!!!

برا رژیمت باید بگم مناسب طبعت باشه و مناسب شرایط خودت و از کسی تقلید نکن........ موقع پری هم خیلی د ...

مرسی آنا جون ممنون که تو هر شرایطی پاسخ میدی🙏🙏

در مورد پی آر پی میشه بگی🙏🙏🙏 

سلام یه سوال ببخشید میشه بگین وقتی دکتر میگه روز اول پریود بیا مطب چیکار میکنه غیر از سونو؟ دارو هم همون روز میده ؟ 

من روز اول پریودم میشه پنج شنبه یا جمعه زنگ زدم از منشی پرسیدم چیکار کنم گف برو مرکز ناباروری گفتم دکتر میاد اونجا گف اگه خودشم نباشه همکاراش هستن 

من اصلا حس خوبی ندارم اینطوری

لطفا برای مامان شدنم یک صلوات بفرسین  
سلام یه سوال ببخشید میشه بگین وقتی دکتر میگه روز اول پریود بیا مطب چیکار میکنه غیر از سونو؟ دارو هم ...

معمولا میگن روز دوم یا سوم پریود 

سونو انجام میدن وبا سونو مشخص میشه که سیکلت چطوری شروع بشه 

بعله اگه برای پانکچرباشه داروهارو شروع می کنه 

ولی اگه با مراکز مشکل داری میتونی بری مطب وپیش دکتر خودت چون اگه پنج شنبه شروع پریودت باشه نه لک بینی ،شنبه میشه بری که میشه سوم پریودت واگه جمعه پریود بشی شنبه میشه دوم که بازم عالیه

خانما تورو خدا کمک کنید چرا اینجا خلوت شده من تخمدانم تیر میکشه دو روز پیش سونو شکمی دادم همه چی نرم ...

عاطی جان نگرانی هایی که داره طبیعیه
اما نمیشه دکتر تو سونو نبینه که
ان شاء ا... هیچی نیست
استرس نداشته باش این دردا طبیعین

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو