2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047212 بازدید | 684581 پست
اره همون چون دکتر گفت باید تکرار کنه .میگفت ما مورفوی ۸۸ %  نداریم

بهتره یه مرکز درمان ناباروری تکرارش کنین 

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
بله. Fsh م ۵ بوده. ولی  Lh رو پیدا نمیکنم که بگم

اف اس اچ خوبه پس عدد ذخیره نمیتونه کم باشه "
اما ممکنه عدد ذخیره بالا باشه و برای همین فولیکول ها رشد نمیکنن
حتما تست AMHرو انجام بدین

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخه الان ۸ ماهه همش منتظرم اگه نه چرا حامله نشدم خودمم دکتر رفتم سونو واژینال انجام داد همه چی خوب ب ...

عزیزم 8 ماه که چیزی نیست
تا یکسال طبیعیه
الان که با این الودگی ها و پارازیت و اشعه ها و ........ تا 2 سال هم طبیعیه عزیزم

در ضمن فقط به سونو نیست گلم
عکس رنگی گرفتین؟

چه خوبه این دیگه نیاز نیست هر روز امپول زد . لاله جان ببخش همش مزاحم میشم اینو دیگه تا ۹ ماه میزنن؟

تا وقتی که نیاز باشه میزنن 

سلام به همه ايشالا قسمت همه منتظرا  بشه من روز ١٣ انتقال مثبت شد ازمايشم اينكه بتام ٨٢ خوب ...

مبارکه عزیزم
مهم اینه که بتا دو برابر بشه بعد هر 48 ساعت
ان شاء ا... همه چیز عالیه و از بارداریتون لذت میبرین

رز جون عزیزم متاسفم مثل اینکه آز خودم منفی شده باشه منم امروز رفتم تخمک کشی 2تا تخمک بیشتر نداشتم خ ...

ان شاء ا... همین دو تا جنین میشن و با همینا باردار میشی عزیزم

من یکماه قبل ۱۵ آمپول فوستیمون و ۸ تا کارما زدم سایز تخمکام از ۱۲ بالاتر نرفت، نشد آی وی اف کنم، بنا ...

عزیزم اگه هاش سی جی نداشتی بارداری که 😍😍😍😍😍

شنبه آز بده

سلام دوستان  ببخشید من یه سوال داشتم  هر کاری کردم نشد تاپیک بزنم  من سقط داشتم چک ...

عزیزم بالا بودنش مشکل ایجاد میکنه
و نشونه ی کمبود ویتامین هایی مثل ویتامین ب12 و ب6 و فولیک اسید هست

دوستان خوبم،مهربونا،ممنون از همراهیتون، از همدلی تون، از حمایتاتون، برام به اندازه خواهرام عزیز شدین ...

رز عزیزم خیلی ناراحت میشیم از نبودنت
امیدوارم این به صلاحت باشه چون این جوری نبودنت برای همه اسون تر میشه
امیدوارم خیلی نتونی فاصله بگیری و به زودی با یه معجزه در درونت برگردی و تاپیک و دوستان رو غرق شادی کنی

بچه ها دو سه روزه سمت راست پايين رحمم يه وقتايي درد ميگيره و ول ميكنه مثلا يه ٢٠ ثانيه درد ميگيره و ...

عزیزم درد اگه به سمت تخمدان میره و همیشه یک طرف هست ممکنه مشکوک باشه
کی سونو داری برای دیدن ساک؟

عزیزم من کف پاهام داغه شبا باید بیرون از پتو باشه  اما قسمت جلو رونهام و اطراف نافم خیلی سرده & ...

حموم میرین روزای اول پریود؟
شبا با شال کمر و شکم رو خوب ببندین حتما
یه سری نرمش ها که مخصوص شکم هستن انجام بدین تا خونرسانی به شکم بیشتر بشه

ااااااه چه باحال،واقعا؟پس واسه همینه که قدیمیا پاشون رو حنا میذاشتن.خیلی زیاد جالب بود.فقط هر چند وق ...

بله دقیقا برای همین بوده
حتی تو روایات هم داریم که اگه دارین از خزینه خارج میشین اخرین مرحله پاهاتون رو داخل خزینه های اب سرد بذارین !!

به هر حال هیچ کدوم از توصیه های دینمون بی حکمت نیست فقط اون موقع نمیتونستن از نظر علمی توضیح بدن
لی لا جان الان فصل سرده و ادم میتونه جوراب بپوشه
تازه الان مد شده شابلون های حنا کاری هم دارن
روی پا رو میشه با اون شابلون ها نقاشی کرد تا ضایع نباشه
ولی کف پا رو کامل بذار

هر وقت رنگ حنا کمرنگ شد بذار دوباره
فقط شبا داری میخوابی جوراب بپوش چون مولکول های حنا که به ملافه و اینا میچسبه سرب داره
و دوباره میتونه از راه پوست جذب بشه
از وقتی وارد سیکل شدین هم دیگه نباید حنا مصرف کرد