2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047270 بازدید | 684585 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من یکماه قبل ۱۵ آمپول فوستیمون و ۸ تا کارما زدم سایز تخمکام از ۱۲ بالاتر نرفت، نشد آی وی اف کنم، بنابرااین باید ۲۳ این ماه پریود میشدم، هنوز نشدم، امروز دو تا تست زدم مثبت شده، یعنی حامله ام یا اثر داروهاست

سلام. قرار بود هفته ی بعد واسه اولین بار ای یو ای کنم. دیروز رفتم سونو داخلی گفت تخمک گذاری ندارم. د ...

عزیزم خیلی وقتها بعضی افراد به یه دارو جواب نمیده بدنشون، سری بعد داروهاتو عوض میکنه و مطمئن باش تخمک گذاری داری 

من یکماه قبل ۱۵ آمپول فوستیمون و ۸ تا کارما زدم سایز تخمکام از ۱۲ بالاتر نرفت، نشد آی وی اف کنم، بنا ...

مثبت شده بارداری عزیزم 

تو اولین فرصت برو آزمایش بتا بده اگه میتونی وجایی هست که فردا صب اینکارو انجام بده

سلام دوستان 

ببخشید من یه سوال داشتم 

هر کاری کردم نشد تاپیک بزنم 

من سقط داشتم چکاپ دادم توی آزمایشاتم هموسیستئینم عددش 3 بود رنج نرمال آزمایشگاه بین 5 تا 15 بود حالا میخوام بدونم پایین بودنش اشکال داره 

هموسیستئن باعث سقط میشع

دوست دارم زندگی رو

دوستان خوبم،مهربونا،ممنون از همراهیتون، از همدلی تون، از حمایتاتون، برام به اندازه خواهرام عزیز شدین...

میخوام یه مدت از سایت فاصله بگیرم. چون تصمیم گرفتیم تا مدت نامعلوم درمان و بچه رو بذاریم کنار...فراموش کنیم که مشکلی هست... واقعا هر دومون خسته شدیم،بخاطر این قضیه و مسائل سختتری که طی این 12 سال داشتیم هیچ وقت فرصت زندگی کردن نداشتیم....

میخوایم به خودمون فکر کنیم و البته به اینده مون...

خدا شاهده که همه تونو خیلی دوست دارم،دلم برای همه تون تنگ میشه...ولی خب این جوری برام بهتره...فکر کردن به بچه اعصاب داغونم رو داغونتر میکنه....

انشالله خیلی زود لی لای مهربونم،بهار نازنیم ،امید زندگی عزیز و اونایی که با عرض شرمندگی یادم نیست که ماه بعد انتقال دارن مادر شن....

مامانای قشنگمون خصوصا ثمین عزیزم که بعد کلی تلاش مادر شده هم بسلامتی دورانشون رو طی کنن و بارشون رو بسلامت زمین بذارن....

آنای عزیزدلم همیشه ممنونتم برای راهنمایی های خواهرانه و دلسوزانه ت...خدا همسر و دختر گلت رو برات حفظ کنه...

آرزوی بهترینها رو دارم برای تک تک خواهرای گلم...انشالله تاپیک همیشه پر از خبرای خوب باشه خبر مادر شدن عزیزای دلم...

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!