2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046377 بازدید | 684510 پست
عزیزم دکتر ظهیری واقعا دکتر با حوصله ای هستش هر جلسه قبل از ویزیت و اومدن دکتر باید یکبار توسط ماماه ...

ممنون ثمین جان
خیلی از توضیحاتت ممنونم
عزیزم من میخواستم اخر وقت نوبت بگیرم که بتونم کامل شرایطم رو توضیح بدم
حالا به نظر شما لازمه ؟ نوبتم وسط باشه دکتر خیلی عجله نمیکنه ؟ میذارم شرایطم رو توضیح بدم
من یه بدی که دارم اینه که اخلاق و رفتار دکتر خیلی رو اعتمادم بهش اثر داره و اگه به دکتری اعتماد نکنم متاسفانه درمانش هم برام اثر نداره 

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
لاله سرخ عزیزم، از اینکه اومدی دوباره خیلی خوشحالم، ایشالله خدا هر چه زودتر تمامی مشکلات جلوی پات رو ...

لیلا جون من کلا مشکل ایمنی رو دارم و باید براش دارو مصرف کنم
چون من رماتیسم ستون فقرات هم دارم که خودش مشکل ایمنیه
سابقه الرژی هم دارم  سالهاست که اینم خودش به سیستم ایمنی بدنم مربوطه
از طرفی گونال خیلی خوب برام جواب میده
چند تا امپول دیگه دکتر برام امتحان کرده بود که یکی باعث شد فولی ها هم اندازه رشد نکنن
یکی دیگه اش باعث شد فولی ها تعدادش کم باشه
مریونال هم چون عدد ذخیره بالا دارم نمیتونه از اول برام تجویز کنه تو سیکل میکروی سری قبل فقط 4 روز اخر داشتم
گونال خیلی خوب بهم میسازه
فولی های یک دست و سایز خوب
برای همین میترسم باز دارو رو عوض کنم و یه مشکل دیگه ایجاد بشه
دکتر ایمونولوژی گفت بهترین کار همینه که پرد نیزولون بخورم تا عوارض حساسیت رو کنترل کنه

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تخمدان سمت چپ ٥ تا فوليكول ١٠ ميليمتر  سمت راست ٢ فوليكول ٥ آناجون داروهاش گونال و منوگان ...

مهدیه جان خوبی عزیزم ؟
دلم برات تنگ شده بود عزیزم

عزيزم دكتر شما ديباونده به شماهم استرس فورمولا داده؟؟

آره عزیزم 

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .
سلام بچه ها خوبین؟ من دیروز سومم بود و دو تا جنین انتقال دادم نمیدونم گریدشون چند بود ولی یکیشون هشت ...

عزیزم تو میکرو تحرک خیلی ملاک نیست......

توملت به خدا باشه ایشالله همین جنینا واست وروجکای مامانی میشن.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
وااااای کتایون مامان...این رفتارهای مادرشوهرت اعصابمو ریخته بهم دورازجون چقدر بیشعورن که نمی فهمن خ ...

مهکان جان خوبی عزیزم الان شناختمت
هنوزم بیای در خدمتم عزیزم
ان شاء ا... با همدیگه همه کنار هم نتیجه بگیریم

من خيلي گريم ميگيره، طبيعيه؟ إز نتيجه وحشت دارم. 

منم روزای آخر اینطوری بودم الکی گریم میگرفت......

ایشالله به زودی اشک شوق بریزی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستان عزیزم من ۵شنبه صب انتقال دارم اگه راضی هستید واسم آیت الکرسی بخونید خدا خودش بهم نظر کنه . خی ...

من میخونم برات عزیزم
امیدوارم خوشحالمون کنی و 15 روز دیگه خبر مامان شدنت رو بدی

سلام دوستان یک سوال داشتم اگه کسی تا حالا حامله شده باشه بازم لازمه که آزمایشهای انعقادی‌وایمنی رو ب ...

عزیزم ربطی نداره.....

من کسیو سراغ دارم یه بچه داره و طبیعیم باردار شده و برا دومی باردار نمیشده و الان تو سیکل میکرو هست و معلوم شده مشکل ایمنی و انعقادی داره......

و اینکه واسه قبل انتقال بنظرتون شیره خرما خوبه بخوریم ؟من امروز روغن سیاه دونه گرفتم که روی شکمم بما ...

عزیزم بستگی به طبعت داره.....

اما در کل فکر نکنم قبل انتقال موردی داشته باشه مگه اینکه کلا طبعت خیلی گرم باشه و بهت نسازن......

عزیزم من مشکلم این است که جنین هام تا 4سلول رشد میکنه یعنی فقط روز اول رشد میکنه بعدش متوقف میشه فکر ...

عزیزم همون جور که ازیتا جون توضیح داد شکست دی ان ای هم تو مردا هست هم تو خانما
عزیزم طبق گفته ی جنین شناس، وقتی جنین رشدش تو مراحل اولیه متوقف میشه یعنی تخمک مشکل شکست دی ان ای داره
اما اگه رشد کنه اما گریدش پایین باشه یعنی اسپرم مشکل داره

شما دقیقا همین کارایی که ازیتا جون گفتن و انجام دادن رو رو رعایت کنین و یه سری مکمل هم نیاز دارین تا این سری تخمک هاتون کیفیتش عالی داشته باشه
البته یه مقدار درمان شکست دی ان ای تو خانوما بیشتر از اقایون زمان میبره 

عزیزم شما میدونی گل گاو زبون در حد کم تو سیکل میکرو مشکلی داره یا نه؟ من چون طبعم سرده شبها جای چای، ...

ازیتا جون کلا دمنوش ها رو دیگه بذار کنار
مخصوصا گل گاو زبون !!

گل سرخ هم حتی خیلی گرمه و از شروع سیکل نباید استفاده کنی