2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046493 بازدید | 684518 پست
ان شاءالله  من ک امروز بخاطر بی علایمی کلی نشستم گریه کردم بعد پاشیدم کارهای خونه کردم

عزیزم همه که مثل هم نیستن. ایشالا مثبتی. به خودت فشار نیار که نخوای بعدا خدای نکرده پشیمون شی. کی آز داری؟

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزم همه که مثل هم نیستن. ایشالا مثبتی. به خودت فشار نیار که نخوای بعدا خدای نکرده پشیمون شی. کی آز ...

بهم گفتن بیست روز بعد انتقال ولی طاقت ندارم تا اون روز زودتر میرم

خدایا بخاطر دل رباب  نگاهم کن یا رباب به گلو بریده لب تشنه علی اصغرت امسال دامنم سبز کن یا نرجس خاتون از پسرت مهدی، بخواه من هم بازمادر بشم باردار بشم بچه ها سالم صالح به دنیا بیارم  یا ام البنین به جان قمرت واولادش  نظری به من کن یا امام حسن یا کریم اهل بیت  به جان نوهات نفیسه خاتون وبه عزتش و قدر منزلتش   برام معجزه کن   معجزه کن معجزه معجزه معجزه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ان شاءالله  من ک امروز بخاطر بی علایمی کلی نشستم گریه کردم بعد پاشیدم کارهای خونه کردم

ببين منم همش ميزنم زير گريه، گريه هاي هاي

خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا خیلی مهربونه خیلی بزرگه
کتایون جان جواب گرفتی زودی بیا بگو که ماهم تو شادیت شریک شیم. مثل دارا غیب نشیا. هنوز فکرم پیششه.

شما دعا كن چشم

بچه ها من فردا12روز انتقال دادم بنظرتون برم یه ازمایش بدم خیلی دلشوره داره 

خدایا بخاطر دل رباب  نگاهم کن یا رباب به گلو بریده لب تشنه علی اصغرت امسال دامنم سبز کن یا نرجس خاتون از پسرت مهدی، بخواه من هم بازمادر بشم باردار بشم بچه ها سالم صالح به دنیا بیارم  یا ام البنین به جان قمرت واولادش  نظری به من کن یا امام حسن یا کریم اهل بیت  به جان نوهات نفیسه خاتون وبه عزتش و قدر منزلتش   برام معجزه کن   معجزه کن معجزه معجزه معجزه 
بچه ها من فردا12روز انتقال دادم بنظرتون برم یه ازمایش بدم خیلی دلشوره داره 

نه استرس به خودت وارد نكن ، أنا ميگفت زوده

سلام دوستان من امروز رفتم که وارد سیکل شم دکتر م قبول نکرد گفت بزار این ماه رحم ت خودشو بسازه و اندمتر ت بهتر شه، گفت زمان بده. ماه دیگ باید برم. آخه چرا بعد هیسترو رحمم اینطور شد. چرا اندمتر م نازک شه 

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .

بچه های انتقالی چه صبری دارید بابا يه بی بی بزنید روزه دوازده به بعد باید نشون بده.. من ديگه تحملم تمام شد بخدا برای شما.

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .
سلام دوستان من امروز رفتم که وارد سیکل شم دکتر م قبول نکرد گفت بزار این ماه رحم ت خودشو بسازه و اندم ...

ستاره جون عیبی نداره، ببین برای هر سیکل پانکچر میگن بهترِ دو تا پریود صبر کنین، دو تا پریود منظور بعد از پانکچر یا انتقال منفی اون پریود که میاد حساب نیست از پریود ماه بعدیش میشه پریود اول ، پریود دوم ماه بعدش، پریود سوم برید برای پانکچر، شرایط رحم و تخمدان خیلی مناسب میشه، به منم همینو گفتن. 

چشم عزیزم ببینید چیزی که من متوجه شدم کسانی که شکست دی ان ای دارن ، رادیکال آزادشون بالاست. ما جواب ...

خيلي خيلي لطف كردي انشاالله كه به زودي زود مامان بشي و مارو خوشحال كني❤️❤️😍😍

ستاره جون عیبی نداره، ببین برای هر سیکل پانکچر میگن بهترِ دو تا پریود صبر کنین، دو تا پریود منظور بع ...

لیلا جون آخه من آخرین انتقال خرداد بود و شهریور هیستر و شدم ولی بعد هیستر و مشکل اندمتر نازک پیدا کردم، سیکلم رو بخاطر اندمتر عقب می ندازن. 

انای عزیزم انشالله حال روحی بهتری پیدا کرده باشی. دوستان و انای عزیز کسی می دونه بعداز مشکل تو اندمتر پیش اومده باشه و نازک شده باشه چند ماه زمان می بره؟ من این ماه دکتر استر و مارین و دو فاستون بهم داد، به نظرتون خوب میشم این ماه و ماه دیگ ميشه وارد سیکل شم 

سلام بچه ها یکی دوهفته است نبودم چه خبرا ازدوستان کیا انشااله نی نی تو دلشونه

آناجون شما خوبین 

لیلا جون مامان سبحان جون بقیه دوستان انشااله حالتونخوب باشه 

شب یلداتونم پیشاپیش مبارک❤❤

خدایا...شکرت😍
نسخ آزهای تکمیلی!!!!! نسخه اول: برای همسرتون!!! لطفا کاریوتایپ انجام شود. نسخه ...

عزیزم حتما لازمه که علاوه بر ایمنی و انعقاد ژن های ترومبوفیلی رو بررسی کنیم؟

من

MTHFR

PAI1رو ندادم برم بدم؟حتی اگه بقیه شون نرمال بودن؟