2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046595 بازدید | 684530 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قربونت عزیزم مهربون....ولی اینجوری گفتی پرو میشمااااا از فردا میام طرز تهیه ته چین گوشت میپرسم و طری ...

اینجا خونمونه........

خونه خودمون........

هر کاری که دوست داشته باشیم مختاریم انجام بدیم.......

اینجا با هم میخندیم.....

با هم گریه میکنیم.....

باهم منتظریم.....

با هم خونه تکونی میکنیم......

با هم ذوق وروجکامونو داریم.........

اینجا ما در هر شرایطی کنار همیمممممممم.......

این کنار هم بودن بی غل و غش و بی ریا هست که اینجارو منحصر به فرد کرده.......

واسه همینه که بی هیچ اجباری میاییم و کنار همیممممممم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
از اناجوونم ممنون انشالله خدا سايه اتو از سر اين تاپيك كم نكنه ليلا جونم اميدوار جونم مامان سبحان عز ...

چه کار خوبی کردی تیکر بارداری گذاشتی،عاشقشم یعنی.حس میکنم تو این تاپیک بارها و بارها خاله میشم.

انشاءالله به زودی تیکر بارداری لیلا،بهار،پرستو،سها و بقیه دوستای منتظر.چقد خاله شدن حس خوبیه.چقد خواهر دارم که منتظر بچه هاشونم.  

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
نمیدونم ولی به نظرم خوشحالی نیست، یه چیز تو مایه های پرواز کردنه. یه جوریه فراتر از خوشحالی یا هر وا ...

چه چقدر زیباست که برا هم با تمام وجود شادی کنیمممممممم.....

ایشالله اینجا پر شادی بشه و همه لبریز از شادی باشیم.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
حالا خوبه تو میخوای یه کار مثبت انجام بدی ، من میام به عنوان کسیکه باید غذا رو بخوره و امتیاز و نظر ...

وای منم چایی میخواممممممممممم......

آناجون میخواستیم حال و هوای گروه عوض شه، ببخش شیطنت کردم    

فدات بشم خیلیم کار خوبی کردین.......

منم با نقش خوردن و چایی نوش جان کردن موافقم و خیلیم بهم میاددددددددد......

سلام  انا جون شما عنوز هستي من و يادته  نگارم از بچها كيا مامان سدن من يكساله كه نيومدم ...

نگار جون عزیزم بله خدارو شکر هستم و ایشالله تا عمر دارم بتونم کنار دوستام باشم.......

عزیزم شاید دیتیل یادم نباشه اما نگار برام آشناست......

عزیزم چه خبر؟

چه کارا کردی در چه حالی هستی؟

انا جون برای کاریوتایپ چه ازمایشگاهی دقیقه؟ خانمها شماهم بگید کاریوتایپ کجا دقیقه انجام بدم؟ 

والا من طبقه چهار ساختمان نیلو (ژنوم) انجام دادم.......

ولی شنیدم آزمایشگاه دکتر کریمی نژاد معتبره......

والا من طبقه چهار ساختمان نیلو (ژنوم) انجام دادم....... ولی شنیدم آزمایشگاه دکتر کریمی نژاد معتبره. ...

اناجون جواب منم بدین...ازمایشوفرستادم تعداددقیق بهم میگین??

خدایااا هزارن هزار مرتبه شکرت بخاطر معجزه ت😍🙏🏻
سلام دوستان روز ۱۰ انتقالم اولین بارمم هست ساعت ۴ کمی لک دیدم زنگ زدم مرکز گفتن ک امروز و فردا بج ...

عزیزم نگران نباش......

ایشالله لک لانه گزینیه.......

+ فکر کن عزیزم.......

از اناجوونم ممنون انشالله خدا سايه اتو از سر اين تاپيك كم نكنه ليلا جونم اميدوار جونم مامان سبحان عز ...

فدات بشم عزیزم.......