2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046563 بازدید | 684528 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان

روز ۱۰ انتقالم

اولین بارمم هست

ساعت ۴ کمی لک دیدم زنگ زدم مرکز گفتن ک امروز و فردا بجای شیاف دو تا آمپول پروژسترون تو یه سرنگ بزن ،ک زدم

بعد لکه بینیم کمی بیشتر شد 

الان فعلا کمه

ببخشید ولی خودمو پاک میکنم هست

یعنی دیگه امیدی نیست و پریود دارم میشم😔

تجربه ای دارین تو این زمینه؟

امکانش هست قط بشه؟امیدی هست؟

ممنون ازهمه خواهراي گلم محبت هاي شما راهنمايي هاي شما دلم گرمي تون دلسوزي هاي تك تك تون مثل يه خواهر خوني مثل عزيز نزديك بىد برام اگه راهنمايي شما نبود دل گرمي هاتون نبود شايد من الان موفق نميشدم اين طمع مادر شدن يه طرف پيدا كردن دوستايي مثل شما يه طرف و از طرف مادرم كه بعد سكته پدرم اصلا انتظار اين خبر نداشت و تا يه ربع پشت تلفن فقط نفس مي كشيد و گريه مي كرد تو اون لحظه همتونو دعا كردم البته اگه لايق باشم دعا  حنيد انشالله ادامه مسير هم برام خدا نوراني كنه

براي تمام رنجهايي كه ميبري صبر كن صبر اوج احترام به حكمت خداست💕💕💕

از اناجوونم ممنون انشالله خدا سايه اتو از سر اين تاپيك كم نكنه ليلا جونم اميدوار جونم مامان سبحان عزيز لي لا جان دريا دل و كيان گلي باران بهاري و همه همه ممنونم🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺💕💕💕💕💕💋💋💋💋💋😘😘😘😘😘

عزیزم ببین سیستم شمارش اسپرم تو مراکز ناباروری با چشم مصلح و زیر نظر متخصصه و این نتیجه معتبره ولی ت ...

سلام عزیزم..رفتیم تومرکزناباروری عکسشومیفرستم بهم بگین چجوریه

خدایااا هزارن هزار مرتبه شکرت بخاطر معجزه ت😍🙏🏻

ببخشيد من ترشحاتم در بارداري خيلي زياد شده مرتب لباس زيرم خيس ميشه مخصوصا بعد دستشويي كه ميام بيرون سريع خيس ميشم حالا فردا به دكترم ميكم ولي اينجا كسي هست تو بارداري ترشحاتش زياد شده باشه

من قبل انتقالم پي ار پي شدم بعدم اي وي جي بعد انتقال زدم البته يكماه به توصيه اناجون طب سنتي رفتم و بادكش رحم و رازيانه و بومادران و عسل و سياه دونه ميخوردم بعد انتقالم سعي كردم سردي نخورم چون طبعم فوق العاده سرد بود پنج روز اول نشاسته خوردم تو اب اناناس خوردم مرباي به باميه اب قلم و سبزي و چهار مغز 

بيمارستان لاله دكتر منصوري مقدم

علامت خاصي هم نداشتم فقط تكرر ادرار و يخورده رفلاكس گاهي هم زير دلم تير مي كشيد